Horoscop zilnic

#horoscop 2011 #horoscop #leu

Horoscop 2011 zodia leu

Pentru tine, anul 2011 reprezinta un an al schimbarii, pe de o parte si al imaginatiei care concureaza cu luciditatea, pe de alta parte. Se intampla multe lucruri, in arii existentiale diferite, iar multe dintre ele vin pur si simplu, independent de vointa ta. Pentru ca lucrurile sa o ia pe fagasul dorit de tine, va fi nevoie sa actionezi rational.

In relatiile cu cei din jur, inclusiv in domeniul amoros si in cel profesional, te folosesti de imaginatie pentru a obtine rezultatele dorite. Esti creativ, stii ce trebuie sa faci exact la momentul potrivit. Trebuie insa sa si vrei sa faci. Si nu vei vrea mereu, pentru ca ramai cu privirea agatata de trecut. Este o greseala. Pana la finalul anului, va trebui sa inveti aceasta lectie daca iti doresti un viitor mai bun, mai stabil, mai sigur. Fii realist si gandeste-te la interesele tale.


Horoscop 2011 Leu - Dragoste si sex Leu 2011


In plan amoros, noul an aduce schimbarea. O schimbare pozitiva, revigoranta, solida. Ti se ofera toate circumstantele, ti se faciliteaza toate demersurile pentru ca viata ta sentimentala sa se imbunatateasca. In foarte mare masura de tine depinde cum se vor desfasura lucrurile. Cel mai important lucru in 2011 este sa lasi la o parte comportamentul superficial si sa actionezi natural. Fii tu insuti, departe de artificii. Vei fi cu atat mai apreciat.

In prima parte a anului, ai un succes nebun la sexul opus. Nici macar nu-ti bati capul, pur si simplu placi din prima. Acest lucru nu inseamna ca nu-ti folosesti arsenalul de seductie . Esti perfect constient de capacitatile tale. Te dai in vant dupa placeri de o noapte, fara sa te uiti in urma. Se poate sa faci acest lucru chiar daca ai deja o relatie.

In a doua parte a anului, renunti la artificii si devii mai autentic. Cu cat esti mai putin teatral, cu atat ai mai multe sanse sa cunosti persoana potrivita, daca inca nu ai intalnit-o. Unii Lei chiar pot sa-si intalneasca jumatatea pana la finalul anului, cu conditia sa fie atenti in jurul lor. Nu peste mult timp se vor gandi foarte serios la casatorie. Pentru ceilalti, raman numai relatiile scurte si trecatoare, carora le pierd sirul. Cei care au deja o relatie ar face bine sa plece urechea la dorintele partenerului de viata. Leii au uneori momente in care isi cam ignora partenerul, fara sa se gandeasca la consecinte.


Horoscop 2011 Leu - Cariera Leu 2011


In plan profesional, anul 2011 aduce noi oportunitati de dezvoltare. Pentru a profita de ele si a face o schimbare in bine va trebui sa ai initiativa. Nimic nu se intampla fara efort din partea ta. Ai ocazia sa-ti consolidezi pozitia sau sa dobandesti un statut mai sigur decat pana acum. Foloseste-te de aptitudinile tale si fii plin de initiativa.

Inca de la inceputul anului te confrunti cu situatii noi la locul de munca. Trebuie sa imbratisezi schimbarea, oricum apare ea la inceput. Efectele pe termen lung te avantajeaza. Foloseste-te de relatiile pe care le ai, dezvolta-ti proiectele in directia dorita si adapteaza-te din mers la noile cerinte. Se poate ca unele sa nu-ti fie pe plac, dar trebuie sa ai rabdare. De fapt, rabdarea si luciditatea sunt arme imbatabile in acest an.

Evenimente importante au loc si in a doua parte a anului, asa ca vei trece dintr-o etapa in alta. Pentru tine, care esti oricum un luptator si un conducator, problemele aparute pe parcurs nu pot constitui obstacole reale. Scopul tau final este sa dobandesti o noua pozitie ierarhica. Si ai toate sansele de reusita. Iar daca nu esti multumit de situatia prezenta, pana la finalul lui 2011 poti gasi un job care sa-ti depaseasca asteptarile. Si stim cu totii ca tu cu greu poti fi placut impresionat.


Horoscop 2011 Leu - Bani Leu 2011


Situatia financiara este satisfacatoare in 2011. Nu intampini dificultati decat daca te comporti nechizbuit. Din fericire, ai planuri serioase, foarte bine puse la punct si iti organizezi bugetul cu dexteritatea unui specialist. Inca de la inceputul anului treci la actiune, iar rezultatele ar trebui sa fie pe masura asteptarilor.

Pentru cei care au avut probleme banesti mari la finalul lui 2010 incepe o noua etapa, mai prospera, mai imbucuratoare. Este, de asemenea, o perioada buna pentru a face proiecte pentru urmatoarea perioada si a stabili unde si cum sa investesti.

In restul anului, exista momente in care esti tentat sa cheltuiesti sume mari pe lucruri care nu se justifica. Trebuie sa fii prudent de cate ori bagi mana in buzunar. Gandeste-te daca ai cu adevarat nevoie sa faci acea achizitie. Chiar daca astfel de cumparaturi nu-ti destabilizeaza situatia financiara, gandeste-te la altceva: banii pe care ii dai acum pe o simpla placere ii poti investi in ceva mult mai util, ceva cu efecte benefice pe termen lung.


Horoscop 2011 Leu - Sanatate si stare de spirit Leu 2011


Starea fizica si de sanatate nu prezinta aspecte importante in noul an. In general, cum te simti din punct de vedere fizic este influentat de starea ta psihica. Petrece mai mult timp in aer liber. Esti in general o persoana activa, asa ca iti poti alege un sport care sa-ti faca o reala placere. Scapi de kilogramele in plus, te mentii in forma si iti folosesti energia negativa intr-un mod constructiv. Nu fa insa activitati care sa-ti forteze limitele.

In general, ai o conditie fizica satisfacatoare, asa ca nu prea sunt motive sa te plangi. Cand arati bine, esti absolut constient de acest lucru. In prima parte a anului ai un moral puternic, iar asta se vede si in exterior. Increzator in tine, stralucesti in mediul in care te invarti. Iar daca te doare ceva, nimeni nu-si da seama sau, cel putin, doar oamenii care te cunosc foarte bine vad mai departe de armura ta. Ti-ar prinde bine sa-ti rezervi putin timp pentru a face sport.

Pe tot parcursul anului iti faci de cap cu tot felul de preparate culinare si mese copioase. Cum ai ocazia, cum te ospatezi ca un rege. Partea leului nu trebuie luata ad-literam, altfel te vei trezi cu tot felul de afectiuni secundare, ca urmare a consumului excesiv de zahar si grasimi. Gaseste modalitati de relaxare si respecta orele de somn. Spre sfarsitul anului ai putea avea unele probleme cu somnul, din cauza unui program dezorganizat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele