Horoscop zilnic

#horoscop ianuarie #horoscop sanatate #horoscop 2013 #horoscop dragoste 2013

Horoscop lunar: horoscopul lunii ianuarie 2013

Horoscopul lunii ianuarie 2013 anunta un inceput de an interesant, cu posibilitati de a realiza ceva important in plan profesional si cu multe intalniri amoroase.


Horoscop lunar ianuarie 2013 Berbec

Incepi anul agitat si nervos. Gandeste-te care este scopul tau imediat si actioneaza in consecinta. Daca trebuie neaparat sa joci rolul diplomatului, fa-o. Pastreaza-ti calmul si consulta-te cu cineva apropiat care are expertiza in domeniul care te intereseaza. Poti lua decizii bune in ianuarie 2013 pentru viitorul tau.


Horoscop lunar ianuarie 2013 Taur

In prima luna din an, fa ceea ce consideri tu ca este mai bine pentru tine, nu ceea ce iti spun altii ca ar trebui sa faci. Cineva drag din familie te ajuta sa-ti dai seama de niste lucruri importante pentru bunastarea ta. La locul de munca, nu te implica in conflicte si nu-ti exprima parerea inainte sa afli toate detaliile.


Horoscop lunar ianuarie 2013 Gemeni


Faci fata excelent provocarilor aparute in viata sociala. Participi la intruniri, iei parte la numeroase dialoguri si reusesti sa impresionezi. Se poate sa incepi anul in forta la serviciu, unde ai mult de munca. Daca dai tot ce ai mai bun de oferit, rezultatele sperate nu vor intarzia sa apara.


Horoscop lunar ianuarie 2013 Rac


Te preocupa viata de familie in ianuarie 2013. Este posibil sa aiba loc evenimente importante la inceput de an. Este important sa-ti mentii calmul si optimismul. Compania unui prieten drag sau a persoanei iubite iti ofera momente deosebit de frumoase in aceasta perioada.


Horoscop lunar ianuarie 2013 Leu


La locul de munca te lovesti de unele obstacole sau risti sa ai un conflict cu un coleg. Fa tot posibilul sa te intelegi bine cu toata lumea. In plan sentimental, ai parte de o surpriza frumoasa din partea persoanei iubite. Impreuna, traiti momente intense. Nu te grabi sa parcurgi mai multe etape decat era planificat.


Horoscop lunar ianuarie 2013 Fecioara

Ti se cere sa organizezi un eveniment sau sa te ocupi de un proiect unde este nevoie de talent organizatoric si atentie pentru detalii. Din acest motiv, iti vei petrece foarte mult timp la serviciu. Fa tot posibilul sa nu devii exagerat de pretentios cu partenerul de viata. Asculta-i argumentele cu atentie.


Horoscop lunar ianuarie 2013 Balanta

In ianuarie 2013 iti petreci timpul in compania prietenilor si rudelor. Cineva drag trece printr-o perioada dificila si se poate sa aiba nevoie de sprijinul tau. Te pricepi sa spui ceea ce trebuie la momentul potrivit, iar acest lucru te ajuta sa-ti faci multi prieteni. Partenerul de viata ar putea sa fie putin gelos pe cercul tau de prieteni.


Horoscop lunar ianuarie 2013 Scorpion

Inca din prima luna a lui 2013 inregistrezi succese la locul de munca. Stii care sunt atuurile tale si ce ai realizat prin forte proprii, iar rezultatele vor aparea in curand. Exista cineva in plan personal care vrea de la tine mai mult decat o simpla prietenie sau care isi doreste sa-i arati mai multa afectiune.


Horoscop lunar ianuarie 2013 Sagetator

Se poate ca in ianuarie 2013 sa te confrunti cu unele mici probleme de familie. Din fericire, optimismul si gandirea lucida te ajuta sa gasesti rapid o solutie. In plan sentimental, ai sanse sa traiesti momente deosebit de frumoase si chiar sa-ti vezi un vis implinit. Persoana iubita face orice pentru a te vedea fericit.


Horoscop lunar ianuarie 2013 Capricorn

La inceput de an, au loc unele evenimente la locul de munca, iar acestea iti vor face placere. Este posibil sa existe o promovare sau sa obtii un post pe care ti l-ai dorit. In viata personala, timpul petrecut alaturi de prieteni este plin de satisfactii. Bucura-te de ceea ce are sa-ti ofere aceasta luna.


Horoscop lunar ianuarie 2013 Varsator

In plan sentimental, simti ca este momentul sa faci o schimbare sau sa treci la urmatorul nivel in relatia de cuplu. Este posibil sa ai o discutie cu partenerul de viata. La locul de munca au loc schimbari care pot fi surprinzatoare pentru intreaga echipa. Cat timp iti mentii capul pe umeri, vei gasi cea mai potrivita solutie.


Horoscop lunar ianuarie 2013 Pesti

Este important sa incepi anul cu optimism si cu o foarte mare incredere in fortele proprii. Daca ai incredere in capacitatile tale, vei profita de ocaziile care se ivesc acum. Ocupa-te, in special, de buget, deoarece acest sector necesita atentia ta. In cazul in care ai facut excese culinare de sarbatori, este vremea sa incepi o dieta.

Sursa foto: gobudgettravel.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro