Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscopul lunii noiembrie 2009 #horoscop noiembrie 2009 #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Horoscop lunar: horoscopul lunii noiembrie 2009

In noiembrie se intensifica activitatea profesionala si se fac schimbari la nivel personal. Este o luna in care nativii zodiilor incep sa inteleaga cat este de important sa aiba relatii bune cu toata lumea, in special cu persoanele de la locul de munca. In plan personal, acestia sunt preocupati de viata lor amoroasa si se analizeaza pe sine mai mult decat de obicei.

Daca vrei sa afli ce-ti rezerva astrele luna viitoare, citeste horoscopul  pentru noiembrie 2009 .

 

Horoscop lunar Berbec noiembrie 2009

Luna noiembrie te obliga sa fii cat se poate de atent cu bugetul personal. Chiar daca apar diverse oportunitati, este bine sa le studiezi cu atentie si sa nu te astepti la castiguri majore peste noapte. In plan profesional intampini diverse dificultati, dar ti se fac si propuneri care trebuie analizate serios. Tot in aceasta luna este recomandat sa ai mai multa grija de sanatate, pentru a nu fi nevoit sa resimti efectele negative asupra organismului.

Planul sentimental aduce o mai mare apropiere fata de persoana iubita. Comunici bine cu aceasta si impreuna reusiti sa va rezolvati problemele cu care v-ati confruntat. Simti nevoia de stabilitate, chiar daca din cand in cand apare oportunitatea unei aventuri. Iti tii prietenii aproape si pe toti cei care sunt importanti pentru tine. Esti pasional si entuziast, insa trebuie sa ai rabdare. Daca esti singur si iti doresti o noua relatie, evita sa sari in bratele primului venit, pentru ca vei avea de suferit. Actiunile impulsive sunt nerecomandate in aceasta perioada.

Horoscop lunar Taur noiembrie 2009

In noiembrie acorzi o importanta deosebita relatiilor cu cei din jur, fie ca este vorba despre persoane din viata personala, fie ca sunt cele din activitatea profesionala. Te simti foarte legat de familie si prieteni si ai nevoie de multa afectiune si de o certitudine a unei anumite solidaritati. Ai posibilitatea sa petreci mai multa vreme in compania persoanei iubite, care te linisteste si te face sa scapi de stresul zilnic. Esti mai flexibil si mai intelegator cu partenerul de viata. Daca esti singur, vei cauta pe cineva capabil sa-ti ofere o relatie stabila .

In plan profesional este nerecomandat sa faci planuri mari deocamdata, deoarece te lovesti de obstacole. Fa tot ce-ti sta in putinta pentru a relationa intr-un mod pozitiv cu colegii si partenerii de lucru. Fii atent mereu la ceea ce se intampla in jurul tau, pentru a depista din timp pericolele, dar si oportunitatile aparute. Participa la intalniri si raspunde invitatiilor care ti se fac acum. Chiar daca simti ca nu esti apreciat destul, evita certurile sau confictele atat cu familia, cat si cu persoanele cu care lucrezi.

Horoscop lunar Gemeni noiembrie 2009

anunta multe schimbari in viata personala si profesionala. In aceasta perioada, vei analiza multe aspecte care nu-ti conveneau si vei intelege care sunt acele lucruri pe care trebuie sa le pastrezi si care sunt cele la care este mai bine sa renunti. Desi esti fermecator si reusesti sa cuceresti cu usurinta, viata sentimentala se poate complica. Este bine sa ajungi la o concluzie asupra lucrurilor pe care ti le doresti si chiar sa iei o decizie majora in privinta unei relatii care nu functioneaza.

Sub aspect profesional, au loc schimbari in relatiile cu colegii si colaboratorii. Fa tot ceea ce trebuie sa faci, fara sa astepti admiratie, recompense sau sprijin, cel putin deocamdata. Ai sansa de a-ti expune ideile, esti convingator fata de persoanele influente care te pot sprijini si se poate sa faci progrese notabile. Satisfactiile profesionale vin mai ales din munca intelectuala si mai putin din cea fizica. Mentine relatii bune cu cei cu care lucrezi si foloseste-te de aptitudinile tale pentru a-ti atinge obiectivele.

Horoscop lunar Rac noiembrie 2009

In noiembrie intri intr-o perioada foarte plina sub aspect profesional. Ai enorm de lucru si, din fericire, dispui de energia necesara. Trebuie, totusi, sa eviti sa acumulezi foarte multa oboseala, deoarece surmenajul poate avea un impact negativ asupra proiectelor tale de viitor. Apare oportunitatea de a incepe un nou proiect si vei putea sa te folosesti de creativitate in aceasta noua ipostaza. Este o perioada in care actionezi in mod spontan si esti dornic sa acumulezi cat mai multa experienta, chiar daca acest lucru presupune asumarea unor riscuri.

Este important sa-ti pastrezi luciditatea atat in viata profesionala, cat si personala, pentru a nu te lovi de deziluzii. Speculatiile sunt nerecomandate. Apar cheltuieli neprevazute in noiembrie, care iti destabilizeaza bugetul. In plan personal, magnetismul tau personal se face simtit. O relatie simpla devine din ce in ce mai serioasa si iti ofera stabilitate. Te vezi nevoit sa iei unele decizii cu privire la casa si familie.

Horoscop lunar Leu noiembrie 2009

Luna noiembrie este aducatoare de experiente frumoase in plan amoros. Daca nu ai inca pe nimeni, o noua intalnire se dovedeste a fi predestinata si in curand iti faci planuri de casatorie . Daca ai deja o relatie, o escapada in doi, intr-un loc exotic, iti asigura momente incredibil de frumoase, pline de afectiune si de senzualitate. Esti mai receptiv fata de actiunile persoanei iubite si mai loial, asa cum nu-ti sta in fire, in alte cazuri.

Simti nevoia in aceasta perioada sa te apropii mai mult de parinti si comunici cu usurinta cu persoanele in varsta, de care te despart mentalitati, firi, structuri diferite. Faci tot posibilul pentru a-ti imbunatati conditiile de lucru si ai un moral puternic, care te ajuta sa treci peste micile neplaceri din viata profesionala. Obtii rezultate bune si perseverezi in directia aleasa. Nu trebuie sa te consumi pentru problemele care apar pe parcurs. Daca continui pe aceeasi linie, lucrurile se vor rezolva.

Horoscop lunar Fecioara noiembrie 2009

Desi este o luna foarte plina sub aspect profesional, cel putin in dragoste te bucuri de multa afectiune din partea persoanei iubite. Daca ai suficient timp la dispozitie, ai putea merge intr-o excursie romantica, unde sa te bucuri de prezenta partenerului si de dragostea acestuia. Aceste impliniri sentimentale te ajuta sa faci fata cu bine provocarilor din planul profesional. Este important sa-ti gestionezi timpul foarte bine si sa-ti pastrezi obiectivitatea.

In noiembrie participi la numeroase intalniri unde ai ocazia sa-ti expui ideile intr-un mod convingator. In special activitatea intelectuala aduce roadele sperate. Daca trebuie sa sustii un test sau un examen, vei avea rezultatele dorite. Diplomatia este o calitate esentiala in aceasta perioada. Foloseste-te de relatiile pe care le ai pentru a primi ajutorul necesar. Ai putea juca un rol de mediator si vei face acest lucru cu succces. Esti responsabil si iti pastrezi calmul, lucru care te face apreciat de catre superiori.

Horoscop lunar Balanta noiembrie 2009

Luna noiembrie aduce multe proiecte si schimbari. Se pune accentul pe latura financiara, de unde vin unele sume de bani. Insa nu trebuie sa te astepti la castiguri peste noapte. Ai mare nevoie de siguranta financiara si esti dispus sa iei masuri, dar trebuie sa o faci intr-un mod perfect lucid. In plan profesional esti plin de idei si preiei initiativa. Ai putea sa pui la cale un proiect, muncind in echipa. Planurile facute acum sunt unele pe termen lung. Apar schimbari neasteptate, cu oportunitati absolut seducatoare si sanse nesperate.

Profita de relatiile pe care le ai acum si participa la reuniuni, deoarece, pana si in urma unei banale intalniri poti da peste o sansa deosebita, care te ajuta sa te realizezi profesional. Fii cat mai disponibil si evita cu orice pret conflictele cu colegii si colaboratorii. In plan amoros te bucuri de stabilitate. Incerci sa-ti petreci cat mai mult timp in compania persoanelor care iti fac bine si care te linistesc. Daca ai avut ceva probleme de cuplu , acum acestea sunt date uitarii. Orice schimbari au loc sub aspect personal si amoros se vor dovedi benefice.

Horoscop lunar Scorpion noiembrie 2009

La jumatatea toamnei se anunta o perioada de evolutie interioara. Te analizezi cu mai multa atentie si incepi sa lucrezi la acele aspecte care nu-ti sunt pe plac, indiferent de aria existentiala careia ii apartin. Te gandesti mai mult la tine, la aspectul tau fizic, la starea de sanatate, la pozitia ta profesionala si la relatiile personale. Ai o foarte mare dorinta de cunoastere si reusesti sa te faci remarcat cu usurinta, ceea ce-ti si doresti, cel putin in activitatea profesionala. Este important sa nu creezi conflicte si sa ai relatii bune cu persoanele cu care lucrezi.

Contactele noi facute acum si cunostintele pe care le ai se pot dovedi importante. Esti obiectiv si onest in privinta aptitudinilor tale, ceea ce iti da si o mare incredere in propria persoana. Investesti multa energie in legaturile puternice pe care le ai cu familia, prietenii si cu persoana iubita. Este bine sa pastrezi echilibrul relatiei de cuplu. Daca esti singur, farmecul tau iti aduce o multime de pretendenti, insa printre acestia se afla si o persoana cu totul speciala. Noiembrie este o perioada in care nu sunt recomandate riscurile financiare. Cheltuielile trebuie calculate foarte atent.

Horoscop lunar Sagetator noiembrie 2009

In noiembrie fa tot posibilul pentru a fi la zi cu sarcinile profesionale. Nu apleca urechea la tot ceea ce auzi in jurul tau. Ai ocazia sa faci cateva alegeri bune pentru cariera, mai ales ca primesti un sprijin important. Trebuie sa te intelegi bine cu persoanele cu care lucrezi si sa nu incerci sa schimbi deocamdata mersul lucrurilor. Modestia si diplomatia joaca un rol major in relatiile profesionale, dar si in cele personale.

In plan personal, tinzi sa tratezi lucrurile intr-un mod subiectiv. Nu inventa probleme care nu exista in realitate si nu te consuma din orice. Trebuie sa incerci mai mult sa-i intelegi pe cei din jurul tau. Pe parcursul lunii, ai un sentiment de insatisfactie, pe care ar fi indicat sa ti-l infranezi, deoarece asteptarile tale sunt prea mari, comparativ cu situatia reala. Esti dornic sa-ti extinzi activitatile si se poate sa te apuci de noi studii sau sa pleci intr-o calatorie. Ai grija sa nu faci promisiuni pe care nu le poti onora. Domeniul sentimental este promitator in noiembrie, in special in a doua jumatate a lunii.

Horoscop lunar Capricorn noiembrie 2009

In aceasta perioada din toamna pui accentul atat pe viata profesionala, cat si pe cea personala. Si ambele arii existentiale sunt promitatoare. Ai un program plin la serviciu, insa reusesti sa te intelegi foarte bine cu toata lumea si sa-ti faci unele contacte utile. Relatiile cu persoanele mai experimentate joaca un rol important in evolutia ta. Primesti mai multe responsabilitati si se poate sa fii trimis intr-o calatorie peste hotare, unde intri intr-un alt mediu si unde cunosti lume.

In plan personal, iti doresti foarte mult sa-ti urmezi visele si incepi sa actionezi pentru a le vedea concretizate. Te gandesti serios sa te muti in alta parte impreuna cu persoana iubita sau sa faci o achizitie importanta pentru casa. Te bucuri de prietenii apropiati, care au aceleasi interese ca si tine si alaturi de care traieste clipe frumoase. Esti mai prietenos, mai deschis, pentru ca incepi sa intelegi cata nevoie ai de sustinere din afara. Alaturi de partener iti construiesti o relatie durabila, iar daca esti singur, exista mari sanse sa intalnesti o persoana deosebita. Aceasta te va face sa renunti la aventurile cu care te-ai obisnuit si sa alegi varianta unei relatii stabile.

Horoscop lunar Varsator noiembrie 2009

Noiembrie este o luna extrem de promitatoare pentru tine, atat sub aspect profesional, cat si personal. In aceasta perioada nu vei putea sa stai in spatele scenei, nici macar daca incerci. Noiembrie te aduce la lumina rampei, acordandu-ti o pozitie in miezul evenimentelor. Si unele dintre aceste evenimente te iau pe nepregatite. Ti se fac propuneri de colaborari sau esti inclus in noi proiecte, in care responsabilitatea este mai mare, gratie rezultatelor tale bune de pana acum. Ai mari sanse sa te bucuri de recunoastere si de prestigiu, iar toate aceste lucruri te stimuleaza nespus.

Oportunitatile care apar acum sunt cumva mai putin conventionale, dar pot duce la rezultate excelente. Si in plan personal esti inconjurat de atentie din partea sexului opus, insa nu te incanta nicio cucerire facuta, atata timp cat nu este vorba despre o relatie stabila. Daca ai deja pe cineva, trebuie sa fii tolerant si intelegator cu persoana iubita. Mentine comunicarea si nu deveni dificil. Daca esti singur, ai parte de surprize, poate chiar de inceputul unei noi idile. Timpul petrecut in compania prietenilor iti face foarte bine.

Horoscop lunar Pesti noiembrie 2009

In noiembrie tot ce iti doresti este sa-ti largesti orizonturile, indiferent ca este vorba despre latura profesionala, personala sau amoroasa. Si vei avea parte de noutate. In primul rand, multe dintre activitatile tale au la baza contactul cu strainatatea. Apoi, incepi o activitate noua, complet deosebita de ceea ce faci acum. Responsabilitatea profesionala este mai mare. Iti va fi greu sa iei decizii in fata atator schimbari din viata ta. Astfel incat incepi sa te sondezi interior si sa-ti reevaluezi sistemul de valori.

Ai preocupari de ordin intelectual si spiritual. Privesti in tine si ajungi la noi principii. Este important sa-ti pastrezi increderea in anturajul profesional si sa mentii relatii echilibrate. Viata sentimentala este cu suisuri si coborasuri. Daca ai o relatie stabila, in prima parte din noiembrie te bucuri de liniste alaturi de partener. Din a doua jumatate a lunii, situatia se intensifica. Daca nu ai inca pe nimeni, sunt sanse sa te indragostesti pana peste urechi de o noua persoana aparuta in viata ta.

Daca vrei sa stii ce-ti rezerva astrele in noul an, citeste predictiile pentru Horoscopul 2009 pe acasa.ro

Daca vrei sa aflii cateva detalii despre predictiile anului viitor, citeste articolul Horoscop 2010: ce-ti rezerva astrele in 2010, pe scurt

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro