Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop

Horoscop lunar: horoscopul lunii august 2010

Horoscopul lunii august reprezinta o perioada complicata pentru multi nativi. Fie ca este vorba despre dragoste, fie ca se pune accentul pe bani sau sanatate, apar diverse situatii in aceasta luna, destul de solicitante.

Afla mai multe despre predictiile lunare pentru zodia ta:


Horoscop lunar august 2010 Berbec


Pentru nativii Berbec care au deja o relatie, luna august aduce o perioada linistita si armonioasa. Nu se intampla nimic deosebit, dar au parte in continuare de stabilitate. Acest lucru ii ajuta sa se apropie mai mult de persoana iubita. Berbecii care nu si-au gasit inca jumatatea mai au de asteptat. Se poate sa apara unele ocazii de a cunoaste pe cineva. Insa este vorba despre idile de moment. Cel mai bine ar fi sa-si pastreze capul pe umeri.

Situatia financiara poate deveni extrem de instabila in aceasta luna. Acest lucru nu se intampla din cauza ca nu ai avea bani. Apar insa diverse ocazii de investitii si ele nu sunt neaparat dintre cele mai fericite. Gandeste-te foarte bine la economiile pe care le ai, analizeaza toate detaliile si nu lua decizii in graba. In plan profesional, in schimb, lucrurile merg de minune. Vei fi foarte multumit de rezultatele muncii tale si se poate sa ai realizari notabile.


Horoscop lunar august 2010 Taur


Din punct de vedere profesional, august aduce o perioada cu unele schimbari. Va trebui sa iei o decizie, poate chiar sa incepi o noua activitate. Cea mai buna perioada pentru astfel de decizii este in prima jumatate a lunii. Dupa a doua parte a perioadei, lucrurile se complica. Pastreaza-ti obiectivitatea si increderea in tine. Tot acum primesti o suma importanta de bani. Nu o risipi pe diverse placeri. Oricat de mari ar fi ele, mai tarziu tot vei regreta ca nu ai folosit altfel acesti bani.

In plan amoros, Taurii o duc foarte bine in august. De la excelent in sus, pentru multi dintre ei. Se inteleg bine cu partenerul de viata, care isi manifesta aprecierea si afectiunea. Cei care au traversat o perioada mai dificila incep sa vada, in sfarsit, cum orizontul lor se insenineaza. Iar nativii care sperau sa se casatoreasca sau sa cunoasca persoana potrivita au mari sanse in aceasta perioada sa-si implineasca visul.


Horoscop lunar august 2010 Gemeni


In luna august este bine sa profiti de influentele astrale benefice pentru a petrece mai mult timp cu persoana iubita. Daca esti dispus sa faci un minimum de efort, vei vedea ca lucrurile se vor imbunatati mult in relatia de cuplu. Acorda-i incredere partenerului tau si arata-i ca nevoile sale sunt importante pentru tine. Gemenii singuri au parte de multa distractie si de experiente incitante in prima jumatate a lunii. Din a doua parte a lui august ar fi bine sa revina cu picioarele pe pamant, altfel vor suferi dezamagiri.

In privinta banilor, lucrurile nu stau tocmai bine, cel putin in prima jumatate din august. Va fi nevoie de multa prudenta, dar nu trebuie sa te ingrijorezi. Pana la sfarsitul lunii, vor aparea unele sanse de redresare. Chiar si acele proiecte incepute pe care nu sperai sa le mai poti duce la capat vor putea fi finalizate. In activitatea profesionala, esti un adversar de temut. Increderea in tine te ajuta sa treci peste orice probleme.


Horoscop lunar august 2010 Rac


In august ar fi bine sa acorzi mai multa atentie relatiei de cuplu, deoarce ai unele probleme de rezolvat. Vorbeste cu partenerul de viata si gasiti impreuna o solutie, pentru ca lucrurile sa nu degenereze. Este suficient sa aveti bunavointa. Spre sfarsitul perioadei sunt sanse mari sa aveti parte de o vacanta romantica . Nativii singuri sunt pusi pe fapte mari. Niciun Rac nu ezita sa-si scoata la lumina arsenalul de seductie. Insa pana la urma s-ar putea ca tocmai el sa se indragosteasca pana peste cap de cineva.

Cu banii insa nu stai chiar atat de bine. Nu toata perioada, cel putin. In prima parte a lui august apar niste sanse sa castigi ceva bani. Ar trebui sa profiti de ele, deoarece mai tarziu situatia se complica pana cand intri in criza de timp. Pastreaza-ti luciditatea in orice actiune care implica cheltuieli. In plan profesional, este o perioada de stagnare. Nu tine de tine, asa ca n-ai de ce sa te consumi inutil. Pur si simplu trebuie sa astepti sa vina vremuri mai bune.


Horoscop lunar august 2010 Leu


La sfarsit de vara esti interesat tot mai mult de metode de a face bani. Nu ar fi nimic rau in asta daca actiunile tale nu ar implica anumite imprudente. Gandeste-te de doua ori inainte sa faci ceva, deoarece apar situatii neprevazute sau nu dispui de suficiente informatii. Sansele sa castigi bani peste noapte, sa primesti o prima, o mostenire sau vreun premiu important sunt practic nule. In plan profesional, apar diverse conflicte cu persoanele cu care lucrezi. Pe de alta parte, un atuu al tau consta in faptul ca nu te lasi abatut din drum.

In plan amoros, august iti aduce o perioada buna, cel putin linistita, daca nu chiar una cu impliniri. Esti mai deschis, mai afectuos, mai dornic sa te lasi rasfatat de persoana iubita si sa oferi, la randul tau, afectiune. Daca inca nu ai intalnit pe cineva care sa te merite, sanse sunt sa se intample si acest lucru. Oricum, arsenalul tau de mare cuceritor se va face simtit imediat ce o persoana de sex opus iti trezeste interesul.


Horoscop lunar august 2010 Fecioara


In general, in august nu ar trebui sa ai probleme cu banii. Cantaresti bine ocaziile care apar si faci ceva economii. Exista posibilitatea sa castigi niste bani la sfarsitul verii. Cu sanatatea stai bine. Insa, daca ai face mai multa miscare, ai avea o conditie fizica si mai buna. In plan profesional, insa, ai parte atat de succes, cat si de probleme. Se poate ca acestea din urma sa apara tocmai ca urmare a unor reusite. De aceea pastreaza tacerea, ca sa nu trezesti animozitati.

Una dintre cele mai bine aspectate arii existentiale este dragostea. Viata sentimentala iti aduce bucurii nesperate, mai ales daca inca nu ti-ai intalnit jumatatea. Ai putea sa incepi o noua poveste de iubire . Daca ai deja o relatie, savurezi linistea si armonia din caminul familial. Nimic nu vine sa tulbure aceasta atmosfera.


Horoscop lunar august 2010 Balanta


In august viata sentimentala este aducatoare de complicatii. Pe de o parte ii ceri persoanei iubite sa-ti ofere stabilitate. Pe de alta parte o tii la distanta, spunand ca ai nevoie de independenta. Iar intre ele, sunt gesturile de posesivitate. In aceste conditii, cine sa te mai inteleaga? Este cazul sa te decizi intr-un fel sau altul. Daca inca nu ai pe nimeni, traiesti in lumea viselor. Iar acestea sunt frumoase, pline de aventura si de momente intense. Dar nu sunt reale. Nu uita acest lucru.

In plan profesional, lucrurile sunt foarte complicate. Este bine sa ai mereu un plan de rezerva, pentru a-ti asigura spatele. Nu da ocazia nimanui sa provoace un conflict in care sa fii implicat. In privinta banilor, este o perioada mai grea. Pe de o parte, cu anumite riscuri, ai putea sa castigi niste bani. Pe de alta parte, daca nu actionezi foarte rational, atunci si sansele de esec vor creste. Se poate sa primesti un ajutor din partea unor persoane apropiate.


Horoscop lunar august 2010 Scorpion


In august, viata ta sentimentala este aducatoare de emotii puternice. Daca ai deja pe cineva, se poate sa te simti plictisit sau dezinteresat de situatia actuala. Gandeste-te bine daca ai motive serioase pentru a-ti ignora sau indeparta partenerul de viata. In caz contrar, ai putea avea de suferit. Daca esti singur, sunt sanse sa te indragostesti. Ca persoana in cauza ti se potriveste, asta e deja alta poveste. Pastreaza-ti calmul si luciditatea, macar in mica masura.

La serviciu te trezesti in mijlocul unui razboi. Nu are nicio importanta ca nu tu l-ai pornit, oricum vei fi implicat in el, vrand-nevrand. Cel mai bine este sa-ti faci un plan de rezerva si sa fii cat mai prudent cu putinta. Se poate sa ti se ceara sa iei decizii rapide, legate de bani. Gandeste-te foarte bine si nu fa schimbari daca nu dispui de toate informatiile necesare. Se poate spre finalul lunii sa primesti noi propuneri, unele atractive. Sfatuieste-te cu cineva de incredere.


Horoscop lunar august 2010 Sagetator


Esti destul de dificil cu partenerul de viata. Ii ceri o multime de lucruri, dar nu esti neaparat dispus sa-i oferi la fel de mult. Daca esti singur, se poate sa incepi o noua relatie. Cu toate acestea, este indicat sa cunosti mai bine persoana respectiva, pentru a-i sti nevoile. Nu ar fi exclus sa afli ca ceea ce are ea nevoie te depaseste. Doar astfel vei evita sa-i dai false sperante.

Ai mare grija de bani, deoarece august nu este tocmai o perioada buna. Fii chibzuit si fa tot posibilul pentru a-ti pastra echilibrul financiar. Chiar daca apar unele posibilitati de castiguri aparent simple, nu vei face bani peste noapte. In cel mai rau caz, vei avea pierderi. In aceasta perioada este important sa privesti lucrurile intr-un mod obiectiv. Asigura-te ca ai toate datele problemei inainte de a trage concluzii.


Horoscop lunar august 2010 Capricorn


In august este important sa respecti regulile si procedurile in orice intreprinzi. Nu te implica in afaceri costisitoare pentru a nu avea de pierdut. Asculta instructiunile primite de la superiori si adopta o atitudine diplomata. Vei evita astfel sa dai curs unor porniri aventuroase si nu-ti vei asuma riscuri complet inutile. Gandeste-te la prezent. Nu te ajuti cu nimic daca iti concentrezi atentia asupra lucrurilor din trecut, inclusiv asupra greselilor facute.

In plan amoros, te intereseaza numai acele aspecte care pot sa-ti aduca o stabilitate in viata sentimentala. Daca inca nu ai pe nimeni, poti sa-ti intalnesti jumatatea chiar mai aproape decat ai fi crezut. Daca ai deja o relatie, savurezi momentele de liniste alaturi de persoana iubita. Incepi sa vezi lucrurile mai clar si sa realizezi ce-ti doresti cu adevarat. Se poate sa nu se intample toate chiar acum, sa fie nevoie de rabdare. Dar nu te grabeste nimeni, important este sa parcurgi toate etapele.


Horoscop lunar august 2010 Varsator


Te nemultumeste destul de mult viata ta sentimentala. Daca esti singur, te gandesti uneori ca nu mai poti rabda multa vreme aceasta situatie. Daca ai o relatie, lucrurile nu merg bine si se poate sa se ajunga la gesturi decisive. Important este sa nu te lasi purtat de emotii intr-atat incat sa faci gesturi necugetate si regretabile. Controleaza-ti emotiile si da-ti o noua sansa. Putini Varsatori au parte de experiente frumoase in aceasta perioada.

Cu banii nu stai foarte bine, doar daca nu cumva primesti niste sume dintr-o sursa personala. In august esti foarte tentat sa-ti faci toate placerile. Dar ar fi o greseala. Ai nevoie de niste rezerve pentru ca situatia ta financiara sa ramana echilibrata. In activitatea profesionala, inceputul de luna se anunta dificil. Se poate sa ai parte de dezamagiri. Daca insa nu-ti pierzi speranta si lupti pentru drepturile tale, pana la finalul verii lucrurile s-ar putea sa se amelioreze.


Horoscop lunar august 2010 Pesti


Ai mare nevoie de relaxare in august. Gaseste metode sanatoase, prin sport, prin activitati de recreere, prin produse naturiste etc sa te relaxezi si detensionezi. In plan financiar, situatia este acceptabila, atata timp cat iti gestionezi bugetul intr-un mod riguros. La serviciu se poate sa ai reusite importante, mai ales daca ai lucrat foarte mult la un proiect important. Reusesti sa termini tot ce ai inceput si sa obtii rezultatele dorite.

In relatia de cuplu, apreciezi mai mult ca oricand armonia si linistea. Te bucuri de increderea si daruirea partenerului tau. Impreuna, puteti avea momente deosebit de frumoase. Daca esti singur, se poate sa intalnesti o persoana care sa te faca fericit. Ai un farmec deosebit si stii sa savurezi fiecare moment pe care ti-l ofera viata.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului