Horoscop zilnic

#horoscop #horoscop lunar #predictii #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Horoscop lunar: horoscopul lunii aprilie 2010

Horoscopul lunii aprilie promite o perioada buna in plan amoros si profesional. Multi dintre nativi au posibilitatea sa-si consolideze relatia de cuplu sau sa-si imbunatateasca viata sentimentala. Unii dintre ei vor schimba macazul, renuntand complet la un domeniu profesional, pentru a se dedica altuia. Altii vor culege laurii, ca urmare a muncii si seriozitatii lor si isi vor vedea concretizate planurile.
 
Afla in continuare ce-ti rezerva astrele pentru luna aprilie a acestui an:


Horoscop lunar Berbec aprilie 2010


Luna aprilie este o perioada buna pentru tine, sub aspect amoros. Esti deschis, afectuos, demonstrativ, plin de entuziasm fata de partener. Insa te vei astepta sa primesti la fel de mult, astfel incat acesta trebuie sa fie la inaltime. Daca nu ai inca o relatie de cuplu , exista posibilitatea sa incepi o noua idila care sa te puna  in situatia de a lua o decizie serioasa, pe termen lung.

In plan profesional, este bine sa-ti iei toate masurile de precautie. Acele persoane care zambesc frumos de cate ori va intalniti si care iti fac o sumedenie de propuneri nu au neaparat intentia sa-si duca la bun sfarsit promisiunile. Este o perioada in care conteaza mult sa te exprimi exact, sa fii precis, obiectiv si cutezator. De asemenea, este un moment bun pentru consolidarea situatiei financiare.


Horoscop lunar Taur aprilie 2010


In prima parte din aprilie, este bine sa fii foarte prudent in privinta banilor. Ca de obicei, te ajuta ratiunea ta, care nu doarme niciodata. Daca insa nu esti foarte sigur pe tine, ai putea sa ceri parerea unui specialist. Dupa a doua jumatate ai mari sanse sa inchei niste afaceri avantajoase. In plan profesional este indicat sa utilizezi relatiile pe care le ai pentru a-ti pune in aplicare proiectele.

In viata amoroasa nu se poate spune ca te plictisesti. Trebuie sa eviti pe cat posibil certurile, iar daca ai de facut reprosuri partenerului, fa-le in particular, indiferent cat de greu este sa te stapanesti pe moment. Foloseste-ti imaginatia si adu un plus de savoare zilei, fa-i surprize si pigmenteaza relatia. Daca esti singur, se poate sa te indragostesti, poate chiar cu ocazia unei calatorii. Este o experienta inedita, neasteptata, care te poate zapaci complet, daca nu faci eforturi sa ramai cat de cat cu picioarele pe pamant.


Horoscop lunar Gemeni aprilie 2010


Aprilie nu este cea mai buna luna pentru activitati financiare. Fereste-te de situatiile care implica riscuri, verifica bine inainte de a face orice investitie si redu cheltuielile. Proiectele la care lucrezi se dezvolta lent, insa totusi merg in directia dorita. Dupa a doua jumatate a lunii, se poate sa fie nevoie sa iei o decizie cu privire la viitorul tau profesional, decizie care va avea efecte pe termen lung. De aceea, gandeste-te bine si, eventual, cere sfatul unor persoane competente.

In dragoste ai parte de suficiente evenimente pentru a nu te plictisi. Daca exista cineva important in viata ta, se poate sa ai unele nemultumiri legate de aceasta persoana. Verifica insa daca, intr-adevar, persoana iubita este vinovata cu ceva sau daca este vorba despre o neintelegere . In cazul in care esti singur, in aprilie se poate sa te indragostesti pana peste urechi. Insa necunoscand mai deloc noua persoana intrata in viata ta, exista destule riscuri la care ar trebui totusi sa te gandesti, intre doua visari.


Horoscop lunar Rac aprilie 2010


In aprilie, ai posibilitatea sa te apropii mai mult de persoana iubita si de a-i dovedi atasamentul tau. In cazul in care relatia ta se confrunta cu rutina zilnica, te poti folosi de imaginatia pe care o ai din plin pentru a aduce un strop de noutate si de savoare. Oricum, indiferent de ceea ce faci, este bine sa pastrezi discretia. Se poate ca unele persoane nu doar sa fie incapabile sa se bucure pentru tine, dar chiar sa trezesti invidii.

In plan profesional, ai planuri multe si poti sa preiei initiativa. Se poate sa schimbi ceva in activitatea profesionala, sa imbunatatesti situatia actuala, sa urmezi un nou curs sau sa incepi un proiect nou. In prima jumatate a lunii se poate sa cheltuiesti mai mult decat este necesar. Daca rezultatele nu vor fi tocmai placute, dupa a doua parte din aprilie iti vei revizui planul de afaceri si vei lua alte decizii cu privire la banii tai.


Horoscop lunar Leu aprilie 2010


Fa tot posibilul in aceasta luna pentru a-ti consolida relatia de cuplu. Este o perioada buna pentru comunicare, pentru a face planuri impreuna sau pur si simplu pentru a te bucura de momentele petrecute impreuna cu persoana iubita. Gesturile tale vor fi primite cu entuziasm si nu vei avea de ce sa regreti. Daca esti singur, exista posibilitatea sa intalnesti o persoana compatibila cu tine pe suficiente planuri incat sa-ti doresti sa incepi o noua relatie.

Aprilie este o perioada foarte buna pentru dezvoltarea ta profesionala. Atata timp cat esti dispus sa faci eforturile necesare, rezultatele vor fi pe masura asteptarilor. Este bine sa te exprimi cat mai clar, pentru a nu exista neintelegeri. In cazul in care iti cauti ceva de lucru, se poate ca norocul sa-ti surada. Ai posibilitatea in aceasta perioada sa schimbi postul sau pozitia, avand alte insarcinari decat pana acum.


Horoscop lunar Fecioara aprilie 2010


Aprilie este o luna destul de dificila pentru tine, sub aspect profesional. De aceea, este bine sa fii mai retinut si mai circumspect. Chiar daca rezultatele sunt pe masura asteptarilor, exista posibilitatea ca unele rivalitati de provoace conflicte. Pe de alta parte, cu banii stai bine. Vei primi o suma de bani pe care nu mizai si vei putea cu acestia sa-ti cumperi un obiect destul de costisitor. Atata timp cat decizi in mod rational, nu ar trebui sa existe probleme.
In privinta sferei sentimentale, lucrurile sunt destul de complicate.

Pe de o parte, ai o multime de admiratori si, undeva in strafundul sufletului tau, iti face mare placere acest lucru. Ai putea chiar sa raspunzi cerintelor, solicitarilor sau avansurilor primite. Toate bune si frumoase, dar, daca te asteapta cineva acasa, vei avea mult de pierdut. Din a doua parte a lunii, simti nevoia de stabilitate afectiva. Nativii singuri au posibilitatea sa intalneasca pe cineva.


Horoscop lunar Balanta aprilie 2010


Aprilie reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, sub aspect amoros. Petreci momente deosebite in compania persoanei iubite, te bucuri de afectiune, intelegere, incredere si sprijin. Daca esti singur, ai mari sanse sa intalnesti o persoana capabila sa te faca fericita si sa-ti schimbe viata in bine. De aceea, este important sa privesti mereu in jurul tau, sa profiti de sansele frumoase care iti sunt oferite.

Tot in aceasta perioada se poate sa finalizezi un proiect la care ai lucrat ceva vreme. Daca ai muncit mult la el, atunci rezultatele vor fi pe masura asteptarilor si sperantelor tale. Daca totusi nu te-ai implicat asa cum ar fi trebuit, lucrurile nu se vor intampla tocmai bine. In a doua parte a lunii este bine sa dai dovada de mai multa flexibilitate in relatiile tale profesionale. Chiar daca nu esti de acord cu unele lucruri, exprima-ti parerea intr-un mod cat mai diplomat si nu vei avea de pierdut.


Horoscop lunar Scorpion aprilie 2010


Este o luna foarte buna pentru tine, in plan profesional. Este bine sa dezvolti contactele cu partenerii din strainatate. Daca ti se dau noi insarcinari, le vei primi cu entuziasm, deoarece este vorba despre o pozitie sau un rol la care ai visat. Pana la sfarsitul lunii, se poate sa schimbi complet locul de munca sau, oricum, sa incepi o noua activitate, diferita de cea de pana acum.

Si cu banii stai bine, acestia fiind mai multi, datorandu-se bunelor tale intuitii si decizii.
In plan amoros, te gandesti serios la posibilitatea de a avea o viata sentimentala stabila, insa, cum esti exigent, eventualii admiratori nu prea au sanse sa te convinga. Daca ai deja o relatie, stii sa faci ceea ce este nevoie pentru a-ti multumi partenerul. Impreuna, luati cele mai bune decizii pentru a va rezolva problemele.


Horoscop lunar Sagetator aprilie 2010


Ai sanse frumoase in plan financiar , in aceasta perioada. Este bine sa-ti pastrezi luciditatea, pentru a lua cele mai bune decizii. De asemenea, in aprilie apar oportunitati de dezvoltare in plan profesional, in prima parte din luna. Incepand cu a doua jumatate, este bine sa dai dovada de rabdare si sa fii precaut. Unele dintre persoanele cu care colaborezi nu sunt tocmai de incredere. Din aceasta cauza, exista posibilitatea ca un proiect sa nu se concretizeze pana la urma.

In plan amoros, simti nevoia de liniste si stabilitate. In prima parte a lunii te rasfati in plan sexual cu experiente care iti aduc zambetul pe buze. Este important sa petreci cat mai mult timp cu persoana iubita. Se poate ca astfel sa incepi sa o cunosti mai bine sau, daca sunteti demult impreuna, vei descoperi noi laturi ale personalitatii ei, la care nici nu te gandeai.


Horoscop lunar Capricorn aprilie 2010


Cu toate ca de obicei esti foarte circumspect si greu reuseste cineva sa-ti castige increderea si afectiunea, in aprilie esti mai deschis fata de un admirator, care face tot posibilul sa te cucereasca. Tentativa lui va fi incununata de succes mai repede decat s-ar fi asteptat. Desi nu-ti prea place schimbarea, acum esti dornic de experiente si senzatii noi, asa ca profiti de toate oportunitatile aparute si traiesti momente deosebite.

Daca in aceasta luna trebuie sa dai examene sau sa asimilezi o cantitate mare de informatii, vei face fata cu succes. Rezultatele la studii, indiferent de domeniu, sunt stralucite. Se poate sa te gandesti serios la posibilitatea de a-ti schimba cariera. Gandeste-te foarte bine inainte de a lua o astfel de decizie, pentru a fi sigur ca ai cantarit sansele si riscurile. In cazul in care ai ramas cu facturi neplatite, ar fi bine sa te ocupi de acest lucru cat mai repede.


Horoscop lunar Varsator aprilie 2010


In plan amoros, chiar daca pare imposibil, este bine sa ramai cu picioarele pe pamant. Sau, cel putin, sa nu visezi cu ochii deschisi la lucruri care stii ca nu se vor intampla. Ratiunea ta nu doarme, dar uneori risti sa-i ignori glasul. Daca simti ca te-ai implicat afectiv intr-o relatie cu o persoana de care te despart multe si care nici nu-ti da semne ca ar vrea sa-ti ofere ceea ce ai nevoie, cel mai bine este sa renunti la aceste fantezii. In cazul in care ai o relatie stabila, te bucuri in continuare de liniste si stabilitate.

Luna aprilie reprezinta o perioada buna in plan profesional. Este important sa fii concentrat asupra ceea ce faci, sa ai rabdare si sa-ti urmezi scopul, fara sa te abati din drum. Rezultatele ar trebui sa fie pe masura. In putinul timp liber pe care-l ai, ar fi indicat sa alegi un sport sau o activitate sanatoasa, care sa te relaxeze, eliberandu-te de stres. Tot in aceasta perioada ai putea sa gasesti o noua sursa de venituri, care sa-ti imbunatateasca considerabil situatia financiara actuala.


Horoscop lunar Pesti aprilie 2010


Daca ai deja o relatie, viata amoroasa este aducatoare de experiente frumoase, in aceasta luna. Problemele sau temerile din ultima perioada dispar, lasand locul unor senzatii de liniste si implinire. Daca esti inca singur, trebuie sa ai grija ce faci. Se poate sa te implici sentimental intr-o relatie nepotrivita si sa ai parte de dezamagiri. Totusi, situatia poate lua o turnura pozitiva din a doua jumatate a lui aprilie.

Activitatea profesionala este si ea aducatoare de oportunitati. Va trebui sa le prinzi din zbor, exploatand fiecare situatie in parte. Fii perseverent in ceea ce faci, gandeste pozitiv si depune toate eforturile care se impun. Rezultatele vor fi cele scontate. In privinta banilor, este necesara o foarte mare prudenta. Nu te baza pe solutii facile, mai ales daca acestea implica incalcarea unor reguli sau reglementari. Se poate ca efectele unui astfel de gest sa fie destul de serioase.

Sursa foto : boutsviolas.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top