Horoscop zilnic

#horoscop #horoscop lunar #predictii lunare #horoscop martie #martie

Horoscop lunar: horoscopul lunii martie 2010

Luna martie aduce pentru multi dintre nativi posibilitatea de a investi mai mult in viata sentimentala si de a-si dovedi aptitudinile la locul de munca.
Daca vrei sa afli ce-ti rezerva astrele in prima luna de primavara, citeste predictiile mai jos:

Horoscop lunar martie 2010 Berbec

In prima parte a lunii martie, te bucuri de momente frumoase alaturi de partenerul de viata . Te simti mai apropiat de el si ai sansa sa-ti consolidezi relatia. Din a doua jumatate a lui martie se poate sa apara unele neintelegeri, insa acestea nu vor avea efecte serioase asupra vietii de cuplu. Berbecii singuri au posibilitatea sa cunoasca o persoana interesanta, care le insenineaza orizontul amoros.

In activitatea profesionala, esti gata sa preiei initiativa. Lucrezi cu entuziam, insa nu este indicat sa ai prea multa incredere in aparente. Daca iti doresti mult sa obtii un anumit rezultat, actioneaza cu tact si nu incerca sub nicio forma sa-ti impui punctul de vedere. Doar astfel vei face fata cu bine provocarilor si vei elimina eventualele conflicte.

Horoscop lunar martie 2010 Taur

In ceea ce priveste banii, luna martie nu reprezinta cea mai buna perioada pentru investitii. Este indicat sa fii foarte atent la detalii si sa nu-ti asumi riscuri, mai ales daca este vorba despre sume mari de bani. In plan profesional iti fixezi obiective inalte si ai sanse sa le atingi. Deciziile pe care le iei in aceasta perioada se dovedesc a fi corecte.

Relatia afectiva are de suferit in prima jumatate a lunii martie. Apar neintelegeri din cauza ca si tu si partenerul de viata va doriti sa aveti ultimul cuvant si nu sunteti deloc dispusi sa faceti concesii. Dupa a doua jumatate a lunii situatia se imbunatateste simtitor. In cazul in care nu ai inca pe nimeni, fie nu-ti doresti sa incepi o relatie solida, fie constati ca nu este momentul potrivit pentru asa ceva.

Horoscop lunar martie 2010 Gemeni

Luna martie nu reprezinta cea mai buna perioada pentru inovatii. Chiar daca esti o persoana deschisa la nou, chiar daca te confrunti cu situatii pe care ai dori sa le schimbi, este mai eficient sa continui pe aceeasi linie, in aceasta luna, decat sa incerci sa o apuci pe un alt drum. Ai parte de destule probleme si numai perseverenta si increderea ta vor face ca in final sa se gaseasca solutiile potrivite.

Tot in martie este bine sa ai mai multa grija de alimentatie, deoarece risti sa iei in greutate. In cazul in care ai probleme de sanatate suparatoare, cel mai indicat este sa consulti un specialist. In plan amoros este o luna promitatoare, cu sanse de a-ti indeplini cel putin unele visuri. In cuplu, te bucuri de o perioada frumoasa, in care comunici eficient cu partenerul de viata.

Horoscop lunar martie 2010 Rac

Inceputul lunii martie este benefic pentru viata sentimentala. Daca vrei sa te deschizi in fata persoanei iubite si sa-ti exprimi sentimentele, acum este momentul. Dupa a doua jumatate a lunii, lucrurile se complica. Fa tot posibilul pentru a nu-ti provoca partenerul de viata. Daca esti singur, vei avea o multime de admiratori.

Se poate ca inceputul acestei luni sa aduca cu sine si schimbari importante la nivel profesional. Prima jumatate a lunii nu este favorabila unor decizii, mai ales daca acestea sunt legate de o noua orientare a activitatii profesionale. Din a doua jumatate, insa, lucrurile incep sa se desfasoare cu mai multa usurinta. Este bine totusi sa fii prudent, mai ales daca exista rivali sau competitori.

Horoscop lunar martie 2010 Leu

Pentru tine, luna martie reprezinta o perioada benefica, daca iti doresti sa-ti consolidezi relatia de cuplu. Petreci mai mult timp de persoana iubita, de care te leaga multe lucruri. Daca esti singur, insa, atunci aceasta perioada este mai putin placuta. Se poate sa incepi o noua relatie si dupa foarte putin timp sa renunti la ea, dintr-un motiv sau altul. Fii atent la persoanele de care te leaga o prietenie frumoasa, deoarece lucrurile pot sa evolueze intr-o directie cu totul surprinzatoare.

In activitatea profesionala este bine sa stii sa joci mai multe roluri. Fii evaziv si nonsalant atunci cand trebuie sau arata-te combativ cand alta solutie nu mai exista. Este o perioada in care iti poti realiza unele ambitii profesionale, insa acest lucru este posibil numai daca esti dispus sa faci eforturi serioase.

Horoscop lunar martie 2010 Fecioara

Exista mari sanse sa ai parte de reusite importante in plan profesional, in aceasta luna. Va trebui sa stii sa prinzi din zbor oportunitatile care apar. In acelasi timp, insa, se poate ca unele persoane sa incerce sa-ti puna bete in roate. Va trebui sa fii ferm, insa in asa fel incat sa nu ti se poata reprosa nimic. Nu este bine sa ai totala incredere in persoanele cu care lucrezi, deoarece ai putea sa fii dezamagit mult mai tare decat ti-ai imagina acum.

Luna martie este o perioada buna in plan amoros, pentru acele Fecioare care isi doresc o viata amoroasa stabila si concreta. Daca ai deja o relatie, te vei bucura de multa intelegere si sprijin din partea partenerului. Daca inca nu ai pe nimeni, se poate sa cunosti acea persoana la care visezi si alaturi de care doresti sa construiesti un camin. Ai mare priza la persoanele de sex opus, insa, daca acestea vor doar o aventura de-o noapte, nu vor avea nicio sansa cu tine.

Horoscop lunar martie 2010 Balanta

Luna martie iti aduce niste castiguri financiare care nu pot decat sa-ti faca placere. Daca pana acum aveai nemultumiri pe parte financiara, acum poti spune ca viata iti surade si tie. Insa va trebui sa fii foarte atent. Pe de o parte vrei sa profiti de aceste castiguri si sa pui ceva deoparte, pentru economii, pe de alta parte, simti ca ai bani pe mana si ai vrea sa te duci la cumparaturi.

In plan amoros, luna martie reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade din 2010. Ai parte de impliniri la nivel afectiv. Daca esti singur, se poate ca in sfarsit sa-ti cunosti jumatatea. Lucrurile care se intampla acum iti ofera o noua perspectiva asupra vietii, ca o energie benefica. Profita de aceasta perioada pentru a-ti implini visurile.

Horoscop lunar martie 2010 Scorpion

Este bine ca in martie sa ai mai multa grija de alimentatie si sa gasesti modalitati sanatoase de relaxare. Ai acumulat multa oboseala si mult stres si de aceea se poate sa fii uneori cam nervos. In plan financiar asigura-te ca ti-ai luat toate masurile de precautie si nu te incredere numai in promisiuni verbale. Se poate ca din a doua jumatate a lunii sa primesti o suma neasteptata de bani.

In plan amoros, este o perioada buna pentru a discuta cu partenerul de viata despre problemele cu care va confruntati. Daca accepti sa faci ordine in viata sentimentala, vei vedea ca astfel dispar toate indoielile si nemultumirile din trecut. In cazul in care esti inca singur, farmecul tau deosebit atrage o multime de admiratori. Principala ta preocupare o reprezinta experientele erotice pe care le poti acumula acum.

Horoscop lunar martie 2010 Sagetator

Luna martie reprezinta o perioada foarte benefica in plan profesional, deoarece acum ai sansa sa-ti arati aptitudinile multiple. Cand ti se cere sa faci o munca de rutina, reusesti sa te tii de plan si sa duci totul cu bine la capat, fara sa te plangi si fara sa te lasi distras. Cand este nevoie de idei inovatoare sau cand trebuie sa te adaptezi la noi situatii, dovedesti din nou cat esti de capabil.

In prima jumatate a lunii martie, situatia in plan sentimental este foarte satisfacatoare. Te bucuri de liniste si armonie in viata de cuplu. Din a doua parte, insa, va trebui sa stii sa faci compromisuri. Fii calm si deschis spre discutii cu partenerul de viata. Daca esti singur, s-ar putea sa te implici in noi idile , numai pentru placerea de a fi indragostit. Insa nu este cazul sa tulburi apele doar pentru ca ai nevoie de trairi intense. Dramatismul si exagerarile s-ar putea sa nu-ti aduca rezultatele pe care le sperai.

Horoscop lunar martie 2010 Capricorn

In plan profesional, ai parte de oportunitati sau de sustineri la care nu te asteptai. Vei sti sa iei decizii cu multa siguranta de sine. Cei care iti vin in ajutor si lucrurile bune care se intampla iti dau un impuls pentru a duce la bun sfarsit proiectul la care lucrezi. Cu banii insa nu stai extraordinar, asa ca va trebui sa fii mult mai atent la cheltuieli. Se poate sa primesti o suma de bani care ti se ofera fara ca tu sa fi facut neaparat ceva pentru a o obtine.

In plan amoros, tot ceea ce-ti doresti este sa ai o relatie de cuplu stabila. Daca inca nu exista nimeni in viata ta, singuratatea ti se pare apasatoare. Insa nu trebuie sa-ti pierzi speranta, deoarece exista posibilitatea sa intalnesti pe cineva. Daca ai deja o relatie, in martie te bucuri de multa armonie in viata de cuplu, de liniste si incredere reciproca.

Horoscop lunar martie 2010 Varsator

Se poate ca in martie sa reusesti, prin lucrurile pe care le faci, sa-ti complici viata mai mult decat ai fi crezut vreodata. Daca ai o relatie de cuplu, trebuie sa fii intelegator si statornic in comportament si sentimente. Numai astfel te poti bucura de liniste si armonie. Daca esti singur, se poate ca o noua aparitie sa te bulverseze si sa te faca sa tesi planuri de viitor cu acea persoana, pe care iti este imposibil sa o mai privesti obiectiv. Nu incerca sa te amuzi pe seama altora, in speranta unor mici aventuri sentimentale.

In plan profesional, te implici realmente in proiectele la care lucrezi. Va trebui sa-ti infranezi orice tendinta spre agresivitate in relatiile cu cei cu care lucrezi. Daca ai colaboratori in strainatate sau daca trebuie sa calatoresti in aceasta perioada, vei intampina probleme majore. Trebuie neaparat sa fii calm. Ti se fac unele propuneri de ordin financiar, care ar trebui analizate foarte bine inainte sa iei vreo decizie.

Horoscop lunar martie 2010 Pesti

In martie esti inspirat in alegerile financiare pe care le faci. Se poate sa castigi niste sume interesante. Daca insa afacerea respectiva are legatura cu domeniul imobiliar, va trebui sa fii mult mai atent, deoarece exista sanse de pierderi. Pentru a te mentine intr-o forma fizica buna, este nevoie sa faci sport. Evita consumul de produse bogate in grasimi si consumul de alcool.

La inceput de primvara, tot ceea ce-ti doresti este sa ai parte de stabilitate in plan afectiv. Daca ai deja o relatie solida, legatura ta cu persoana iubita va fi si mai puternica. Acest lucru este posibil numai daca nu vei exagera pretinzand ca partenerul tau de viata sa-ti acorde libertate deplina, in orice situatie. In cazul in care esti singur, va trebui sa mai astepti o perioada pana cand situatia ta se va imbunatati.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top