Horoscop zilnic

#frasin #horoscop #horoscop arboricol #horoscop celtic #horoscop druidic

Horoscop arboricol, Frasin

Cu un aspect placut si un aer oarecum visator, Frasinul nu este deloc desprins de pamantul in care isi afunda radacinile. Desi poate parea lipsit de vointa sau avand capul in nori, nativul nascut in semnul Frasinului stie perfect ce vrea de la viata si totodata, la fel de bine stie si ce nu vrea. Pe aceasta imagine clara despre nevoile proprii isi structureaza intreaga sa viata.

Cand iti stabileste o tinta, nu se abate din drumul sau, indeplinindu-si scopul in final, scop pentru care este uneori capabil sa inchida ochii la interesele celorlalti si sa si le vada pe ale sale, proprii. Adesea da dovada de egoism si poate deveni necrutator , cand este vorba sa-si duca la bun sfarsit planul.

Pe de alta parte, este o fiinta stabila si extrem de generoasa cu persoanele la care tine, in special cu partenerul de viata , caruia nu-i refuza nimic. Cine ajunge sub protectia Frasinului are numai de castigat. Trebuie totusi sa-i arati ca iti pasa de el, ca te gandesti la el si ca-i soliciti prezenta. De restul lumii insa nu-i pasa: ce se spune despre el, ce se crede … ii este total indiferent. Exigent si oarecum fatalist, cu greu reuseste cineva sa-l castige. Are o intuitie puternica, iar cel mai adesea aceasta nu-l dezamageste.

Fidel si constant in dragoste, isi va alege singur partenerul de viata, refuzand sa fie el insusi ales. Cand incepe o relatie, o face numai pentru ca este sigur ca acea persoana merita efortul si arareori se inseala. Cand se intampla acest lucru, se grabeste sa puna capat unei legaturi nesatisfacatoare, oferindu-si o noua sansa la fericire. De obicei, viata sentimentala reprezinta una dintre coordonatele existentiale prin care isi gaseste implinirea. Adora sa i se faca curte si nu este lipsit de impulsuri sexuale. Cu toate acestea, nu-si coordoneaza viata in functie de sex.

Ganditor si intuitiv, pare uneori a trai in lumea lui. In realitate este perfect constient de ceea ce se intampla in jur si stie sa profite de ocaziile care i se ofera. Pe cat este de reflexiv, pe atat de mult stie si sa traiasca clipa.

Perioada:  25 mai – 3 iunie; 22 noiembrie – 1 decembrie

Element: Foc

Tip: Masculin

Compatibil cu: Chiparosul. Amandoi puteti sa fiti fericiti cu putin. Chiparosul te atrage prin sarmul sau.

Incompatibil cu: este prea tacut si linistit pentru tine si riscati sa va plictisiti total.

Persoane celebre: Lenny Kravitz , Jamie Lee Curtis , Thomas Becket, Charles de Gaulle, John Kennedy, Clint Eastwood, John Wayne, Woody .

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare