Horoscop zilnic

#pesti #varsator #capricorn #sagetator #scorpion #balanta #fecioara #leu #rac #gemeni #taur #berbec #horoscop #horoscop lunar

Horoscop lunar: horoscopul lunii decembrie 2009

Horoscopul lunar pentru decembrie 2009 aduce realizari in plan amoros si profesional, insa anunta totodata o perioada mai putin buna pentru bani. Nativii celor 12 zodii sunt sfatuiti sa aiba multa grija de buget si chiar sa-si faca liste clare de cumparaturi, pentru ca tentatiile sunt mari, ca oricand altcandva in luna cadourilor. Consecintele gesturilor necugetate nu se vor lasa asteptate.

In plan amoros, luna decembrie reprezinta o perioada foarte frumoasa, promitatoare pentru multi, mai ales daca stiu sa fie receptivi la nou si flexibili in relatiile deja existente. Unii dintre nativi vor trai chiar clipe de gratie, de care isi vor aminti intreaga viata.

Daca vrei sa stii mai multe despre ceea ce-ti rezerva astrele in decembrie 2009, citeste predictiile lunare mai jos:

Horoscop lunar decembrie 2009 Berbec

Este o luna mai putin interesanta in plan amoros, fara evenimente majore. Daca ai deja o relatie mai veche, se poate ca partenerul de viata sa aiba nevoie de mai multe gesturi de afectiune din partea ta. Daca insa abia ai inceput o noua relatie, astrele iti recomanda sa fii prevazator in privinta acestei persoane si sa nu-ti faci prea multe planuri inainte de a va cunoaste mai bine.

In plan profesional, lucrezi la mai multe proiecte deodata si esti suficient de ambitios pentru a-ti atinge obiectivele. Trebuie insa in aceasta perioada sa dai dovada si de rabdare, deoarece lucrurile nu evolueaza atat de rapid pe cat ti-ai dori. Investitiile pe care le faci in ultima luna a anului trebuie sa fie unele sigure, care iti ofera suficiente garantii. Nu este o idee buna sa-ti asumi prea multe riscuri, mai ales daca sunt implicate sume mari de bani.

Horoscop lunar decembrie 2009 Taur

Decembrie este o luna buna in plan financiar , cu multiple posibilitati de castig. Unele sume de bani vin ca urmare a unor investitii foarte bune pe care le-ai facut in trecut. Pe de alta parte, apar multe alte oportunitati de investitii si nu toate merita atentia ta. Este recomandat sa nu-ti asumi riscuri exagerate si nici sa nu faci cheltuieli mari, chiar daca decembrie este luna cadourilor. Relatiile cu persoanele cu care lucrezi trebuie sa fie cat se poate de bune pentru a putea sa-ti duci planurile la indeplinire. Si mai ales, este nevoie de o buna organizare a timpului de lucru.

In plan amoros, partenerul de viata este incantat sa te vada atat de plin de pasiune. Nu-l vei lasa nicio clipa sa se plictiseasca, venind mereu cu o surpriza, cu ceva care sa pigmenteze relatia si sa aduca un suflu de prospetime. Daca esti singur, unicul lucru care te intereseaza acum este sa traiesti clipa. Cu toate acestea, se poate ca sirul experientelor amoroase si erotice sa duca in final la sentimente mult mai profunde. Exista sanse sa-ti gasesti jumatatea acolo unde nici nu sperai.

Horoscop lunar decembrie 2009 Gemeni

In decembrie, implinirile in plan amoros vin din comuniunea spirituala si din afinitatile intelectuale existente in relatia de cuplu. Partenerul de viata se afla pe aceeasi lungime de unda ca tine. Daca insa esti singur, se poate sa fii tentat de unele experiente erotice care, desi par irezistibile, ascund si riscuri. Daca insa te trezesti in fata adevaratei iubiri, sunt sanse mari ca sistemul tau de valori si nevoile personale sa cunoasca o schimbare foarte mare.

Ultima luna a anului nu este tocmai buna in plan financiar. Se poate sa intampini numeroase probleme legate de bani. Solutiile se lasa asteptate. De aceea, trebuie sa fii cu bagare de seama. Chiar daca decembrie inseamna pentru multi vacanta de sarbatori , pentru tine inseamna mai degraba munca multa, dar si satisfactii profesionale. Se poate sa primesti alte responsabilitati, mai importante, gratie rezultatelor foarte bune obtinute pana acum. Exista mari sanse sa fii trimis sa lucrezi peste hotare.

Horoscop lunar decembrie 2009 Rac

Te intelegi foarte bine cu persoanele cu care lucrezi si acest lucru te ajuta mult, pentru ca reusesti sa comunici exact ceea ce-ti doresti. In aceasta ultima luna din an, activitatea profesionala este aducatoare de satisfactii, in special pentru nativii care stiu sa fie perseverenti si care au o mare putere de munca. Este importanta, de asemenea, obiectivitatea, in situatiile mai dificile care pot genera interpretari trunchiate.

