Horoscop zilnic

#horoscop #horoscop lunar #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti #mai

Horoscop lunar: horoscopul lunii mai 2010

Pentru multi nativi, horoscopul lunii mai aduce o perioada buna in plan amoros. Cei care s-au indepartat de persoana iubita au posibilitatea de a gasi solutii de reconciliere . Nativii care se bucura de o viata sentimentala stabila ar putea decide sa se casatoreasca. Banii vin si se duc, iar sursa lor nu este intotdeauna foarte clara. Activitatea profesionala este provocatoare, dar nu in toate cazurile acest lucru este ceva bun.
Afla mai multe despre predictiile astrale pentru luna mai 2010, in functie de zodia in care te-ai nascut:


Horoscop lunar mai 2010 Berbec


In plan amoros, luna mai aduce o perioada buna, in care nativii Berbec traiesc momente frumoase alaturi de partener. Intelegerea este deplina, atat la nivel mental, cat si fizic. Este important sa-i acorzi persoanei iubite atentia de care are nevoie si sa-i arati recunostinta ta pentru ceea ce face pentru tine. Daca esti singur, ai parte de unele idile dar, in realitate, iti doresti ceva mult mai serios. Daca se iveste o astfel de ocazie, vei fi totusi foarte prudent inainte de a-ti deschide inima.

In plan profesional apar cateva oportunitati pe care este bine sa nu le ratezi. Chiar daca se intampla unele lucruri in jurul tau, chiar daca ti se spun cuvinte usturatoare, nu este cazul sa-ti bati capul cu asa ceva. Oricum, chiar daca intampini probleme, nu te sperii, dimpotriva. Esti foarte calm si iti urmaresti scopul pana in panzele albe. Acest lucru te face un adversar de temut pentru concurenta.


Horoscop lunar mai 2010 Taur


Sub aspect sentimental, luna mai nu este cea mai buna perioada din 2010 pentru tine. Ai probleme de comunicare cu partenerul de viata si se pare ca niciunul nu este dispus sa faca concesii. Trebuie totusi sa intelegi ca este nevoie sa ajungi la un numitor comun pentru ca situatia sa fie una echilibrata. Daca inca nu exista nimeni important in viata ta, in aceasta luna ai posibilitatea sa incepi o noua idila. Ai destui admiratori, insa nu prea vrei sa-ti incredintezi inima oricui. Cu toate acestea, o noua aparitie ar putea sa te cucereasca.

In prima parte a lunii mai, muncesti cu asiduitate, urmarindu-ti scopul indiferent de ceea ce se petrece in jurul tau. Din a doua jumatate a perioadei, insa, devii cam delasator. Se poate sa fie din cauza succeselor obtinute pana acum. Nu ar trebui sa te culci pe o ureche. In schimb, ai o perioada buna in plan financiar , cu multiple posibilitati de castig. Daca stii sa profiti de oportunitatile care apar, ai putea sa investesti banii in ceva avantajos.


Horoscop lunar mai 2010 Gemeni


Nici tu nu prea mai stii ce vrei de la persoana iubita. Cand esti complet absorbit de propriile dorinte si pierzi imaginea de ansamblu, cand ti se pare ca ai motive de gelozie. Astfel, in mai treci prin tot felul de stari si nu ai parte de prea multa liniste in viata de cuplu. Daca esti singur, se poate sa intalnesti pe cineva si sa te indragostesti rapid.
In aceasta luna va fi in prim plan viata profesionala. Poti incepe o noua activitate sau te implici intr-un nou proiect.

Este vorba despre ceva la care vei lucra mult timp de acum inainte. Poate tocmai de aceea, deciziile pe care le iei acum sunt destul de importante. Este indicat sa ceri sfatul unei persoane competente, daca consideri ca nu stii ce ar fi bine sa faci. Cu banii nu stai deloc bine si ar trebui sa eviti cu orice pret riscurile, deoarece nu este o perioada buna sa faci speculatii.


Horoscop lunar mai 2010 Rac


Se poate ca in aceasta luna sa primesti un nou post, care inseamna mai multe responsabilitati decat pana acum. Pe de o parte, acest lucru este flatant. Pe de alta parte, nu trebuie sa pierzi din vedere micile aspecte care pot schimba totul. Chiar daca ai numeroase oportunitati, ramai cu picioarele pe pamant. Este deosebit de important sa stii cum stai, sa cantaresti situatia inainte de a lua orice fel de decizie. Cu banii stai foarte bine, chiar ai putea sa investesti intr-un proiect personal in aceasta perioada.

Nu prea ai parte de liniste in plan sentimental, in aceasta luna. Discutii, emotii, diverse evenimente iti rapesc timpul si linistea. Daca insa nu exista nimeni important in viata ta, acum ai putea imbina utilul cu placutul. Utilul vine de la niste avantaje financiare. Placutul vine de la experienta placuta a acestui nou amor care pare sa se infiripeze. Oricum, nu ai cand sa te plictisesti.


Horoscop lunar mai 2010 Leu


In prima parte a lunii mai, situatia profesionala cam lasa de dorit. Sau, cel putin, ai parte si de satisfactii, dar si de multi nervi. Trebuie neaparat sa-ti asiguri spatele, pentru a nu da posibilitatea nimani sa-ti faca vreun rau sau sa fii sanctionat. Dupa a doua jumatate a lunii, insa, lucrurile incep sa se schimbe in favoarea ta. Vei gasi elemente in munca ta capabile sa te motiveze. Vei fi extrem de competitiv si vei privi situatia cu mai multa claritate.

Luna mai este o perioada buna in plan financiar si amoros. Apar castiguri ca urmare a muncii tale dar si castiguri din pur noroc. In dragoste iti merg toate ca pe roate. Daca faci planuri de casatorie , acestea sunt bine aspectate. Iar daca esti total neincrezator in sansele tale de fericire, vei vedea ca viata ta se poate schimba dramatic, in cel mai bun sens cu putinta, odata ce-ti cunosti jumatatea. Chiar si cei mai dificili dintre Lei pot sa o ia de la capat.

 

Horoscop lunar mai 2010 Fecioara


In plan amoros, luna mai reprezinta pentru tine o perioada foarte promitatoare. In cazul in care intampini dificultati in cuplu, este recomandat sa vorbesti deschis cu partenerul de viata, pe un ton calm. Dupa a doua jumatate a lunii, te bucuri de o perioada foarte frumoasa, care inseamna un nou inceput. Pentru unii nativi, acest lucru inseamna casatorie, pentru altii, logodna. Oricum, vestile sau deciziile sunt unele fericite. Nativii singuri au destui admiratori si chiar se poate sa traiasca o idila intr-un moment sau un loc complet neasteptat.

In domeniul financiar, prudenta trebuie sa fie cuvantul de ordine. Nu-ti asuma riscuri, cel putin in prima parte a lunii. Dupa a doua jumatate, initiativele tale indraznete iti aduc reusite frumoase. Se poate sa castigi chiar multi bani, insa, pe de alta parte, ai si numeroase cheltuieli. In activitatea profesionala, te poti baza pe cei apropiati pentru a solicita sprijinul necesar.


Horoscop lunar mai 2010 Balanta


Pentru tine, luna mai reprezinta o perioada favorabila dezvoltarii vietii sentimentale. Daca nu ai inca pe nimeni, iesi in lume, calatoreste, participa la evenimente. Ai mari sanse sa cunosti o persoana potrivita. Daca exista deja cineva in viata ta, in aceasta perioada poti sa-ti consolidezi relatia, realizand impreuna cu persoana iubita un proiect personal. Construiti sau faceti ceva impreuna, iar acest lucru va leaga mai mult.

In cazul in care dispui de resurse financiare considerabile si ai in minte o achizitie importanta, luna mai este o perioada buna sa inchei contracte si sa faci afaceri. Se poate sa gasesti cel putin o oferta demna de luat in seama sau chiar sa faci bani pe cont propriu, dintr-o activitate separata de cea principala. Deciziile pe care le iei in aceasta luna sunt corecte. De asemenea, pentru succesul proiectelor tale, un rol important joaca coechipierii si colaboratorii. Fa tot posibilul sa lucrezi cu oameni care au aceleasi preocupari si scopuri ca tine.


Horoscop lunar mai 2010 Scorpion


In activitatea profesionala, dai dovada de spirit de initiativa si chiar esti dispus sa-ti asumi riscuri. Daca in prima parte a lunii o astfel de atitudine poate fi benefica, dupa a doua jumatate a lui mai este mai indicat sa-ti iei masuri de precautie si sa eviti eventualele conflicte.  Tot in mai ai noroc la bani. Se poate sa castigi sume interesante, in mare masura, datorita norocului. Daca situatia ta financiara este stabila, ti-ai putea permite sa faci unele investitii.

In plan amoros, te bucuri de o atmosfera pozitiva si de stabilitate. Acest lucru nu este tocmai gratuit. El se datoreaza eforturilor facute atat de tine, cat si de persoana iubita, astfel incat sa va intelegeri si sa aveti parte de armonie in cuplu. Daca inca nu exista nimeni in viata ta, tinzi sa ai reactii exagerate. Fie te implici prea mult intr-o noua relatie, fara sa te gandesti la consecinte, fie, dimpotriva, ridici un zid intre tine si restul lumii. Incearca sa fii mai moderat si vei vedea ca lucrurile se schimba in bine.


Horoscop lunar mai 2010 Sagetator


In privinta banilor, luna mai aduce o perioada cu potential de castig. Insa nu este vorba despre niste bani pe care ii castigi ca urmare a unei actiuni voluntare, ci, mai degraba, acestia par un noroc venit din partea providentei. In activitatea profesionala, ti se recunosc meritele. Te bucuri de apreciere si de respect si este bine sa exploatezi aceasta conjunctura favorabila. Cultiva relatiile utile si foloseste-te de contacte pentru a concretiza proiectele tale.

In dragoste ai planuri mari, mai ales daca inca nu te-ai casatorit. Deciziile pe care le iei acum sunt bine aspectate. Daca insa esti vesnic nemultumit de partenerul de viata, vei avea parte de tensiuni si discutii. Din a doua jumatate a perioadei lucrurile incep sa revina la normal si chiar se poate ca situatia sa se imbunatateasca considerabil.


Horoscop lunar mai 2010 Capricorn


In dragoste, treci de la o stare la alta. Cand ti se pare ca monotonia a intervenit in viata voastra de cuplu, cand esti mult prea prins de responsabilitatile de serviciu pentru a mai avea timp de partener. Este bine sa-ti planifici programul in asa fel incat sa existe mereu un echilibru si sa investesti in calitatea timpului pe care il petreci cu persoana iubita. Daca nu exista nimeni important in viata ta, te multumesti cu idile scurte si placute, fara nimic deosebit.

La serviciu iti urmaresti scopul fara sa te lasi afectat de ceea ce se intampla in jurul tau. Reusesti sa fii consecvent si sa duci de fiecare data la bun sfarsit ce-ti propui. Este o perioada buna si pentru castiguri financiare. In general, situatia este buna, atata timp cat pastrezi masura. Bazeaza-te pe oameni de incredere, care stii ca sunt capabili sa te sprijine cand ai nevoie si totul va fi bine.


Horoscop lunar mai 2010 Varsator


In mai situatia ta financiara se imbunatateste considerabil. Cu banii pe care ii obtii poti sa faci ceva ce iti doreai de ceva vreme, fie ca este vorba despre o achizitie importanta, fie ca ii investesti in dezvoltarea ta personala sau profesionala. Este bine sa exploatezi sansele de a acumula noi deprinderi sau cunostinte, deoarece ele iti vor folosi mai tarziu. Trebuie sa stii sa te “vinzi”, sa-ti infranezi timiditatea si sa lupti pentru ceea ce doresti. In aceasta perioada, nimic nu ti se va da cu usurinta.

In prima parte a lunii mai, exista posibilitatea sa ai parte de o dezamagire in dragoste. Te va pune pe ganduri, vei suferi, dar vei si invata ceva despre tine. In a doua parte, ai posibilitatea sa intalnesti o persoana interesanta. Daca ai deja o relatie stabila , aceasta perioada este foarte buna pentru consolidarea legaturii cu persoana iubita si pentru reconcilieri, acolo unde este cazul. Oricum ar fi, ai nevoie de stabilitate insa, in absenta unei relatii trainice, nu prea sunt mari sperante sa se intample asa ceva.


Horoscop lunar mai 2010 Pesti


Nativii Pesti care activeaza in domeniul artistic au parte de reusite frumoase in plan profesional. Luna mai este o perioada in care acestia isi pun in practica aptitudinile si isi arata calitatile prin creatii deosebite. Un alt atuu al nativilor il reprezinta impresia generala. Sunt fermecatori, atractivi, foarte comunicativi. Trezesc simpatia si admiratia celor din jur si, prin aceasta, castiga atentia celor care ar putea sa le aprecieze munca.

In plan amoros, ai parte de mai multa liniste, ceea ce iti face bine. Esti mai relaxat si mai multumit. Daca inca nu ai o relatie stabila, simti nevoia de asa ceva. Cei care inca nu sunt casatoriti se poate sa ia decizia de a face pasul cel mare. Luna mai este o perioada benefica pentru Pesti, in domeniul sentimental.

 

Sursa foto : nativelandscaping.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro