Astrologie

#astrologie #predictii #zodie #hartuire #coleg de serviciu

Cum sa reactionezi cand un coleg de serviciu te hartuieste, in functie de zodia ta

Relatiile dificile la locul de munca te pot aduce si in situatia in care un coleg te hartuieste, dintr-un punct de vedere sau altul: emotional, sexual, intelectual etc. Probabil ca stii cum ar trebui sa reactionezi in teorie cand apar astfel de momente, insa poti cu adevarat sa iti infranezi impulsul si sa te controlezi perfect? De cele mai multe ori nu, motiv pentru care ai putea sa iti transformi reactiile native in asa fel incat sa ajungi la o rezolvare.


Berbec

Impulsivitatea caracteristica zodiei tale nu te ajuta sa fii diplomat, astfel ca cel mai probabil ii vei reprosa celui care te hartuieste in mod direct unde greseste. Curajul tau este util in aceasta situatie, pentru ca nu oricine poate spune lucrurilor pe nume atat de fatis. Ai grija totusi cum transmiti mesajul: fa-o obiectiv, prezentand fapte si argumente solide.


Taur

Ai un control de sine innascut, iar acest lucru te ajuta sa nu pui paie pe foc, atunci cand ai o problema cu un coleg hartuitor. Invita vinovatul la o discutie intre patru ochi si foloseste-te de tact pentru a-i propune un compromis: daca va inceta sa se comporte astfel, vei tine si tu cont de doleantele sale si vei fi de acord sa "semnati" un armistitiu de pace.


Gemeni

Darul oratoriei este calitatea cea mai de pret a zodiei tale, astfel ca poti da un exemplu pozitiv intregului colectiv in care te afli, atunci cand te confrunti cu un conflict in echipa. Aduna toti colegii laolalta si povesteste ce se intampla atunci cand un membru al unui grup abuzeaza de bunavointa altora. Propune apoi un set de reguli pe care toata lumea sa le respecte!


Rac

Chiar daca ai o sensibilitate interioara aparte, pari distant in relatiile cu ceilalti. Profita de aceasta imagine a ta impunatoare si confrunta-ti colegul care te hartuieste, spunandu-i clar nu ii mai tolerezi atacurile. Ofera-i si o lista de consecinte in cazul in care nu isi revizuieste conduita, iar daca este cazul, tine-te de promisiune.


Leu

Pentru ca ai tendinta sa devii foarte competitiv in cercurile sociale, probabil ca prima ta reactie va fi aceea de a-i raspunde hartuitorului cu aceeasi moneda. Ambitia ta este productiva de multe ori, asa ca poti continua sa il contracarezi, dar intr-o maniera inteligenta: arata-i ca si tu poti sa joci "murdar". Cui pe cui se scoate!


Fecioara

Profita de simtul tau critic ascutit, pentru a inhiba pornirile si atacurile unui coleg hartuitor. Adu-i la cunostinta in permanenta lucrurile gresite pe care le face, ajutandu-l astfel sa vada ca procedeaza gresit si aruncandu-i periodic mici sageti care sa il trezeasca la realitate.


Balanta

Cand cineva spune sau face lucruri care te deranjeaza, primul tau impuls este sa te enervezi si sa te contrazici la nesfarsit. In acelasi timp, spiritul justitiar insuflat de astre te face sa vezi situatia si din ochii celuilalt. Incearca sa ridici steguletul pacii si sa negociezi un compromis.


Scorpion

Chiar daca ai tendinta sa te razbuni pe cei care te lezeaza intr-un fel sau altul, cel mai bine este sa eviti strategia. In schimb, puterea ta de convingere este un alt atu la care poti apela. Explica-i celui care te hartuieste ca este momentul sa stabiliti niste limite, peste care nu puteti trece niciodata.


Sagetator

Conflictele in care te regasesti cateodata se pot rezolva foarte usor cu ... umor. Spiritualitatea care te caracterizeaza este solutia perfecta in solutionarea unui conflict cu un coleg, mai ales cand el este cel care pune paie pe foc. Arata-i ca are o atitudine ridicola si pune-l la punct, cu zambetul pe buze!


Capricorn

Dintre toate zodiile, tu reusesti sa iti impui cel mai bine autoritatea. Daca te simti hartuit de un coleg, arata-i ca ai un statut si o demnitate la care nimeni nu poate sa acceada. Domina-l, intimideaza-l si spune-i clar ca va avea de suferit, daca nu isi remediaza conduita.


Varsator

Cum ai mereu argumentele la tine, un coleg care te hartuieste nu poate niciodata sa castige o dezbatere in fata ta. Spune-i verde in fata ce te deranjeaza, cum te astepti sa se schimbe fata de tine si cat de mult va avea de suferit, daca nu iti ia in seama avertismentul.


Pesti

Nu iti plac conflictele si nici nu le alimentezi de obicei, insa acum este momentul sa declari razboi celui care te hartuieste. Arata-i ca poti si tu sa domini o situatie si sa dictezi cum ar trebui sa se petreaca lucrurile, nu bate in retragere. Adopta apoi o atitudine retinuta si oficiala, care sa ii transmita ca a sosit momentul sa respecte normele de interactiune in societate.

Sursa foto: intentionalworkplace.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top