In plan amoros, este o perioada buna, in care te poti apropia mai mult de persoana iubita. Partenerul are nevoie de sustinere si de afectiune din partea ta, lucru pe care i-l poti oferi foarte usor, daca iti rezervi timp pentru el. Exista si unele probleme cu care v-ati confruntat si pe care este bine sa le recunosti, pentru a putea gasi solutii si a merge mai departe, avand in spate o baza mai solida. Doar daca discuti despre lucrurile mai putin placute vei evita neplacerile de mai tarziu.

Horoscop lunar decembrie 2009 Leu

Luna decembrie este o perioada mai agitata in plan amoros. Daca nu vei fi tolerant si comunicativ cu partenerul de cuplu, atunci relatia se poate degrada semnificativ. In aceasta luna este deosebit de important sa-ti manifesti afectiunea fata de persoana iubita si sa faci eforturi pentru ca situatia sa se imbunatateasca. In acest caz, anul se va incheia in perfecta comuniune. Daca esti singur, exista sanse ca inima sa-ti fie furata pana de revelion, de catre o noua aparitie in viata ta.

In plan profesional, luna decembrie reprezinta o perioada cu suisuri si coborasuri. Trebuie sa faci tot posibilul pentru a-ti consolida pozitia actuala si a te feri de speculatii. In privinta situatiei financiare, te bucuri de stabilitate, dar numai atata timp cat faci cheltuieli rezonabile. Toti banii pe care-i castigi vin numai ca urmare a muncii tale, astfel incat nu te poti astepta la vreo surpriza placuta de nicaieri. Nu te lasa tentat de produsele din magazine, chiar daca este luna cadourilor si gandeste-te la o posibilitate de investitie pe termen lung.

Horoscop lunar decembrie 2009 Fecioara

In ultima luna din an te descurci magistral in activitatea profesionala daca trebuie sa muncesti in echipa sau sa coordonezi mai multe persoane. Reusesti sa-ti impui viziunea si sa-i convingi pe ceilalti sa te ajute sa indeplinesti sarcinile de lucru. Pe de alta parte, decembrie nu este deloc o perioada buna pentru inovatii, originalitate sau riscuri. Tot in aceasta perioada apar cheltuieli neprevazute, dar absolut necesare. Si pentru ca este vorba despre sume considerabile, va trebui sa renunti la alte cheltuieli, care vor fi trecute in plan secund.

Viata sentimentala este aducatoare de impliniri, mai ales pentru cei care au traversat o perioada mai putin favorabila. Problemele din trecut tind sa se estompeze si incepi sa savurezi din nou fiecare moment petrecut alaturi de persoana iubita. Daca esti singur, astrele iti recomandata sa fii foarte atent la ceea ce se intampla in jurul tau, pentru ca doar astfel nu vei rata sansele care se ivesc acum. Poti cunoaste o perioada cu totul speciala, insa pentru ca lucrurile sa se intample trebuie sa dai si tu dovada de disponibilitate.

Horoscop lunar decembrie 2009 Balanta

Decembrie este o luna foarte promitatoare in plan amoros, in special pentru Balantele care au deja o relatie. Se poate sa plecati departe de casa, serviciu si rutina zilnica. Sau cel putin va place enorm sa petreceti foarte mult timp impreuna, ceea ce face ca acest timp sa para mai scurt si sa fie cu atat mai pretios. Daca insa nu ai inca pe nimeni, se poate ca aceasta luna a sarbatorilor de iarna sa ti se para apasatoare. Va trebui sa mai astepti un pic, dar nu-ti pierde speranta.

Decembrie este o luna in care ai multe cheltuieli la care trebuie sa faci fata. De aceea, cel putin in prima perioada este recomandat sa ai multa grija de bani si sa nu faci cadouri costisitoare. Pe de alta parte, exista o suma importanta de bani sau un bun material pe care-l primesti in aceasta perioada si care iti mareste mult veniturile sau contul bancar. Cele mai bune rezultate pe care le obtii acum in activitatea profesionala vin din proiectele in care nivelul tau de experienta este deosebit de inalt. De aceea, nu este recomandat in aceasta perioada sa pasesti pe teritorii noi.

Horoscop lunar decembrie 2009 Scorpion

In ultima luna din an esti plin de initiativa la locul de munca si ai o ambitie nemasurata. Pe de o parte, acest lucru te ajuta sa depasesti situatiile mai putin placute. Pe de alta parte, ambitia te face sa soliciti lucruri care nu-ti pot fi acordate acum, iar din astfel de cereri se pot naste nemultumiri intre tine si superiori. Daca in plan profesional se poate sa faci unele greseli, in schimb, banii ii pastrezi cu multa grija. Chiar se poate sa pui ceva deoparte, pentru a-ti indeplini un vis mai vechi, poate un proiect personal.

In plan amoros, decembrie este o luna plina de satisfactii. Stii cum sa te folosesti de atuuri pentru a seduce, te pricepi sa faci sau sa spui exact acele lucruri care sunt asteptate de la tine. Se poate chiar sa ai parte de surprize deosebit de placute, aducatoare de experiente noi si incitante. Chiar daca lucrurile evolueaza in directia imaginata de tine, nu este cazul sa devii trufas, pentru ca toata aceasta mandrie sau acest aer de superioritate se poate intoarce impotriva ta.

Horoscop lunar decembrie 2009 Sagetator

Situatia financiara nu este tocmai buna in decembrie. Se poate sa ai facturi mari de platit. Pe de alta parte, este o perioada foarte buna pentru a iesi in lume, sa cunosti oameni noi si sa-ti largesti orizonturile. Descoperi lucruri noi despre tine sau inveti sa te folosesti intr-un mod mai eficient de aptitudinile tale. Proiectele din activitatea profesionala se concretizeaza pana la sfarsitul anului. Este important sa comunici foarte clar ceea ce faci pentru a nu lasa loc de neintelegeri sau interpretari.

Partenerul de viata are nevoie de intelegere din partea ta. Numai astfel te vei bucura de clipe frumoase de intimitate alaturi de persoana iubita. Daca esti singur, se poate ca pana in ultima zi a anului sa incepi o noua relatie sau cel putin sa te indragostesti cand nici macar nu te-ai fi asteptat la asa ceva. Este bine sa-ti supraveghezi putin comportamentul pentru ca o vorba aruncata fara vreo intentie rautacioasa poate strica atmosfera mai mult decat ai crede acum.

Horoscop lunar decembrie 2009 Capricorn

Stai destul de prost cu finantele in decembrie. Va fi nevoie de mai multa cumpatare cand trebuie sa iei cadouri sau sa faci alte cheltuieli. Nu este indicat nici sa dai sau sa iei bani cu imprumut la sfarsit de an. In activitatea profesionala dai dovada de o mare capacitate de munca. Exista sanse sa faci progrese considerabile. Te ajuta in special intuitia si totodata luciditatea cu care iei anumite decizii. Este important sa ai relatii bune cu cei cu care lucrezi, pentru a primi sustinerea necesara, in momentele-cheie.

In plan amoros, se poate ca in ultima luna a anului sa te confrunti cu unele probleme de cuplu . Cea mai buna solutie pentru a trece cu bine peste aceasta perioada este sa refuzi sa te lasi prada gesturilor extreme. Ratiunea, calmul si luciditatea sunt atuurile majore care te ajuta sa obtii ceea ce-ti doresti de la persoana iubita. Daca inca nu ai o relatie stabila, decembrie aduce multi pretendenti si experiente frumaose, care te umplu cu energie pozitiva.

Horoscop lunar decembrie 2009 Varsator

Luna decembrie te gaseste cam plictisit si apatic. Esti satul de programul tau obisnuit insa, din anumite cauze, nu poti schimba nimic acum. Astfel incat recurgi la gesturi exagerate, numai pentru a simti ca traiesti din nou. Nu este cazul sa bei peste masura sau sa pierzi noptile prin cluburi, numai pentru a scapa de nemultumiri.  Orice gest stangaci poate sa aduca consecinte neplacute mai tarziu. Trebuie, de asemenea, sa ai mai multa grija de bani si sa faci eforturi serioase pentru a reduce din cheltuieli.

In plan amoros, daca vei avea parte de impliniri, acestea nu vor fi ca urmare a unor gesturi facute de tine, dimpotriva. Tot ceea ce poate fi benefic acum vine in mod natural, din alta parte, astfel incat nu incerca sub nicio forma sa fortezi lucrurile. In activitatea profesionala este bine sa-ti urmezi principiile si propriile valori si sa nu lasi pe nimeni sa te considere un om slab. Chiar daca este o perioada de vacante, se poate ca acum sa fie nevoie sa iei unele decizii serioase privind statutul tau profesional.

Horoscop lunar decembrie 2009 Pesti

Decembrie este o luna destul de plina in privinta activitatii profesionale. Ai o multime de lucruri de facut si va trebui sa-ti organizezi timpul cat mai eficient. In privinta banilor, situatia lasa de dorit. Este foarte important ca in aceasta perioada sa-ti faci unele calcule si sa stabilesti exact care sunt cheltuielile absolut necesare, renuntand la restul. Numai astfel nu te vei confrunta cu o multime de probleme in viitorul apropiat.

Ultima luna din 2009 reprezinta o perioada buna pentru Pestii care doresc sa se apropie mai mult de partener. Daca ai avut probleme de cuplu, acum gasesti cele mai bune solutii pentru a le rezolva. Traiesti momente frumoase alaturi de partener, momente care se transforma in amintiri foarte pretioase. Daca esti singur, reusesti sa fii in centrul atentiei si sa stralucesti, atragandu-ti admiratori. Intuitia te ajuta sa spui sau sa faci acele lucruri care sa ajunga la inima persoanei care te intereseaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele