Horoscop zilnic

#cariera #zodii #compatibilitati #horoscop dembrie

Horoscop lunar: horoscopul lunii decembrie 2012

Decembrie este o perioada aglomerata pentru cei mai multi nativi. Ultima luna din an anunta evenimente importante pe plan profesional sau personal, obstacole, insa si sanse de realizari chiar inainte de sfarsitul lui 2012.

Iata predictiile lunii decembrie 2012:


Horoscop lunar decembrie 2012 Berbec

In decembrie, se poate sa fii excesiv de combativ, mai ales in situatii in care ar fi mai bine sa dai dovada de diplomatie. Chiar daca ai nemultumiri, acestea nu sunt atat de mari. Numai de tine depinde sa-ti recapeti zambetul. Petrece-ti sfarsitul anului alaturi de persoane cu energie pozitiva.

Horoscop lunar decembrie 2012 Taur

Pentru tine, ultima luna din an vine cu multe evenimente si schimbari. Se poate sa intalnesti persoane noi care sa-ti schimbe anumite convingeri sau principii pe care le aveai. La locul de munca au loc schimbari care vor fi in avantajul tau. Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie.

Horoscop lunar decembrie 2012 Gemeni

Chiar daca anul este pe sfarsite, luna decembrie este pentru tine una dintre cele mai bune. Acum poti sa ai o multime de realizari daca stii sa-ti joci cartile bine. Ai incredere in tine si lasa timiditatea la o parte. Demonstreaza ceea ce stii sa faci si lumea te va aprecia cu adevarat.


Horoscop lunar decembrie 2012 Rac

In decembrie te bucuri de protectia astrelor. Orice lucru pe care il intreprinzi are rezultatele dorite. In aceasta perioada de sfarsit de an te folosesti de intuitie pentru a rezolva problemele si pentru a face fata provocarilor. Daca pleci undeva, vei avea ocazia sa-ti largesti orizonturile.

Horoscop lunar decembrie 2012 Leu

Tinzi sa privesti lucrurile intr-un mod negativ si nimic nu pare sa-ti intre in gratii. Cu toate acestea, este doar o impresie de moment. Rezerva-ti mai mult timp liber pentru a te deconecta. Mergi la un eveniment care iti face placere alaturi de prieteni. Te vei simti mai bine imediat.

Horoscop lunar decembrie 2012 Fecioara

Daca ai un proiect de finalizat in aceasta luna, nu incerca sa sari peste etape din cauza ca vin sarbatorile. Unele lucruri necesita atentie si rabdare. In decembrie vei avea mult de lucru, iar multa lume ar putea intra in concediu inaintea ta. Din fericire, te bucuri de sustinerea celor dragi.

Horoscop lunar decembrie 2012 Balanta

In decembrie ai ocazia sa-ti faci ordine in viata amoroasa si in relatiile de prietenie. Daca au existat neintelegeri cu anumite persoane, acestea pot fi clarificate acum. Pana la sfarsitul anului, daca dai dovada de ambitie, ai putea avea parte de reusite importante.

Horoscop lunar decembrie 2012 Scorpion

In decembrie primesti o veste sau are loc un eveniment care schimba complet o anumita situatie, fie in viata persoana, fie profesionala. Luna decembrie este o perioada aglomerata, in care vei resimti oboseala acumulata. Ia-ti toate masurile de siguranta pentru ceea ce intreprinzi si evita riscurile.

Horoscop lunar decembrie 2012 Sagetator

Pentru tine, luna decembrie este relaxata si, pe alocuri, chiar plictisitoare. In loc sa stai in casa, profita de timpul liber si calatoreste sau ocupa-te de un hobby. In decembrie poti invata din nou sa te bucuri de micile placeri ale vietii, chiar si de cele care nu costa nimic si par banale in ochii altora.

Horoscop lunar decembrie 2012 Capricorn

La sfarsit de an filozofezi mai mult decat de obicei. Cand altii se gandesc, in general, la propria lor viata si la ceea ce au realizat, pe tine te vor interesa lucruri mai abstracte, legate de omenire. Petrece-ti cat mai mult timp cu persoanele care te ajuta sa-ti mentii moralul ridicat.

Horoscop lunar decembrie 2012 Varsator

Te gandesti la o multime de lucruri la sfarsit de an si nu ajungi la nicio concluzie. Problema este ca te lasi prada gandurilor negative in loc sa accepti ca o astfel de gandire nu te ajuta deloc si nu face bine nimanui. Profita de invitatiile care ti se fac si iesi in lume.

Horoscop lunar decembrie 2012 Pesti

In decembrie pui mare pret pe relatiile interumane, indiferent ca este vorba despre viata profesionala sau cea personala. Pentru a obtine ceea ce iti doresti, da dovada de diplomatie. Daca ai planuri de sarbatori, gestioneaza-ti cu atentie bugetul in aceasta luna.

Sursa foto: telegraph.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare