Horoscop zilnic

#horoscop 2012 #predictii 2012 #horoscop scorpion #horoscop scorpion 2012

Horoscop 2012 zodia Scorpion

 

Anul 2012 poate reprezenta o schimbare foarte mare pentru tine, in mai multe planuri existentiale. Se poate sa-ti schimbi viata in bine, atat sub aspect amoros, cat si sub aspect profesionale. Circumstantele se vor crea in asa fel incat vei avea sansa de a realiza exact ceea ce iti doreai. Pentru a reusi acest lucru, insa, este foarte important sa ai rabdare, desi aceasta calitate nu prea te caracterizeaza.

In cazul in care exista lucruri care nu-ti dau pace, daca exista nemultumiri, frustrari, probleme din trecut, gandeste-te daca nu cumva a sosit momentul sa te desprinzi de ele. Pentru a avea linsite si pentru a putea sa te ocupi de viitorul tau, trebuie sa ai puterea de a te impaca cu tine si cu ceilalti.

 

Horoscop 2012 Scorpion – Dragoste & Sex Scorpion 2012

 

In plan amoros, trebuie sa faci unele compromisuri pentru a te intelege cu persoana iubita. Este bine sa discuti cu ea astfel incat sa gasesti cea mai buna solutie pentru relatia voastra. Daca esti singur, se poate ca singuratatea sa fie extrem de apasatoare si sa-ti doresti exagerat de mult sa fii cu cineva. Nu este deloc o idee buna sa cazi in bratele primului sosit.

Pana in vara incepi sa te apropii mai mult de partenerul de viata si traiesti alaturi de el momente frumoase. Pentru cei singuri se anunta o perioada in care vor fi preocupati cu intalnirile. Se poate sa apara o persoana speciala, de care nativii Scorpion sa se indragosteasca pana peste urechi.

In ultima parte a anului 2012 Scorpionii singuri isi vor face de cap. Nu vor mai sti nici ei cate aventuri au avut, insa vor trai intens fiecare clipa in parte. Nativii care au deja o relatie vor acorda mai mult timp partenerului si vor investi in acea relatie.

 

Horoscop 2012 Scorpion - Cariera Scorpion 2012

 

In plan profesional, anul 2012 se anunta o perioada complicata pentru tine, dar si benefica, in acelasi timp. Pana la finalul anului ar trebui sa ai o pozitie mai buna sau chiar sa-ti schimbi serviciul. Depinde insa foarte mult si de atitudinea ta pentru ca lucrurile sa mearga in directia dorita.

Inceputul de an se anunta linistit, cu exceptia unor evenimente care nu au legatura cu tine si in care te-ai putea implica din imprudenta . Nu fa gesturi necugetate si nu te certa cu lumea. Ai foarte mult de lucru, iar situatia ta se poate schimba peste noapte.

Activitatea profesionala vine cu multe schimbi, pe care nu le poti controla, dar la care trebuie sa te adaptezi. Din fericire, este vorba despre schimbari care in timp vor fi avantajoase pentru tine. Fa in asa fel incat sa dai dovada de flexibilitate. Nu pierde sansele care ti se ofera pe parcurs.

 

Horoscop 2012 Scorpion - Bani Scorpion 2012

 

In plan financiar , este o perioada in general buna. In prima parte a anului nu sunt evenimente notabile, astfel incat cel mai bine este sa adopti un comportament echilibrat in ceea ce priveste banii tai. Mai tarziu, se poate sa devii cam extremist: ba faci cadouri costisitoare, ba nu iesi in oras ca sa nu cheltuiesti.

Dupa a doua jumatate a anului se ivesc unele sanse de investitii sau gasesti noi modalitati de a-ti creste veniturile. Este bine sa fii putin econom, pentru a avea un capital pe care sa te poti baza in cazul in care vei avea nevoie.

Spre sfarsitul lui 2012, se poate sa ai nevoie de sfatul unui specialist. Acesta poate sa-ti dea cateva ponturi care sa te ajute sa-si cresti veniturile. Ultimele luni din an reprezinta un moment bun pentru investitii si speculatii financiare.

 

Horoscop 2012 Scorpion - Sanatate Scorpion 2012

 

In 2012 stai destul de bine la capitolul sanatate. Te simti bine, esti intr-o forma fizica si psihica buna si dispui de resurse importante de energie. Tot ce ai de facut este sa adopti un program sanatos.

Daca iti place sa faci sport, nu-ti alege o activitate prea dificila, nu-ti forta limitele corpului deoarece ai putea sa suferi accidente. Ia-o usor, pentru ca treptat sa capeti mai multa experienta. Sportul iti va face bine, pentru ca te scapa de toxine si te mentine intr-o forma buna, asa cum si ai nevoie.

Incearca sa dormi si sa mananci la ore regulate, pentru ca un program haotic nu te ajuta sa faci fata numeroaselor responsabilitati pe care le ai. Ai mai multa grija de tine si protejeaza-te ori de cate ori este nevoie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului