Horoscop zilnic

#ziua pacalelilor #horoscop #zodii #zodii 1 aprilie #horoscop 1 aprilie #predictii 1 aprilie

Cum se pacalesc zodiile de 1 Aprilie

Ziua Internationala a Pacalelilor se apropie cu pasi repezi, ceea ce inseamna ca farsele menite sa surprinda colegii de munca sau membrii familiei ar cam trebui sa fie planificate din timp. Strategiile se vor dovedi eficiente doar daca sunt adaptate personalitatii "victimei". Iata de ce tipologiile astrale iti sunt de ajutor in acest demers important. Afla cum se pacalesc zodiile de 1 Aprilie si pana unde poti merge cu umorul, pentru a evita conflicte cat se poate de serioase.

Berbec

Berbecii pot fi pacaliti cu absolut orice ii prinde cu garda jos, adica banalele sperieturi-surpriza, ascunse in bagaj sau in dulapul personal. Chiar daca reactia de moment te face sa crezi ca l-ai suparat pe acest nativ naravas peste masura, pana la urma vei vedea cat de repede uita micile rautati si cat de mult se poate amuza, chiar si pe seama proprie.

Taur

Intrucat nu sunt mari fani ai gesturilor extreme, taurii nu vor gusta glumele necuviincioase ori cu consecinte marcante de orice fel. Cel mai bine merg farsele care implica mancare, de genul tortului din mamaliga si "frisca" din spuma de ras. Taurii sunt usor de pacalit pe plan gastronomic, unde au cele mai mari slabiciuni in general.

Gemeni

Gemenii sunt cel mai usor de scos din minti la capitolul comunicarii. Vor innebuni daca le sunt restrictionate canalele de comunicare tehnologice, accesul la internet sau dreptul de a-si povesti tumultul interior. O idee inspirata este sa li se raspunda tuturor intrebarilor cu alte intrebari sau sa li se solicite explicatii suplimentare fara oprire.

Rac

Cele mai reusite si de impact farse adresate unui rac ar trebui sa ii vizeze pe membrii apropiati ai familiei, precum partenerul de viata, mama sau sora. Orice atac sentimental va face din acesti nativi o victima sigura, oricat de minora va fi gluma in cauza. Dorinta de razbunare a racului va fi la fel de mare ca scena dramatica facuta de 1 Aprilie.

Leu

Leii sunt usor de enervat atunci cand sunt ignorati, luati peste picior sau ridiculizati pentru accesele lor dese de grandomanie. Colegii de serviciu se pot organiza inainte de o sedinta, astfel incat sa se ridice simultan in picioare si sa aplaude la fiecare vorba rostita de victima-leu. Reactiile vor fi, desigur, memorabile.

Fecioara

Fecioarele pot fi pacalite usor cu lucruri marunte, enervante, obsesiv-compulsive. Pot fi rugate sa imprumute diversilor colegi sume mici de bani pentru o cafea, pana cand gradul de rabdare se transforma intr-o furie crescanda, gata sa explodeze.

Balanta

Nimic nu va topi pe picioare o balanta dornica de admiratie, astfel ca gesturi false de curtare si flirt au mari sanse de reusita in fata acestor nativi. Biletelele de amor, invitatiile la cafea sau ocheadele obraznice, toate pot duce de nas o balanta de 1 Aprilie.

Scorpion

Un colaj de poze trucate intr-un program special de editat fotografii este suficient pentru a scoate din minti un scorpion obsedat de propria reputatie. Atunci cand toata lumea va incepe sa se comporte de parca nu ar fi evident ca materialul este un fals, furia scorpionului va prinde proportii inimaginabile, compatibile cu spiritul ghidus al Zilei Pacalelilor.

Sagetator

Sagetatorii nu se dau inapoi de la calatorii si petreceri, astfel ca vor "musca" momeala daca le este transmisa o veste gogonata ca au castigat o excursie in insulele Hawaii sau la Playboy Penthouse in SUA.

Capricorn

Capricornii vor fi socati sa isi gaseasca obiectele personale pictate in roz (moduri tipatoare de exprimare pe care le detesta), astfel ca decorarea biroului cu animale de plus si zorzoane de tot soiul va fi suficienta pentru putina diversiune de 1 Aprilie.

Varsator

Varsatorii sunt usor de pus pe jar daca sunt contrazisi, asadar cateva ore in care toata lumea sa sustina contrariul ideilor expuse de ei va fi cea mai cruda si chinuitoare farsa pentru nativii acestei zodii. De asemenea, mutarea obiectelor personale dintr-un loc in altul sau schimbarea parolei la computer sunt alte idei care functioneaza perfect pentru o pacaleala destinata varsatorilor.

Pesti

Daca vrei sa faci un astfel de nativ sa se simta "ca acasa", improvizeaza o capcana cu apa in care sa se simta ca "pestele-n ocean". Minciunile diverse despre sarbatori religioase si alte chestiuni mistice se lipesc de pesti exact ca puricele de cainele comunitar. Naivitatea pestilor ii face de regula pe acestia vulnerabili in fata farselor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare