Horoscop zilnic

#zodiac 2010 #horoscop 2010

Horoscop 2010: ce-ti rezerva astrele in 2010, pe scurt

Mai sunt mai putin de 5 luni din 2009 si in curand perioada de vacanta va lua sfarsit. Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele anul viitor, pana te intorci la realitatea de zi cu zi care te asteapta in toamna, arunca o privire peste predictiile anului 2010.

Multi nativi incep o noua etapa de viata, impacati cu trecutul si avand in spate o experienta extrem de importanta, fie ea si realizata din propriile greseli.

Multi aleg sa se rupa de reguli, constrangeri si situatii care pana acum i-au oprit din drum si actioneaza de data aceasta pe cont propriu. O buna parte din nativii celor 12 semne zodiacale inteleg lucruri care pana acum le erau neclare si pot, in sfarsit, sa ia masuri radicale.

Citeste mai jos predictiile pe scurt ale anului 2010, in functie de zodia sub care te-ai nascut. La sfarsitul acestui an iti vom prezenta pe larg 2010.

 

Horoscop 2010 Berbec

In 2010 are loc o revolutie interioara, care va duce la dobandirea unui alt mod de viata, mai liber, mai autonom. Daca pana acum te-au deranjat anumite aspecte ale vietii tale, in 2010 vei gasi modalitatea prin care sa elimini constrangerile si sa actionezi dupa propriile idei. Este un lucru bun, care iti poate schimba stilul de viata, insa numai atata timp cat pastrezi niste limite. Perseverenta in excese nu este deloc recomandata.

Este un an bun in plan amoros, daca stii sa-ti joci cartile. Relatia de cuplu este stabila si exista posibilitatea sa te casatoresti sau sa aduci pe lume un copil. Daca vei fi singur in 2010, iti vei lua propriul destin in maini. Participi la intalniri, cunosti lume, iar o simpla relatie de prietenie se poate transforma in ceva mult mai profund si mai emotionant.

Horoscop 2010 Taur

In 2010 incepi anul ganditor, iti pui tot felul de intrebari asupra propriilor aspiratii . Vei putea sa descoperi noi lucruri despre tine. Pana si indoielile pe care le ai acum sunt purtatoare de adevaruri, pe care vei sti sa le vezi la momentul potrivit. Pana pe la mijlocul verii, timpul lucreaza in favoarea ta, fara ca tu sa faci altceva decat sa privesti in tine. Apoi vei intelege ce-ti doresti cu adevarat, in special in plan afectiv.

Acest proces de autocunoastere este deosebit de important in toate ariile existentei tale, inclusiv in planul carierei. Singura posibilitate de a realiza ceva important este sa-ti stabilesti niste scopuri precise. Atata timp cat stii ce job iti place, cum vrei sa te imbraci, ce rol joaca familia in viata ta etc, batalia este pe jumatate castigata. Luciditatea ta caracteristica este o arma imbatabila, in toate activitatile pe care le desfasori.

Horoscop 2010 Gemeni

In 2010 simti nevoia sa te afirmi si sa afirmi ceea ce gandesti, fara artificii, fara menajamente. Se poate ca persoanele din jur sa fie uimite de atitudinea ta, insa nu te lasi afectat. Ai incredere in tine si actioneaza asa cum iti doresti. In plan profesional iti demonstrezi creativitatea, alegand drumurile neumblate, dar care te conduc spre succes. Fii perseverent si invata arta diplomatiei, care te va ajuta enorm.

In plan relational, in 2010 comunici mai bine, esti deschis catre posibilitatile care ti se ofera si reusesti sa te adaptezi la evenimente. Inveti din greselile trecutului, in special in viata sentimentala si elimini tensiunile din relatia de cuplu. Daca in primele luni ale anului numai perspectiva unei aventuri te atrage, la sfarsitul lui 2010 lucrurile devin tot mai serioase si s-ar putea sa-ti faci .

Horoscop 2010 Rac

In 2010 iti reiinoiesti planurile pe care nu ai putut pana acum sa le duci la capat si care au o importanta deosebita pentru tine. In acest an devii mai exteriorizat, desi nu prea iti sta in fire sa te exprimi raspicat, spunand ceea ce gandesti, ceea ce vrei si ai nevoie. Este o perioada foarte buna, in care faci schimbari pentru a-ti gasi echilibrul si pentru a mari cumva nivelul de confort. Schimbarile care au loc acum sunt cu totul deosebite, deoarece nimic asemanator nu ti s-a mai intamplat pana acum. 

Traiesti intens la siai parte de impliniri sufletesti, care te fac sa zambesti pe dinauntru. Daca intampini probleme in viata de cuplu, faci tot ce-ti sta in putere pentru a le gasi o solutie definitiva. Tu esti cel care ofera stabilitate cuplului, prin forta ta si gandirea lucida, dar si prin dragostea pe care o ai de oferit. In cazul in care esti singur, trebuie sa fii foarte atent la tentatiile din jur, deoarece nu orice aventura are efecte benefice asupra vietii tale.

Horoscop 2010 Leu

Anul 2010 te gaseste pregatit pentru a-ti duce la indeplinire planurile. Te misti cu rapiditate, pentru a-ti atinge scopurile si accepti sa-ti asumi riscuri, daca trebuie. Muncesti enorm si iti dezvolti talentele native. Va trebui sa fii prudent, pentru ca drumul ales este presarat cu obstacole. Alunga-ti temerile si fa tot ce este nevoie pentru a castiga increderea persoanelor de care depinzi.

Relatia cu persoanele din jur este mai buna, deoarece lasi in urma neintelegerile si incerci sa-ti fructifici legaturile cu lumea. Armonia interioara te ajuta sa faci planuri legate de viata personala si chiar sa decizi sa te casatoresti. In prima jumatate din 2010 ai o relatie solida, insa din a doua parte a anului esti expus tentatiilor de tot felul, iar aventurile se tin lant. In ultimele luni va fi nevoie de mari eforturi pentru a te apropia de partener. Daca te inchizi in tine, lucrurile nu vor functiona normal in relatie.

Horoscop 2010 Fecioara

Daca incepi anul cu un sentiment de descurajare, va trebui sa faci eforturi pentru a-ti tine mintea ocupata. Se poate ca unele dintre idealurile tale sa nu poata fi implinite deoarece iti fixezi teluri prea inalte. Fa-ti ordine in lista ta de obiective, lasa in urma lucrurile superficiale si fa totul pentru a avansa. Cariera reprezinta un domeniu in care te descurci foarte bine, deoarece esti eficient si meriti cu adevarat sa fii promovat. Pune-te pe primul loc si exploateaza posibilitatile oferite acum. Pentru a reusi ceea ce ti-ai propus va fi nevoie sa ai incredere in fortele proprii si sa te bazezi numai pe tine.

In plan relational, 2009 te incurajeaza sa-ti depasesti limitele si constrangerile pe care singur ti le-ai impus. Te lasi mai mult in voia sentimentelor, chiar daca ratiunea ta nu adoarme. Ii permiti partenerului de viata sa preia fraiele. Daca intampini dificultati in viata amoroasa, va trebui sa fii sincer si sa spui ce gandesti. Intalnirile de care ai parte acum se dovedesc benefice, deoarece te imbogatesc interior, iar discutiile constructive te ajuta sa evoluezi pe calea aleasa.

Horoscop 2010 Balanta

In 2010 este nevoie de multe eforturi pentru a pastra o viziune obiectiva asupra lucrurilor. Te revolti din orice si respingi constrangerile, chiar si atunci cand acestea fac parte din situatii firesti, ale vietii. Este bine sa-ti dobandesti un anumit grad de libertate atata timp cat nu faci prea multe greseli.

In 2010 moralul tau are de suferit, din cauza unor probleme cu care tot te confrunti. Este foarte important sa te concentrezi asupra calitatilor tale si sa nu te lasi dominat de acele slabiciuni care te apasa. Concentreaza-te asupra implinirilor sentimentale. In special in prima parte a lui 2010 esti receptiv in fata partenerului de cuplu, dornic de trandrete si de intimitate. In acest an esti si mult mai deschis in fata persoanei iubite, lucru care o va face fericita. Impartasiti momente de tandrete, intimitate si intelegere. Daca esti singur, te exprimi atat de bine incat atragi persoane care se afla pe aceeasi lungime de unda ca tine. 

Horoscop 2010 Scorpion

Anul 2010 este deosebit de important pentru tine, deoarece acum se incheie o etapa a vietii tale si incepe alta. Exista situatii si experiente din trecut care au fost lectii importante si care te ajuta acum sa apuci un nou drum. Au loc schimbari pe mai multe planuri si ti se deschid inainte multiple posibilitati. Pentru a profita de toate, va trebui sa lupti pe mai multe campuri, nu sa te concentrezi pe un singur domeniu. Planurile vechi de cativa ani au sanse acum sa prinda viata.

Este un an in care stii precis ce vrei si mergi dupa principiul totul sau nimic. Ajungi sa te cunosti mai bine pe tine si astfel ai posibilitatea sa mergi pana in panzele albe pentru crezul tau. In dragoste esti favorizat in special in prima parte a anului, indiferent ca esti singur sau nu. In 2010 sunt posibile despartirile temporare, care te ajuta sa vezi lucrurile in perspectiva. Nu-ti va lipsi insa pasiunea in relatii.

Horoscop 2010 Sagetator

Anul 2010 iti aduce numeroase posibilitati de a-ti imbunatati viata, in planurile in care este nevoie de schimbari majore. Daca pana acum ai suportat diverse constrangeri si situatii neplacute, acum pui piciorul in prag. Ai parte de provocari de ordin profesional si exista cateva situatii riscante, pe care trebuie sa le gestionezi cu atentie. Daca va trebui sa negociezi, foloseste-te de arta diplomatiei si in niciun caz nu te lasa purtat de impuls.

In acest an iti reevaluezi pozitia in cuplu si inveti ca uneori trebuie sa te controlezi. Va fi greu, deoarece te lovesc emotii puternice. Faci alegeri importante, iar evolutia vietii tale amoroase depinde foarte mult de aceste optiuni personale. Incearca sa fii flexibil cu persoana iubita, daca vrei sa o pastrezi aproape. Dupa a doua jumatate a anului poti intalni o persoana deosebita, daca esti singur. Finalul lui 2010 este mult mai pasnic. Linistea si armonia domnesc in viata sentimentala, iar grijile sunt departe.

Horoscop 2010 Capricorn

Desi esti o persoana lucida, care stie intotdeauna foarte clar unde se situeaza, in 2010 esti destul de confuz asupra multor aspecte ale vietii tale. Se poate ca unele situatii pe care le credeai sigure sa fie instabile. Iti pui tot felul de semne de intrebare, insa la capatul acestor introspectii se afla o transformare benefica, o schimbare care te va ajuta in viitor. Trebuie sa inveti sa te bucuri de viata si sa traiesti clipa.

Prima jumatate a anului te bucuri de o atmosfera plina de romantism, in viata de cuplu. Primesti multa afectiune si intelegere din partea persoanei iubite. Planurile de casatorie nu sunt deloc excluse, dimpotriva. Daca esti singur, ai mari sanse sa-ti gasesti jumatatea. Dupa primele 6 luni ale anului, situatia devine ceva mai dificila, insa pana la finalul lui 2010 lucrurile se redreseaza.

Horoscop 2010 Varsator

In 2010 privesti cu luciditate greselile din trecut si tragi concluziile corecte. De acum inainte te feresti de orice fel de complicatii si iti gasesti cumva un optimism care te insoteste pe tot parcursul anului. Relatia cu prietenii apropiati joaca un rol deosebit de important, deoarece acestia sunt langa tine cand ai nevoie si iti indica drumul corect.

In plan personal esti mai increzator si te apropii tot mai mult de idealul tau, in plan sentimental. Iti exprimi deschis nevoile si te faci inteles cu usurinta de catre partener. In acest an libertatea ta de actiune este mai mare ca de obicei si faci schimbari drastice, ca urmare a concluziilor din ultimii 3 – 5 ani. Primele luni din 2010 te bucuri de armonie in viata de cuplu. Daca insa esti singur, perioada este mai dificila. Dupa jumatatea anului ai sanse sa te indragostesti din nou.

Horoscop 2010 Pesti

In 2010 ai sansa sa termini proiectele personale incepute cu ceva timp in urma. Vezi lucrurile mai clar si tragi concluziile care se impun, fara sa te mai lovesti de situatii confuze. Esti interesat de absolut orice si asimilezi cunostinte noi, pe care le folosesti mai tarziu. In 2010 reusesti sa-ti faci relatii constructive, ceea ce te ajuta mult in planul carierei si nu numai . Au loc schimbari importante si benefice, care sunt legate de casa, dar si de activitatea profesionala. In acest an ai posibilitatea sa avansezi rapid, deoarece nu mai eziti ca in trecut.

Pentru a avea succes in ceea ce intreprinzi este nevoie de o privire lucida. Nu crede tot ce ti se spune si nu te abate din drumul tau. In relatia de cuplu este nevoie de unele compromisuri si eforturi, pentru ca lucrurile sa functioneze bine. Aduci mereu un strop de noutate in relatie, un parfum inovator, proaspat si binevenit, care revigoreaza atmosfera. Daca esti singur, in 2010 primesti o multime de solicitari si ai sanse sa-ti gasesti perechea. In caz contrar, ai parte de satisfactii de ordin sentimental, alaturi de persoana iubita. Dupa a doua jumatate a anului poti face lucruri frumoase impreuna cu partenerul tau.

Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele anul acesta, citeste Horoscopul 2009 de pe acasa.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare