Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop #zodii #horoscop zodii #horoscop decembrie

Horoscop lunar: horoscopul lunii decembrie 2011

In decembrie unii nativi se relaxeaza, in timp ce altii sunt foarte ocupati cu tot felul de proiecte. Relatiile si parteneriatele joaca un rol important, iar diplomatia ar trebui sa fie nelipsita. Afla in continuare ce-ti rezerva astrele pentru luand decembrie 2011 :

horoscop decembrie 2011 Berbec

Berbecii nu se tem niciodata sa o apuce pe carari nebatute, iar de data aceasta alegerea lor se va dovedi inspirata. Nativii care isi folosesc creativitatea in actiunile pe care le intreprind sunt cei care reusesc sa aiba succes.

Horoscop decembrie 2011 Taur

In decembrie Taurii stau destul de bine cu banii, ceea ce in mod sigur le va fi de folos in luna cadourilor. Cu toate acestea, atmosfera de sarbatori nu reuseste sa-i emotioneze. Taurii tind sa fie mohorati sau nemultumiti de situatia prezenta.

Horoscop decembrie 2011 Gemeni

Gemenii se pricep sa faca fata cu brio oricaror evenimente neprevazute. Este bine ca nativii sa-si faca ordine la serviciu, mai ales in ceea ce priveste actele, pana la sfarsitul anului. Daca sunt atenti la vocea lor interioara, vor sti ce au de facut. Gemenii au ocazia sa gaseasca solutii la situatii dificile.

Horoscop decembrie 2011 Rac

Racii nu prea au chef de treaba in decembrie si traiesc in lumea lor. Insa cum nimeni nu se bucura de concediu o luna intreaga, nativii ar trebui sa lupte impotriva acestor apucaturi, deoarece neglijentele lor ii pot duce in situatii neplacute. Apar mai multe oportunitati in aceasta luna.

Horoscop decembrie 2011 Leu

Leii au nevoie de noutate in viata lor pentru a nu cadea in borcanul cu melancolie. Orice lucru nou sau inedit li se pare fascinant. Se vor indeparta de cararile batute si vor incerca solutii sau metode noi. Este o perioada foarte buna pentru a-si schimba gandirea in anumite situatii si pentru a renunta la ideile preconcepute.

Horoscop decembrie 2011 Fecioara

Fecioarelor le merge destul de bine pe toate planurile, insa ele tot sunt nemultumite si nerabdatoare. In loc sa priveasca la ceea ce au realizat pana acum, prefera sa-si concentreze atentia asupra golurilor din viata lor. Ar fi cazul sa dea dovada de mai mult echilibru si de putina intelepciune.

Horoscop decembrie 2011 Balanta

Cu toate ca in general Balantele evita conflictele, in decembrie acestea isi vor exprima parerea intr-un mod vehement. Norocul insa este de partea lor, iar nativele zodiei vor reusi sa gaseasca solutii chiar si in situatiile cele mai dificile. Apar unele oportunitati pentru Balante, insa numai de ele depinde daca sansele vor fi folosite sau lasate sa scape.

Horoscop decembrie 2011 Scorpion

Scorpionii profita de vacantad e sarbatori pentru a-si explora latura creativa si pentru a se relaxa. Se simt bine la ei acasa, in intimitatea caminului si se ocupa cu diverse hobby-uri care necesita munca manuala, precum modelaj sau pictat. Nu inseamna insa ca vor renunta la placerea de a naviga pe internet.

Horoscop decembrie 2011 Sagetator

Sagetatorii care au traversat o perioada mai putin buna in ceea ce priveste moralul isi recapata energia si optimismul. Nativii isi petrec timpul liber odihnindu-se si relaxandu-se singuri sau alaturi de persoanele apropiate. Le fac bine micile discutii despre subiecte banale, deoarece si acolo pot sa faca un schimb de idei.

Horoscop decembrie 2011 Capricorn

Luna decembrie reprezinta pentru Capricorni o perioada destul de instabila, in plan moral. Nativii nu prea mai stiu nici ce-si doresc, nici ce au nevoie. Persoanele din preajma lor trebuie sa faca eforturi pentru a-i tolera, caci de intrat in gratii nu se poate pune problema. Capricornii ar putea recurge insa la sport sau chiar la niste portii de ras pentru a-si recapata echilibrul interior.

Horoscop decembrie 2011 Varsator

Varsatorii trebuie sa-si controleze cuvintele, ceea ce este cam greu, deoarece obisnuiesc sa spuna exact ce gandesc, fara sa analizeze. Niste vorbe aruncate in vant ar putea insa sa le creeze neplaceri. Pe de alta parte, Varsatorii sunt inventivi si ar putea crea lucruri interesante daca se lasa in voia intuitiei.

Horoscop decembrie 2011 Pesti

Pestii nu se decid intre doua nevoi personale care se bat cap in cap. Isi doresc foarte mult sa se puna in valoare in plan profesional, dar si personal, de cate ori au ocazia. Pe de alta parte, nu prea sunt dispusi sa faca compromisuri si au reactii vehemente.

Foto: toptenz.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro