Horoscop zilnic

#horoscop #predictii lunare #iunie

Horoscop lunar: horoscopul lunii iunie 2010

Horoscopul lunii iunie este aducator de experiente frumoase in plan amoros si, mai ales, de sanse surprinzatoare de castig. Majoritatea nativilor vor putea sa-si imbunatateasca situatia financiara, chiar daca va fi nevoie de unele insistente si eforturi pentru a fi convingator.

Afla ce-ti rezerva astrele pentru prima luna din vara:


Horoscop lunar iunie 2010 Berbec


La inceputul verii, este bine sa petreci mai mult timp cu partenerul de viata si sa-i oferi mai multa afectiune. Daca ati intampinat probleme, acum este vremea sa discutati deschis, pentru a gasi solutii. In cazul in care esti singur, luna iunie este aducatoare de oportunitati. Insa si tu trebuie sa iesi in lume, pentru a-ti mari sansele de a intalni pe cineva.

In plan financiar , astrele iti surad. Se poate sa inchei o afacere fructuoasa, care sa-ti rotunjeasca contul din banca.

De asemenea, daca incepi un nou proiect sau o noua activitate profesionala, ai sanse de reusita. Luna iunie este aducatoare de succese in plan financiar si profesional, insa poate aduce, deopotriva, riscuri, daca nu-ti asiguri spatele. Fii mereu prudent si adopta o atitudine diplomata.


Horoscop lunar iunie 2010 Taur


Inceputul verii aduce o perioada destul de complicata pentru tine, sub aspect sentimental. Daca ai deja o relatie, se poate sa te confrunti cu probleme mai vechi. Cel putin o parte dintre aceste probleme au fost cauzate de atitudinea ta. Se poate, insa, sa mai gasesti solutii, insa numai daca iti pasa cu adevarat. Daca nu exista inca nimeni in viata ta, in iunie vei face tot posibilul pentru a pune capat singuratatii.

Se poate sa primesti un sprijin important din partea persoanelor foarte apropiate, implicit, a familiei. Cu ajutorul ei, poti incheia contracte importante, care iti aduc unele sume de bani. In plan profesional esti un adversar de temut. Iti impui obiective indraznete, dar perfect realizabile si adopti un plan de actiune corect. Stii sa fii atat combativ, cat si diplomat, in functie de nevoi.


Horoscop lunar iunie 2010 Gemeni


In iunie ai parte de o viata amoroasa destul de agitata. Daca ai avut neintelegeri cu persoana iubita, acestea continua, din cauza unor puncte de vedere divergente. Daca insa relatia a mers bine, in cazul in care nu te-ai casatorit inca, se poate sa iei aceasta decizie la inceputul verii. Nativii singuri sunt fie inclinati catre o viata boema, cu multiple aventuri, fie isi doresc stabilitate si acorda atentie numai acelor persoane care vor o relatie serioasa.

La serviciu iti merge bine. Iti poti duce la indeplinire proiectele profesionale facute cu ceva timp in urma. Esti eficient si stii sa te pui in valoare. Spre finalul perioadei, se poate sa apara unele sanse de investitii. Si cum situatia financiara este favorabila, poti profita de aceasta oportunitate, daca studiezi bine lucrurile si consideri ca merita efortul.


Horoscop lunar iunie 2010 Rac


In primele saptamani din iunie, risti sa te entuziasmezi pentru lucruri care nu au o baza solida, in domeniul profesional. Trebuie sa fii prudent si sa nu incerci si sa nu promiti nimic din ceea ce nu este sigur ca vei putea face. Dupa a doua jumatate a lunii, insa, judecata ta este una corecta. Vezi clar lucrurile si iei cele mai bune decizii. Se poate sa ai sanse sa faci bani sau chiar sa primesti o prima sau o marire, chiar daca este foarte dificil de crezut, intr-o astfel de perioada.

In plan amoros, te intelegi bine cu persoana iubita si ai parte de liniste si armonie in viata de cuplu. Trage o linie intre viata ta sentimentala si relatiile cu ceilalti, deoarece se poate ca o persoana din exterior sa aiba un efect negativ asupra celei dintai. Daca esti singur, fa-ti un program cat mai variat, iesi in lume, mergi la diverse evenimente si poate astfel vei cunoaste o persoana interesanta, care sa-ti aduca bucurie in viata.


Horoscop lunar iunie 2010 Leu


Incepi bine vara, sub aspect profesional. Ai parte de reusite frumoase, iar satisfactiile sunt pe mai multe planuri. Este important sa-ti urmezi scopul si sa nu-t pierzi daruirea si optimismul. Primesti de undeva niste bani, se poate sa fie ca urmare a unor investitii facute in trecut. Daca apar oportunitati in plan financiar, profita de aceasta perioada favorabila pentru a lua deciziile care se impun, Gandesti logic si stii care trebuie sa fie urmatorul tau pas.


Horoscop lunar iunie 2010 Fecioara


In prima luna a verii, este bine sa cauti echilibrul in tot ceea ce are legatura cu viata amoroasa. Tinzi sa adopti atitudini extremiste, care nu iti fac nici tie bine, nici partenerului tau. Ai nevoie de intelegere si afectiune din partea acestuia si le vei primi, in special dupa a doua jumatate a lunii. Daca esti inca singur, se poate sa intalnesti pe cineva si sa te indragostesti. Oricum, este bine sa ai grija de tine si sa te asiguri ca aspectul exterior este in concordanta cu trairile tale frumoase si pline de exaltare.

Un aspect mai important pentru luna iunie il constituie activitatea profesionala. Au loc schimbari importante si acestea sunt benefice, pe termen lung. Se poate sa incepi un nou proiect, sa te muti cu serviciul sau sa schimbi complet domeniul de activitate. Cu toate acestea, schimbarile nu aduc neaparat si imbunatatiri in plan financiar. De aceea, este important sa faci economii si sa stabilesti niste limite. Pe de alta parte, nu este exclus sa primesti o suma de bani.


Horoscop lunar iunie 2010 Balanta


In plan amoros, este bine ca in aceasta luna sa ramai cu picioarele pe pamant, in masura posibilului. Nu te aventura in relatii pline de adrenalina si nu visa la lucruri care sunt seducatoare in plan mental, dar fara nicio baza in realitate. Bucura-te de ceea ce ai, deoarece exista multe lucruri pentru care sa-ti arati recunostinta. Daca esti singur, farmecul tau puternic va face o multime de victime.

In plan financiar, luna iunie este aducatoare de castiguri substantiale. Contul tau bancar se rotunjeste simtitor, lucru care nu poate decat sa te bucure. Cel putin o parte dintre acesti bani vin ca urmare a unor investitii pe care le-ai facut. In activitatea profesionala, intampini probleme dar, totodata, poti gasi si cele mai bune solutii pentru a intoarce situatia in favoarea ta. Gandeste-te foarte bine inainte de a lua orice decizie.


Horoscop lunar iunie 2010 Scorpion


In iunie esti profund preocupat de viata sentimentala. Te analizezi, incercand sa-ti dai seama care sunt adevaratele tale nevoi. Iti dai seama ca singurele lucruri care conteaza sunt cele care iti ofera siguranta si stabilitate. In cazul in care exista cineva in viata ta, ai ocazia sa-ti consolidezi relatia. In caz contrar, ai posibilitatea de a cunoaste o persoana tulburatoare. Oricum, este o perioada buna, in care poti pune baza unui viitor mai stabil.

Sub aspect financiar, iunie este o perioada buna, cu sanse de castig. Se poate sa ti se acorde chiar si o marire, insa acest lucru depinde mult de persoana cu care vorbesti. In activitatea profesionala apar unele sanse de care este bine sa profiti acum, cat acestea sunt disponibile. Daca iti doreai un post cu un mai mare grad de independenta, atunci se prea poate sa-l gasesti chiar in aceasta luna.


Horoscop lunar iunie 2010 Sagetator


In iunie ai destul de multe lucruri de facut la serviciu. Apoi, trebuie sa rezolvi unele situatii nu foarte placute, care iti incurca planurile. Pastreaza-ti luciditatea si foloseste-te de toate relatiile si aptitudinile tale. Vei vedea ca in curand situatia iti va fi favorabila. In privinta banilor, este bine sa ai grija de ei si sa nu risti inutil. Daca trebuie sa iei decizii care implica o o investitie mare, cel mai bine este sa ceri sfatul unui specialist.

Prima perioada a verii este aducatoare de satisfactii in plan amoros. Ai parte de liniste si armonie in viata de cuplu. Nimic nu vine sa tulbure aceasta atmosfera. Daca esti singur, iesi in lume, pentru a intalni cat mai multe persoane. Se poate sa te indragostesti peste noapte, chiar daca nu te gandeai neaparat la aceasta posibilitate. Este o perioada frumoasa, cu multiple satisfactii.


Horoscop lunar iunie 2010 Capricorn


In dragoste, in iunie esti fie foarte implicat intr-o legatura sentimentala, fie ti se pare ca iubirea este un fel de strugure acru si nedemn de atentia ta. In primul caz, va trebui sa fii foarte atent la partener, pentru a vedea care sunt adevaratele lui intentii. In al doilea caz, refuzi sa recunosti ca ai nevoie sa fii iubit dar o noua aparitie in viata ta va aduce o schimbare majora in atitudinea prezenta. Este important sa lasi ironia sau orgoliul si sa acorzi o sansa acestei persoane.

Situatia financiara nu este foarte buna. Si nici nu te poti baza pe niste bani care ar trebui sa vina de undeva. Fa-ti un plan pentru a reduce cheltuielile. Daca iti pui in valoare aptitudinile, vei gasi o solutie pentru a castiga alti bani si a redresa situatia actuala. In activitatea profesionala va fi nevoie de mai multa flexibilitate. Se poate sa apara unele schimbari la locul de munca, in aceasta perioada.


Horoscop lunar iunie 2010 Varsator


Inceputul verii nu aduce cu sine si o diminuare a activitatii. Dimpotriva. Ai planuri mari, in privinta profesiei. Exista sanse de reusita, in special, in a doua jumatate a lunii. Insa iti trebuie si rabdare si multa luciditate. Nu risca totul pe o singura carte. Ai tendinta sa-ti risipesti toti banii pe maruntisuri, foarte atractive pe moment, dar absolut lipsite de importanta.

In plan amoros, luna iunie reprezinta o perioada favorabila. Treci de acele lucruri care te indepartau de persoana iubita si reusesti sa te apropii din nou de ea. Chiar daca s-au intamplat si lucruri mai putin placute, se pare ca acum trecutul este sters cu buretele. In cazul in care nu te-ai casatorit, nu este exclus sa iei aceasta decizie in iunie. Daca esti singur, incearca sa-ti temperezi nerabdarea si nu fii insistent cu potentialii parteneri, deoarece tot ceea ce reusesti sa faci este sa-i indepartezi.


Horoscop lunar iunie 2010 Pesti


Situatia financiara este destul de buna in prima luna de vara. Daca iti gestionezi bine banii, vei elimina si ultimele cheltuieli mai putin justificate. Este important sa fii chibzuit si totul va fi bine. In viata profesionala lucrurile nu se desfasoara tocmai asa cum ti-ai imaginat. Ai tot felul de probleme de rezolvat dar, din fericire, esti combativ si ai toate sansele sa castigi aceasta partida. Spre finalul lunii, situatia se imbunatateste simtitor.

In plan amoros, iunie aduce o perioada destul de contradictorie. Pe de o parte, se poate sa traiesti momente romantice, deosebit de frumoase, alaturi de persoana iubita. Pe de alta parte, este bine sa investesti mai mult timp in relatia ta si sa incerci sa gasesti solutii impreuna cu partenerul tau, la problemele pe care le aveti. Iar daca nu ai o relatie stabila, cel putin nu vei fi singur complet. Ai parte de tot felul de aventuri, care iti fac mare placere.

Sursa foto : encrecouleurs.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro