Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #horoscop martie #predictii zodii #horoscop primavara # predictii martisor #horoscop martisor

Horoscop de Martisor in primavara 2012

Horoscopul de anunta un inceput de primavara cu multe succese in plan sentimental si cu provocari si sanse in activitatea profesionala. Pentru multi nativi, se anunta noi inceputuri.

Afla in continuare predictiile pentru 2012:

2012 Berbec

Pentru Berbecii singuri, 1 Martie poate insemna noi inceputuri in viata lor sentimentala. Nativii zodiei au succes in plan amoros si chiar se pot indragosti. Cei aflati intr-o relatie deja sunt mai mult interesati sa-si pastreze libertatea. Pentru toti Berbecii se anunta o zi interesanta, in care este nevoie de tact pentru indeplinirea scopurilor.

Martisor 2012 Taur

Pentru Tauri, inceputul lunii martie vine cu responsabilitati in viata de cuplu si cu unele probleme financiare. Este recomandat ca Taurii sa depuna mai mult efort in relatia cu partenerul de viata si sa se ocupe indeaproape de buget. In acest fel, nativii zodiei vor reusi sa tina situatia sub control.

Martisor 2012 Gemeni

Pentru Gemeni, 1 Martie este o zi excelenta in plan sentimental. Cei care au intampinat dificultati in viata de cuplu isi recapata linistea, iar cei care au o relatie stabila si serioasa ar putea decide ca se casatoreasca. Gemenii singuri pot sa-si intalneasca jumatatea chiar astazi. La serviciu, drumul ocolit este cel mai sigur.

Martisor 2012 Rac

1 Martie este un moment bun pentru Raci pentru a solicita un sprijin in vederea concretizarii unor proiecte personale si pentru a-si face noi cunostinte. Ideile Racilor starnesc interesul mai multor persoane. In dragoste, Racii sunt fermecatori si ar putea fi tentati sa se joace cu prada pana se decid ce vor face mai departe.

Martisor 2012 Leu

Leii incep primavara intr-o dispozitie mai putin buna. In viata de cuplu, Leii sunt mai reci si indiferenti. La locul de munca, singura modalitate de a avea reusite este sa aiba mana libera, in caz contrar, orice constrangere va duce la frustrari maxime. Pe de o parte, Leilor le-ar placea sa dea cu piciorul la tot. Pe de alta parte, acestora le pasa ce crede lumea din jur.

Martisor 2012 Fecioara

Fecioarele au o multime de preocupari la inceput de primavara. Acestea incearca sa profite la maxim de ceea ce li se ofera la serviciu, insa este recomandat sa fie prudente deoarece nu toate ofertele primite sunt de incredere. In viata personala, Fecioarele se bucura de momente frumoase in plan sentimental.

Martisor 2012 Balanta

Balantele au succes in dragoste, chiar si cele care sunt deja intr-o relatie. Acest lucru le face sa se simta foarte bine in propria piele. Financiar, este recomandat ca Balantele sa fie mai cumpatate. In plan profesional, nativii zodiei sunt asi in demonstrarea talentelor personale.

Martisor 2012 Scorpion

Scorpionii sunt maestri in , chiar si atunci cand nu vor neaparat sa cucereasca pe cineva. Atractia lor irezistibila face multe victime chiar din prima zi a primaverii. La serviciu, Scorpionii ar trebui sa fie mai rabdatori si mai diplomati daca doresc sa pastreze relatii bune cu superiorii.

Martisor 2012 Sagetator

Sagetatorii stiu care este calea cea mai scurta spre succesul profesional. Nativii exceleaza in special in domenii de activitate unde trebuie sa dea dovada de creativitate. Este bine sa tina legatura cu persoanele cu care impartasesc aceeasi viziune. In plan sentimental, Sagetatorii au ocazia sa se apropie de persoana iubita.

Martisor 2012 Capricorn

Pentru Capricorni, Martisorul reprezinta un nou inceput in plan amoros. Cei care au avut dificultati pot spune, in sfarsit, ca se simt fericiti si impliniti. Pentru unii, se discuta despre casatorie. La locul de munca este recomandata mai multa modestie si un dram de prudenta. Nu este un moment bun pentru a-si asuma riscuri.

Martisor 2012 Varsator

Varsatorii se amuza cu unele de moment, fara sa-si faca planuri serioase. In plan profesional, insa, nativii sunt foarte implicati in activitatea lor si chiar ar putea sa primeasca noi oferte, pe bani mai multi. Munca in echipa este cea care li se potriveste cel mai bine.

Martisor 2012 Pesti

Pestii se confrunta cu schimbari la locul de munca. Este bine sa fie realisti si prudenti pentru a nu fi luati prin surprindere. Chiar daca nu au probleme financiare, Pestii tind sa arunce cu banii. In plan amoros, lucrurile merg excelent, iar Pestii pot spune cu mana pe inima ca si-au gasit fericirea.

Foto: summarynewspaper.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului