Horoscop zilnic

#maslin #horoscop #horoscop druidic #horoscop arboricol #horoscop celtic #maslinul

Horoscop arboricol, Maslin

Profund ganditor si analitic, Maslinul poseda un mare potential de a deveni un adevarat intelept, daca evolueaza suficient in plan spiritual. Adesea, devine pe parcursul anilor un ghid de conduita si de gandire pentru persoanele din jur. Este matur si are un simt al justitiei foarte bine dezvoltat. Are capacitatea rara de a se putea pune in locul celuilalt. Energic si stralucitor, seduce prin felul sau de-a fi, chiar daca nu ridica un deget pentru a castiga simpatia cuiva.

Maslinul este o persoana pacifista, lipsita de violenta, insa are suficienta luciditate incat sa-si dea seama cand cineva vrea sa profite de el. Nu poate fi pacalit.

Rezonabil si echilibrat, poate fi extrem de tolerant, unul dintre cele mai ingaduitoare dintre cele 21 de semne ale Horoscopului Arboricol. El este parintele care-si va lasa copiii sa faca propriile alegeri in viata, chiar si lovindu-se cu capul de pragul de sus. El este cel care-si accepta prietenii si rudele asa cum sunt, neincercand niciodata sa le impuna propria lui vointa.

Principiul lui este “nu fac nimanui ceea ce nu-mi place sa mi se faca mie”. Cere doar sa fie lasat sa traiasca dupa cum vrea si le acorda si celorlalti aceeasi libertate. Este atat de rezonabil si ingaduitor, incat nu de putine ori se intampla sa fie considerat total indiferent, desi in realitate nu este deloc asa. Adevarul este ca prefera sa fie lasat in pace si spre batranete alege adesea sa se retraga departe de lume.

Linistit, discret si senin, isi traieste viata fara complicatii, pe care de altfel le cam detesta. Seninatatea lui inspira o liniste extrem de atractiva pentru oricine se afla in preajma lui. Apropiatii simt ca este capabil sa le aduca fericirea si linistea, iar aceasta nu este putin lucru. Generos si cu bun simt, se face usor iubit si respectat.

Obisnuieste sa citeasca mult, este un autodidact. Reuseste in plan profesional, ajungand chiar in pozitii de top. In dragoste este fidel si stabil, insa nu pune foarte mare pret pe sexualitate. Acorda partenerului de viata libertate totala si doreste sa primeasca acelasi lucru, insa nu este vorba despre libertatea de a avea aventuri. Are nevoie doar de independenta care ii permite sa se retraga intr-un colt linistit, unde isi vede de treburile lui, netulburat.

Perioada: 23 septembrie (echinoxul de toamna)

Element: Foc

Tip: Masculin

Compatibil cu: Smochinul. Smochinul te atrage deoarece este stabil, rabdator si senzual.

Incompatibil cu: Artarul. Artarul este prea complicat si excesiv de cerebral.

Persoane celebre: Imparatul Augustus, Ray Charles, Romy Schneider, Julio Iglesias, Bruce Springsteen, Mickey Rooney, Cherie Blair, Jaime Bergman, Jermaine Dupri , John Ericson, Lisa Donovan.

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare