Horoscop zilnic

#horoscop #vara #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Horoscop pentru vara 2010. Ce-ti rezerva astrele in vacanta

Vacanta de vara a inceput si majoritatea isi fac planuri pentru aceste luni. Multi dintre nativii celor 12 zodii sunt profund preocupati de viata lor sentimentala. Altii au atatea proiecte la locul de munca incat arareori mai apuca sa stea cu persoana iubita. 
 
Daca vrei sa afli predictiile pentru vara 2010 , citeste mai jos ce-ti rezerva astrele:
 

Horoscop vara 2010 Berbec
 

In lunile de vara va trebui sa stai de vorba cu partenerul de viata si sa lamuresti acele lucruri care nu merg tocmai bine. Persoana iubita are nevoie de intelegere din partea ta si de gesturi de afectiune. Perioada cea mai linistita si mai armonioasa este in august. 

Cu banii stai bine, cel putin la inceputul verii. Se poate sa semnezi un contract important, care sa-ti aduca o crestere de venituri. Pe de alta parte, ceea ce castigi in iunie ai putea sa cheltuiesti in iulie si nu intotdeauna cu un motiv justificat. La sfarsitul verii este indicat sa fii foarte prudent in orice actiuni care implica bani. Nu-ti asuma riscuri si tine in frau cheltuielile. 
 

Horoscop vara 2010 Taur
 

In aceasta vara ar fi bine sa acorzi o importanta deosebita vietii amoroase. Ai intampinat multiple probleme in ultima perioada si situatia nu pare sa se simplifice. Conteaza mult, insa, si ce atitudine ai tu. Daca nu te va interesa in niciun fel sa gasesti solutii, situatia de fata se poate prelungi. Daca insa gandesti logic si daca mai exista sentimente puternice, atunci lucrurile se pot rezolva, in special spre finalul perioadei. 

Se poate sa inchei contracte importante, care sa-ti aduca venituri deosebite. Nu este recomandat sa-ti asumi riscuri mari. Spre finalul perioadei de vara, situatia financiara nu mai este foarte buna. Limiteaza-ti cheltuielile si nu fa promisiuni sau planuri care nu pot fi sustinute in realitate. 
 

Horoscop vara 2010 Gemeni
 

In aceasta vara, ai o viata sentimentala complicata. Daca nu exista inca nimeni, ai sanse sa te ingragostesti pana peste urechi. Tinzi sa faci gesturi nechibzuite, iar acest risc este prezent toata perioada. Daca ai deja o relatie serioasa, treci de la o extrem la alta in raportul cu persoana iubita. Abia spre finalul verii lucrurile se linistesc. 

In plan profesional apar diverse oportunitati si ai parte de sprijin solid. Se poate ca prin iulie sa castigi niste sume importante de bani. In ultima luna de vara te arati increzator si actionezi cu indrazneala, iar acest lucru iti poate aduce multe succese. In privinta banilor, este nevoie de mai multa prudenta, altfel situatia poate sa devina neplacuta. Nu trebuie sa iei decizii bruste. Infraneaza-ti pornirile instinctive, chiar daca este greu. 
 

Horoscop vara 2010 Rac
 

In aceasta vara acorzi importanta relatiei de cuplu. Te gandesti la solutii pentru problemele pe care le ai. Este bine sa rezolvi aceste lucruri cat mai repede, altfel acestea tind sa se complice. Daca insa nu exista nimeni in viata ta, in aceasta vara ai toate sansele sa sucesti mintile persoanelor de sex opus. Esti constient de puterea ta de seductie si faci uz de ea de cate ori ai ocazia. 

In plan profesional lucrurile merg destul de bine in iulie. Ai mari sanse sa-ti atingi obiectivele. Din august, insa, situatia se complica. Daca vrei neaparat sa termini ceva in aceasta vara, incearca sa o faci in luna iulie si nu te baza prea mult pe sfarsitul verii. Ai mai multa grija de bani, chiar daca tentatiile sunt mari in aceasta perioada. Altfel, pana la finalul lui august, vei avea de rezolvat situatii dintre cele mai dificile. 
 

Horoscop vara 2010 Leu
 

Esti destul de complicat si de dificil in aceasta vara, cel putin, daca ii intrebi pe cei din jurul tau. De la partenerul tau ai tot felul de pretentii. In restul timpului, nu tii cont decat de nevoile personale. Excese faci destule, pe mai multe planuri. De prin august devii mai constant in conduita si poti avea parte de momente foarte frumoase alaturi de persoana iubita. 

In plan profesional ar fi bine sa inveti o data pentru totdeauna lectia diplomatiei. Iti ceri drepturile intr-un mod destul de suparator, in loc sa ai grija de tonul pe care-l folosesti. In loc sa te impui in fata celorlalti, nu reusesti decat sa-i iriti. Si de bani trebuie sa ai grija, deoarece se anunta vremuri grele pentru tine. Se poate sa ti se faca unele propuneri de asociere sau de investitii, dar sunt dubioase si nu este cazul sa te implici. 
 

Horoscop vara 2010 Fecioara
 

Ai un program destul de incarcat in aceasta vara si nu-ti ramane foarte mult timp pentru a sta cu persoana iubita. Cu toate acestea, si ea are anumite nevoi si este bine sa-ti rezervi putinul timp pentru a-l petrece cu ea. Daca nu ai o relatie, se pot ivi diverse posibilitati, dar ele trebuie studiate cu atentie. Altfel, pot sa apara complicatii si chiar nu-ti doresti asa ceva. 

In afaceri nu este bine sa fii subiectiv. Distanteaza-te si priveste totul la rece. Din august, ai mai mari sanse sa duci la indeplinire ceea ce ai inceput. Chiar daca ai succes, nu inseamna ca trebuie sa te lauzi in jur. Unora le merge rau si este cam greu pentru cineva sa se bucure pentru altii. In ceea ce priveste starea de sanatate, in general nu ai probleme. Daca insa esti sedentar, ar trebui sa profiti de orele libere pentru a face putina miscare. 
 

Horoscop vara 2010 Balanta
 

Concentreaza-ti atentia asupra proiectelor profesionale, pentru ca in aceasta vara poti realiza lucruri frumoase. Dar acest lucru este posibil numai daca nu te lasi furat de peisaj. Programeaza-ti treburile astfel incat sa nu-ti scape niciun detaliu. In plan financiar, se poate sa tratezi lucrurile intr-un mod nerealist. Daca vei sti exact care iti sunt posibilitatile, atunci riscurile se vor dimina considerabil.

Aceeasi privire nerealista o poti avea si in domeniul sentimental, daca se iveste posibilitatea unei noi relatii. Ceea ce vezi prin filme sau ceea ce citesti in carti nu este neaparat posibil si in viata reala. Esti totusi foarte sociabil, participi la diverse intalniri si esti deschis spre noi experiente. Petreci momente frumoase in compania prietenilor. 
 

Horoscop vara 2010 Scorpion
 

Daca trebuie sa realizezi un proiect important in aceasta vara, luna iulie reprezinta o perioada foarte buna. Ai rezultate foarte bune, datorita efortului depus si a calitatii muncii tale. Pe de alta parte, relatiile cu echipa in care lucrezi nu sunt deloc bune. Se poate sa ti se faca tot felul de propuneri care trebuie studiate cu mare atentie. Vara aceasta este o perioada mai putin indicata pentru investitii. Ai grija de banii de care dispui. 

In domeniul amoros, este nevoie de cat mai mult realism. Risti sa te implici in idile care nu duc nicaieri. Este vorba despre relatii cu persoane care nu ti se potrivesc, de relatii care trebuie tinute secrete sau de unele aspecte care produc complicatii in viata ta. Entuziasmul poate fi frumos, dar nu si eficient. In august poti sa traiesti o noua iubire.
 

Horoscop vara 2010 Sagetator
 

In iulie, ai o perioada frumoasa, sub aspect amoros. Pasiune, romantism, fericire, toate sunt cuvinte de ordine in plan sentimental. Cu toate acestea, exista si posibilitatea de a te iluziona, in functie de situatie. Daca ai incredere in tine si in partener, totul va fi bine. Evita scenele de gelozie, mai ales daca nu exista motive concrete pentru asa ceva. 

Cu banii stai destul de bine, dar nu este cazul sa devii prea darnic. Gandeste-te ca acum este cea mai proasta perioada sa fii un Mos Craciun pentru ceilalti, chiar daca este vorba despre persoanele iubite. Spre sfarsitul verii, va fi nevoie de eforturi mai mari pentru a-ti imbunatati situatia financiara. Daca trebuie sa iei unele decizii, gandeste-te foarte bine inainte de a face ceva.
 

Horoscop vara 2010 Capricorn
 

Nativii singuri au posibilitatea sa participe la numeroase evenimente si, astfel, le cresc sansele de a cunoaste pe cineva. Pe de alta parte, nativii nu trebuie sa se imbete cu apa rece si sa pice in bratele primului venit. Au admiratori, li se promit multe, li se soptesc vorbe de amor, dar putina prudenta nu ar strica.

Nativii care nu sunt casatoriti ar putea sa faca acest pas chiar in vara 2010 sau, cel putin, sa decida sa se casatoreasca. Altii, singuri fiind, cunosc pe cineva. Inceputul verii iti aduce multiple sanse de castig. Fructifica relatiile pe care le ai cu strainatatea si profita de sprijinul persoanelor dragi.
 

Horoscop vara 2010 Varsator
 

Ai o multime de probleme la locul de munca i aceasta vara. In special, in privinta relatiilor cu cei cu care lucrezi. Va fi nevoie de multa munca, de hotarare si de sprijinul unor persoane influente pentru ca lucrurile sa iasa asa cum iti doresti. In privinta banilor, trebuie spus ca iti este practic imposibil sa faci economii. Nu-ti asuma riscuri si calculeaza bine cheltuielile. 

In dragoste nu-ti merge prea bine. Fie ca ai prea mari asteptari, fie ca intalnesti persoane nepotrivite, rezultatul este, cel mai adesea, opus celui dorit de tine. Trebuie, totusi, sa lupti impotriva starilor proaste si sa-ti pastrezi speranta. In ultima parte din vara lucrurile se imbunatatesc, indiferent daca esti intr-o relatie sau iti doresti una. 
 

Horoscop vara 2010 Pesti
 

In planul carierei, vei avea in aceasta vara de infruntat o situatie mai putin obisnuita. Nu atat taskurile sunt importante si nici rezultatul final, ci calea prin care ajungi la el. Se pune mult accentul pe onestitate. Se poate sa fii pus sub lupa si bine pentru tine ar fi sa nu ti se poata reprosa nimic. In relatiile cu cei din jur, fii mai senin si nu te mai plange mereu de maruntisuri. 

Se poate ca  vara aceasta sa-ti faca o surpriza placuta sub aspect sentimental. Poti cunoaste pe cineva. Daca iti pierdusei speranta, aceasta renaste in sufletul tau. Daca ai deja o relatie, devii mai maleabil, mai intelegator. Sub influenta persoanei iubite, infloresti, surazi, visezi. profita de aceste momente frumoase de implinire, deoarece ele sunt cele care conteaza cu adevarat. 

Sursa foto : danddfashion.files.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top