Horoscop zilnic

#curmal #horoscop arboricol #horoscop #horoscop celtic #horoscop druidic #semnul curmalului #zodia curmal

Horoscop arboricol, Curmal

Persoanele nascute in semnul curmalului au o vointa de fier si o ambitie extraordinara. Isi doresc sa ajunga in pozitii de varf si poseda toate calitatile pentru a reusi acest lucru. Adora sa se afle in centrul atentiei sau sa patrunda miezul lucrurilor. Sunt cele mai potrivite persoane pentru gasirea unor solutii rapide si eficiente.

Nativii sunt de obicei oameni mandri, egocentristi, care obisnuiesc sa faca alegeri proprii fara sa se gandeasca la ceilalti. Lipsiti de timiditate, se impun imediat. Optimismul ii ajuta sa treaca cu bine peste incercari. Sunt oameni care se adapteaza oricaror situatii si au o sanatate foarte buna. Chiar daca sunt adaptabili la un mediu schimbator, viseaza adesea sa aiba parte de lux si bogatie si au un oarecare sentiment al grandorii.

Nativii nu prea au simtul umorului dezvoltat si sunt adesea deranjati de glumele care se fac pe seama lor. In schimb, daca reusesc sa impresioneze, sunt extrem de satisfacuti. Pentru a reusi acest lucru, sunt capabili de orice sacrificiu, uneori actionand inconstient si punandu-se in primejdie. Chiar si asa, gasesc o modalitate de a se salva de la dezastru.

Curmalul este un un trufas, cu un orgoliu nemasurat, dar poate fi si foarte generos daca considera ca persoana in cauza merita efortul. Actioneaza adesea intr-un mod imprudent, excesele nefiindu-i necunoscute. Este ferm convins ca are intotdeauna dreptate. In anumite cazuri, se implica in situatii dificile pe care nu el le-a creat, iar spiritul sau de martir il face sa imbratiseze cauze imposibile. Luciditatea nu este punctul lui forte, in acest caz. Dar aceste lipsuri nu-l impiedica sa faca dupa cum il taie capul. Pe cat de influentabil este, pe atat de influent devine atunci cand isi doreste un rol de lider. Cere, comanda, se impune.

Una dintre calitatile lui esentiale o reprezinta intelectul. Este un om cu o puternica capacitate de sinteza. Poate sa reflecteze rapid asupra unei probleme si sa gaseasca cea mai buna solutie. Desi ii plac luxul si confortul, nutreste un oarecare dispret fata de bani.

In dragoste se arata sensibil, afectuos, plin de atentie. Persoana care reuseste sa-l cucereasca il are alaturi intreaga viata. Pana isi intalneste jumatatea stie cum sa se distreze avantandu-se in tot felul de idile, traind experientele sexuale la un maxim de intensitate.

Perioada: 9 februarie – 18 februarie; 14 august – 23 august

Element: Foc

Tip: Masculin

Compatibil cu: Castanul. Castanul stie sa aiba grija de tine si iti ofera afectiunea de care ai nevoie.

Incompatibil cu: Plopul. Plopul este o persoana prea slaba pentru tine, lipsita de incredere si de optimism.

Persoane celebre: Joe Pesci, Mia Farrow , Danielle Steel, Sarah Brightman , Halle Berry, Antonio Salieri, Patrick Swayze , Robert De Niro, Carrie Grant.

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului