Horoscop zilnic

#artar #semnul artarului #horoscop #horoscop arboricol #horoscop celtic #horoscop druidic

Horoscop arboricol, Artar

Persoana nascuta in semnul artarului este dornica de noi experiente. Obisnuiste sa poarte discutii pe teme avangardiste, sa-i asculte pe altii, sa faca schimb de idei. Desi este timid, curiozitatea il impinge sa socializeze cu fel de fel de oameni, flamand de experiente noi si de noi cunostinte, pe care si le face cu usurinta.

Daca se intampla adesea sa i se faca confidente, nu inseamna ca secretele altora vor fi divulgate, dimpotriva. Stie cand nu este cazul sa vorbeasca. In plus, ia oamenii ca atare, cu defecte si calitati . In propria persoana nu are foarte multa incredere, insa este suficient de curajos incat sa fie el insusi in orice situatie.

Poseda o memorie foarte buna, care il ajuta sa asimileze usor cunostinte. Ii place sa se implice in proiecte originale, insa nu da intotdeauna dovada de simt practic. Aceste proiecte sunt cel mai adesea de domeniul fantasticului si raman la stadiul de simple cuvinte. Apetitul sau pentru avangarda si originalitate il face sa actioneze intr-un mod socant, uneori, dar el gusta din plin placerea de a-i vedea pe altii uluiti sau revoltati de faptele sale. Daca face o impresie proasta, nu pune la suflet criticile nimanui. Problema vine din faptul ca se concentreaza asupra unor proiecte generale, care nu au legatura cu propria persoana si care nu duc la nimic concret.

Nativul este elegant, devinvolt si imaginativ. Este genul de persoana careia ii reuseste o coafura originala, care pare necautata, facuta la voia intamplarii. In realitate este vorba tocmai despre talentul sau de a da aceasta impresie, deoarece ii place sa se ingrijeasca de propria persoana. Este o fiinta cocheta.

Dragostea o intelege ca implinire sexuala si mai putin ca indatorire conjugala, casnicia nereprezentand pentru el un tel. Obisnuieste sa puna accentul mai mult pe latura erotica decat pe cea sentimentala intr-o relatie.

Perioada: 11 aprilie – 20 aprilie; 14 octombrie – 23 octombrie

Element: Aer

Tip: Masculin

Compatibil cu: Plopul. Plopul te atrage prin farmecul sau irezistibil si greu de definit.

Incompatibil cu: Salcia. SIntr-un nativ Salcie descoperi un individ deprimant, exagerat de melancolic.

Persoane celebre: Shannen Doherty , Andy Garcia, Montserrat Caballe, Ralph Lauren, Roger Moore, Catherine de Médicis, Charles Chaplin, Arthur Rimbaud, Hitler, Catherine Deneuve.

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele