Horoscop zilnic

#scorus #horoscop druidic #horoscop celtic #horoscop arboricol #horoscop #nativul scorus

Horoscop arboricol, Scorus

este plin de sensibilitate si fantezie si are un talent artistic nativ. Fermecator si gratios, starneste admiratia persoanelor din jurul sau. Stie cand sa fie diplomat si amabil, lucru care ii foloseste mult in relatiile cu ceilalti. Rafinat, se imbraca cu mult bun gust. Pana si mersul sau denota armonie. Oamenilor le place sa-l priveasca.

Scorusul se poate adapta la un mediu nou, chiar daca pare fragil. Isi ascunde grijile sub masca unui suras usor, deoarece este genul de persoana mandra, pentru care stapanirea de sine este extrem de importanta.
Are capacitatea de a se bucura de cele mai mici lucruri. Iubeste viata cu patos si experimenteaza neobosit noi si noi situatii. Sensibil, optimist si emotiv, tinde sa-si cedeze independenta in favoarea unui crez sau unei fiinte. Are un puternic simt al raspunderii.

Problema apare atunci cand isi asuma raspunderi pe care nu ar trebui sa si le asume. Ii plac relatiile umane complicate, are o multime de scrupule si ii face cumva placere sa sufere din cauza unor mari complicatii. Isi face adesea mustrari de constiinta pentru situatiile create, situatii care ar fi putut sa fie simple, fara interventia lui. Pe de alta parte, este o fire narcisista, care simte nevoia sa se admire si sa-si ofere sie insasi aprobarea.

Prietenii tin la el deoarece Scorusul este o persoana loiala, pe care se pot baza oricand. Onestitatea lui merge pana la o forma de naivitate, de care unele persoane profita. Desi inteligenta ii trage semnale de alarma atunci cand este dus cu zaharelul, Scorusul prefera sa creada ca persoana din fata lui este corecta.

Desi poseda o inteligenta stralucita si o intuitie puternica, ii este greu sa avanseze in societate sau pe plan profesional. Reuseste sa starneasca admiratie , insa nu ajunge pana in varf deoarece este prea prins de lucrurile din cotidian si isi pierde cumva pe drum viziunea.

Una dintre metodele prin care isi gaseste implinirea in viata o reprezinta iubirea si sexul. Daruieste mult partenerului de cuplu si se asteapta sa primeasca tot atat. Relatiile lui amoroase sunt complicate, caracterizate de indoieli, discutii, aventuri, infidelitati. Cauta absolutul in iubire si daca nu-l gaseste, se plange de banalul cotidian. Odata ce-si pierde increderea in partener rupe relatia pentru totdeauna, deoarece crede cu tarie ca niciodata nu este prea tarziu sa o ia de la capat. Sexul este deosebit de important pentru el, indiferent de varsta.

Perioada: 1 aprilie – 10 aprilie; 4 octombrie – 13 octombrie

Element: Foc

Tip: Masculin

Compatibil cu: fidelitatea acestuia si dragostea pentru dreptate.

Incompatibil cu: Ulmul. Ulmul ti se pare prea scortos si moralist.

Persoane celebre: Otto von Bismarck, Raphael, Baudelaire, Marlon Brando , Diderot, , , Kate Winslet, Giuseppe Verdi.

Citeste Horoscopul General Arboricol (druidic/celtic).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului