Horoscop zilnic

#pin #horoscop #horoscop arboricol #horoscop druidic #horoscop celtic #semnul pinului #zodia pin

Horoscop arboricol, Pin

Persoanele nascute in semnul Pinului sunt bune cunoscatoare ale psihicului uman. Reusesc sa patrunda dincolo de aparente si sa intuiasca secretele ascunse in firea umana. Nativii Pini sunt oameni idealisti si extrem de rafinati.

Casa lor este o dovada a bunului gust. Pentru a-si amenaja locuinta, Pinul alege cele mai bune materiale. Ii plac lucrurile bine facute, deoarece este un perfectionist, nelasand nimic la voia intamplarii. Detesta lucrurile facute pe jumatate sau produsele slabe calitativ. Un nativ Plop nu mananca niciodata cu tacamuri de plastic.
Oamenii nascuti in acest semn stiu intotdeauna ceea ce vor si nu renunta cu usurinta la planurile lor. Dimpotriva.

Daca este nevoie sa-si asume riscuri, o fac. Insa modul lor de a actiona este practic, precis si rapid. Au un anumit curaj si o demnitate care ii face sa-si tina intotdeauna capul sus. Daca circumstantele nu le sunt favorabile, fac in asa fel incat sa intoarca situatia in favoarea lor. In plan profesional, Pinul este eficient, actioneaza energic, sare peste etapte daca poate si merge direct la tinta. Poate fi foarte lucid si organizat.

In societate este o persoana vorbareata, joviala si placuta. Daca insa cineva asteapta generozitate din partea lui, poate renunta. Pinul nu-si bate capul cu nefericirea altora, deoarece nu este dispus sa-si afecteze starea de spirit sau chiar cea materiala. Multi il condamna pentru egoismul sau, deoarece nu doar ca nu contribuie cu nimic, dar isi manifesta vehement adversitatea fata de sordid, saracie sau vulgaritate.

In dragoste nativii Poli devin sentimentali si actioneaza sub impuls, ceea ce ii face sa cada de sus, pana cand modul lor ideal de a privi lucrurile nu se mai loveste de dezamagiri si isi cunosc, in sfarsit, jumatatea. Au nevoie de parteneri cu aceeasi profunzime a spiritului, capabili sa le ofere liniste si siguranta. In plan sexual, nativii sunt foarte pasionali si intotdeauna flamanzi.

Nevoia de autoconservare il tine departe de situatiile neplacute. Pinul obisnuieste sa-si exprime parerea fara sa se simta niciodata vinovat de ceva.

Perioada: 19 februarie – 29 februarie; 24 august – 2 septembrie

Element: Foc

Tip: Masculin

Compatibil cu: Plopul. Amandoi sunteti persoane sensibile, rafinate, muncitoare si si organizate.

Incompatibil cu: Chiparosul. Chiparosul este o fire prea traditionalista si introvertita.

Persoane celebre: Victor Hugo, Sidney Poitier , Ivana Trump, Schopenhauer, Cindy Crawford , Terry Bradshaw, Sean Connery , Auguste Renoir , Keanu Reeves , Salma Hayek.

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare