Horoscop zilnic

#horoscop #horoscop lunar #horoscopul lunii februarie 2010

Horoscop lunar: horoscopul lunii februarie 2010

Horoscopul lunii februarie 2010 anunta o activitate bogata in plan profesional si numeroase intalniri si experiente amoroase. Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele pentru aceasta perioada, citeste predictiile mai jos:

Horoscop lunar februarie 2010 Berbec

In prima parte a lunii februarie, lucrurile nu functioneaza foarte bine pe plan amoros. Ar fi cazul sa gasesti un numitor comun cu persoana iubita, altfel exista riscul unor conflicte. Din fericire, in a doua jumatate a lui februarie lucrurile isi reintra in normal. Este bine sa faci un mic efort si sa-ti arati bunavointa si totul va fi bine.

In aceasta luna ai sanse de castiguri financiare importante. Insa aceste castiguri vin in mod normal din activitati comerciale care implica riscuri destul de mari. Trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a face vreun pas. Daca iti planifici cu atentie pasii, ai sanse sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus.

Horoscop lunar februarie 2010 Taur

Chiar daca intampini probleme la locul de munca, trebuie sa-ti pastrezi calmul si luciditatea. Depune eforturile care se impun si nu-ti pierde curajul. Se poate sa te confrunti cu tot felul de obstacole sau dezamagiri. In acelasi timp, vei avea grija de bugetul familiei , incercand sa pui deoparte cat mai mult cu putinta. Unele investitii bune sunt posibile.

In plan amoros, esti schimbator, surprinzator, plin de sarm. Partenerul de viata ar aprecia gesturile tale de afectiune, insa se poate ca atentia ta sa fie atrasa de o cu totul alta persoana. Este o luna in care viata sentimentala este dominata de discutii care destabilizeaza atmosfera actuala. Daca insa nu ai inca pe nimeni, cuceririle se vor tine lant.

Horoscop lunar februarie 2010 Gemeni

Daca ai probleme cu banii, evita totusi sa te imprumuti. In februarie, prudenta este deosebit de importanta pentru a nu avea parte de neplaceri. Pe de alta parte, situatia profesionala este promitatoare. Ai posibilitatea sa te folosesti de aptitudinile naturale si perfectionate, pentru a duce la bun sfarsit un proiect interesant. Ai rezultate bune mai ales daca lucrezi in echipa.

In plan personal, te gandesti mai mult la tine decat la nevoile partenerului de viata si acesta ar putea sa se simta respins. Cei mai fericiti sunt nativii care au un partener cu o gandire pozitiva . Daca esti singur, se poate sa intalnesti pe cineva in aceasta luna. Cu toate acestea, iti manifesti interesul fata de posibilele relatii pasagere, fara sa te implici in ceva de viitor.

Horoscop lunar februarie 2010 Rac

Trebuie sa ai mai multa grija de bani in aceasta luna. Evita sa arunci banii pe lucruri de care chiar nu ai nevoie. S-ar putea sa tinzi sa faci totul dupa capul tau, desi persoane bine intentionate iti atrag atentia asupra riscurilor. Nu lasa orgoliul sa te domine, deoarece lucrurile care ti se spun acum iti pot fi de mare folos.

In aceasta luna, viata sentimentala iti rezerva numeroase oportunitati. Se poate sa faci multe cuceriri, mai ales ca ai si dispozitia necesara. Daca te afli deja intr-o relatie, ar fi bine sa acorzi mai multa incredere partenerului de viata. Priveste lucrurile obiectiv si nu te supara din orice fleac. Doar astfel te vei bucura de o atmosfera agreabila.

Horoscop lunar februarie 2010 Leu

Te implici cu placere in noi proiecte la locul de munca si reusesti sa-i convingi si pe altii sa ti se alature. Trebuie insa sa pastrezi comunicarea deschisa, fiind atent la sugestiile primite. In plus, odata ce te apuci de ceva, chiar daca trebuie sa imparti din sarcini, este cazul sa si duci la bun sfarsit ceea ce ai inceput, indiferent ce mai apare pe parcurs.

Chiar daca uneori poti fi dur cu partenerul de viata sau poate prea pretentios, in aceasta luna dai dovada de mai multa intelegere si deschidere. Traiesti momente frumoase alaturi de o persoana care te inconjoara cu gesturi tandre si binevoitoare. Esti plin de pasiune si, totodata, privesti lucrurile cu o seninatate pe care nu ai mai experimentat-o de multa vreme.

Horoscop lunar februarie 2010 Fecioara

Februarie reprezinta pentru tine o perioada buna in plan profesional. Daca aveai planuri pe care doreai sa le pui in aplicare, acum este momentul. Ai capacitatea de a convinge si cel mai incapatanat partener de afaceri, lucru de care putini se pot lauda. Profita de aceste momente prielnice pentru a face progrese in activitatea ta profesionala.
In plan amoros, daca ai deja o relatie stabila , nu sunt motive de ingrijorare. Lucrurile evolueaza in directia dorita.

Dimpotriva, daca esti singur sau abia ai inceput sa te vezi cu cineva, exista riscul unor discutii furtunoase, care pot duce la despartire. Se poate ca in aceasta luna sa te vezi nevoit sa iei unele decizii cu privire la viitorul tau sentimental, iar alegerea este una destul de dificila.

Horoscop lunar februarie 2010 Balanta

Daca in prima parte a lunii februarie esti dispus sa faci tot posibilul pentru bunastarea relatiei de cuplu, din a doua jumatate iti pierzi rabdarea. Incearca sa eviti discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata si sa gasesti un teren comun. Daca insa esti singur, februarie reprezinta o perioada absolut seducatoare, plina de oportunitati si de experiente frumoase.

Cu banii stai destul de bine, mai ales ca acestia vin pe mai multe cai, uneori din surse indepartate. Se poate chiar sa ai parte de surprize frumoase in plan financiar, cu totul nebanuite. Cu toate acestea, nu inseamna sa consideri ca situatia ta baneasca este una extrem de solida si ca iti permiti sa faci cadouri costisitoare. Tempereaza-ti dorinta de cheltuieli si totul va fi bine.

Horoscop lunar februarie 2010 Scorpion

In activitatea profesionala este recomandata atentia fata de detalii. Exista unele lucruri care trebuie sa fie rezolvate cat mai repede si, cu cat amani, cu atat situatia se poate agrava. Poti primi sprijin din partea celor cu care lucrezi, daca sti cum sa ceri si cum sa multumesti. In caz contrar, nu ar fi de mirare sa apara conflicte sau nemultumiri.

Din fericire, sub aspect amoros lucrurile stau mult mai bine. Iti recapeti cumva increderea, calmul sau linistea dupa care tanjeai de atata vreme. Daca ai deja o relatie stabila, te bucuri in continuare de stabilitate. Daca iti doresti o astfel de relatie, sansele sunt mari pentru acest lucru. Chiar si nativii singuri ar putea intalni o persoana potrivita, alaturi de care sa se bucure din nou de viata.

Horoscop lunar februarie 2010 Sagetator

Partenerul de viata are numai de castigat daca sta pe langa tine in aceasta luna. Ii acorzi atentie, te gandesti la nevoile lui si ii faci surprize frumoase. Daca esti singur, cel mai bine ar fi sa deschizi bine ochii, deoarece ar putea sa se afle chiar in fata ta persoana pe care ai visat-o toata viata. Trebuie insa sa faci si tu un mic efort. Daca nu-ti doresti nimic serios, cel putin ai sansa unei experiente cu totul deosebite.

Chiar daca in general nu esti extrem de preocupat de domeniul financiar, in aceasta luna iti faci planuri, analizezi, iei decizii in privinta bugetului. Stai bine cu banii, astfel incat poti achizitiona un obiect mai costisitor, pe care ti-l doresti de ceva vreme. Daca ti-ai dorit insa sa pornesti o afacere pe cont propriu, este un bun moment pentru asa ceva. Trebuie insa sa fii prudent in privinta proiectelor profesionale in care te implici si sa nu crezi in toate promisiunile care ti se fac acum.

Horoscop lunar februarie 2010 Capricorn

Prima parte a lunii februarie anunta o perioada linistita in plan amoros. Apreciezi cu adevarat lucrurile pe care le ai. Daca te afli in cautarea unei noi relatii, farmecul tau puternic se va face remarcat. Dupa jumatatea lunii, lucrurile devin mai agitate. Nu ar fi excluse cateva experiente care sa-ti faca sa-ti bata inima cu putere in piept. Dar nici nu inseamna ca este cazul sa-ti faci griji. Se prea poate ca aceste trairi intense sa fie urmarea unor initiative personale.

Este bine sa ai mai multa grija de bani, deoarece perioada aceasta pot aparea o multime de greutati. Nu-ti asuma riscuri cu orice pret. In plan profesional, trebuie sa iei lucrurile pe rand si sa fii mai rabdator, deoarece multe dintre lucrurile pe care ti le doresti chiar nu se pot intampla peste noapte. Ai posibilitatea sa pui in aplicare ideile la care lucrezi de ceva vreme daca esti diplomat si realist.

Horoscop lunar februarie 2010 Varsator

In plan amoros, ai parte in februarie de o perioada frumoasa si promitatoare. Daca relatia ta este una stabila, te bucuri in continuare de liniste si armonie. Daca esti singur si iti doresti o astfel de relatie, ai mari sanse ca ea sa se nasca chiar acum. Trebuie insa sa ai grija cu gesturile pe care le-ai putea face. Te fura entuziasmul si risti sa faci tot soiul de nebunii, indiferent de varsta la care ai ajuns.

In plan profesional esti mai indraznet decat de obicei si, in unele cazuri, aceasta atitudine iti poate fi de folos. Mai ales cand ti se propun sau ti se cer lucruri absurde si inutile, care mai mult te incurca decat sa ajute la ceva. Pe de alta parte, daca nu sti cum sa vorbesti si cum sa te impui fara sa jignesti, nu ar fi de mirare sa te trezesti cu o multime de dusmani. Cu banii nu prea stai bine, asa ca ar fi timpul sa incepi sa tai din cheltuieli.

Horoscop lunar februarie 2010 Pesti

Luna februarie este o perioada buna pentru a incheia afaceri. Unele investitii pe care le faci se vor dovedi deosebit de profitabile. Este bine sa ai mai multa grija de bani. In activitatea profesionala ai posibilitatea de a realiza lucruri impresionante, daca iti pastrezi capul pe umeri. Nu te entuziasma, asadar si nu renunta la o privire rece asupra starii actuale.

In februarie viata amoroasa este aducatoare de intalniri romantice si experiente pasionale. Se poate sa intalnesti dragostea acolo unde nici nu te astepti. Daca insa ai deja o relatie de cuplu , se poate ca numeroasele atentii primite de la persoanele de sex opus sa-l supere pe partener. Va trebui sa ai grija cum gestionezi aceasta situatie pentru ca te simti oarecum flatat sa vezi cata influenta ai asupra altora.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului