Horoscop zilnic

#horoscop #horoscop 2011 #zodii

Horoscop financiar 2011

Horoscopul financiar 2011 anunta o perioada foarte buna in plan banesc, pentru toate zodiile. Chiar daca este greu de crezut, banii vin, in mod constant, iar multi dintre nativi au sanse la castiguri serioase. Singurul lucru de care este bine sa se tina cont il reprezinta excesele, cheltuielile nejustificate si micile placeri care, adunate, pot schimba situatia.

Afla ce-ti rezerva astrele in plan financiar din horoscopul banilor 2010:
 

Horoscop financiar 2011 pentru zodiile de foc
 

Berbecii au parte de un an bun, dar nu extraordinar, in plan financiar. In general, castigurile financiare vor fi constante. Din acest punct de vedere, nu sunt probleme. Ba chiar ai putea sa-ti duci la indeplinire un proiect important, care implica cheltuieli serioase, in a doua jumatate a lui 2011. In rest, dificultatile apar numai daca esti nechibzuit.

Leii sunt deosebit de cheltuitori in 2011. Cele mai bune investitii pe care le pot face vor fi in a doua parte si spre finalul anului 2011. Insa intre timp, Leii trebuie sa fie foarte atenti la situatia lor financiara. Situatiile neplacute apar pur si simplu ca urmare a actiunilor gresite ale nativilor.

Sagetatorii au un an destul de bun in plan financiar. Ei dau dovada de fler atunci cand actioneaza si acest lucru se vede dupa castigurile pe care le au. Pana in vara, Sagetatorii isi vor recupera toti banii, in cazul in care trebuie sa primeasca ceva. Dupa a doua jumatate a anului, au mai multe sanse sa-si mareasca veniturile, in principal ca urmare a activitatii de la locul de munca.
 

Horoscop financiar 2011 pentru zodiile de apa
 

Racii incep anul 2011 destul de bine. Ei pot face niste investitii bune, daca isi asculta intuitia. Stiu sa actioneze exact atunci cand trebuie. In cursul anului, Racii trebuie sa fie foarte precauti in plan financiar, deoarece conturile lor nu sunt foarte mari. Banii vin, dar nativii risca sa fie necugetati. Cei care asteapta o rambursare sau un castig pot sa reuseasca in planurile lor.

Pentru Scorpioni, 2011 este un an foarte bun, in plan financiar. Nativii se bucura de o situatie financiara de invidiat. Unii ar putea sa castige mai mult la locul de munca si sa reuseasca sa faca o achizitie importanta. Cei care au nevoie de obtinerea unor imprumuturi, reusesc in acest sens. Altii fac investitii avantajoase, negociaza, reinvestesc si exploateaza sansele care apar pe parcursul anului 2011.

Pestii incep anul cu bine, bucurandu-se de o situatie financiara stabila. Una dintre cele mai bune perioade in plan banesc este aprilie-iunie, cand succesul Racilor atinge culmile cele mai inalte. Nativii se bucura de sprijinul familiei atunci cand au nevoie de bani si chiar au parte de castiguri neprevazute. Este totusi important sa ramana prevazatori, oricat de roz pare situatia.
 

Horoscop financiar 2011 pentru zodiile de pamant
 

Pentru Tauri, anul 2011 nu este nici bun, nici rau. Pur si si simplu, modul in care vor evolua lucrurile depinde in cea mai mare masura de actiunile nativilor. Taurii trebuie sa inteleaga faptul ca in 2011 nu prea vor fi protejati de astre. Cei cheltuitori, nechibzuiti sau nerealisti se vor trezi cu probleme serioase. Ceilalti au parte de un an obisnuit. Cea mai benefica si echilibrata perioada este din ianuarie in martie 2011.

Fecioarele trebuie sa aiba multa grija in ceea ce priveste aspectul financiar. Ele au tendinta sa cheltuiasca mai mult decat isi pot permite. Iar aceasta tendinta este prezenta pe tot parcursul anului. Desi veniturile sunt stabile, cheltuielile sunt mai mari decat ar trebui si nu este vorba despre lucruri absolut necesare. Din fericire, Fecioarele vor sti sa faca bani oricand.

Pentru capricorni, este recomandata mai multa prudenta in ceea ce priveste banii. Cheltuielile pe care le au in prima parte a lui 2011 sunt cam exagerate. Chiar si pentru nativii care isi fac calcule, rezultatele nu au nicio legatura cu realitatea. Cea mai buna perioada pentru castiguri financiare si investitii este in octombrie – decembrie 2011.
 

Horoscop financiar 2011 pentru zodiile de aer
 

Pentru nativii Gemeni, anul 2011 reprezinta o perioada chiar foarte buna in plan financiar. In special in ultimele luni ale lui 2011, Gemenii au parte de castiguri importante si unele dintre ele pur si simplu vin ca atare, de parca nativii ar fi sub o stea norocoasa. In general, sansele Gemenilor sa faca bani sunt reale. Tot ce au de facut este sa fie prudenti si sa evite riscurile mari.

Balantele isi folosesc banii pentru a obtine tot ceea ce le trece prin cap. Se rasfata ori de cate ori au ocazia desi, uneori, ar fi mai bine sa renunte la capriciile de moment. Dupa a doua jumatate a anului, Balantele au posibilitatea sa-si imbunatateasca situatia financiara. Este indicat ca nativii acestei zodii sa fie responsabili si cu picioarele pe pamant.

Varsatorii au parte de un an destul de norocos, in plan financiar. Unele castiguri de care au parte sunt pur si simplu surprize foarte placute. Altele vin ca urmare a unor colaborari si relatii fructuoase, in cazul nativilor care au stiut sa le cultive. Varsatorii trebuie sa fie foarte prudenti, deoarece o situatie pozitiva se poate schimba peste noapte, mai ales daca reactioneaza impulsiv.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare