Horoscop zilnic

#horoscop #horoscopul banilor #horoscopul banilor 2008

Horoscopul banilor in 2008

In 2008 exista unele fenoneme care influenteaza situatia financiara a nativilor celor 12 zodii. Unii dintre ei isi vor investi banii in obiecte importante, precum proprietati, terenuri si case. Altii, destul de multi la numar, vor avea tendinta de a face o multime de cumparaturi, fara sa se gandeasca vreo clipa daca au cu adevarat nevoie de asa ceva.

Horoscopul 2008 indeamna la prudenta pe toti cei care vor simti nevoia sa cumpere mult, impunand limite si indemand la chibzuinta. Consecintele risipelor se prelungesc multe luni dupa ce faptul a fost consumat, asa ca este bine sa se ia in considerare toate aspectele. Pe de alta parte exista nativi favorizati de soarta. Exista aceia care culeg roadele muncii lor, primind o marire de salariu sau o prima. Exista, pe de alta parte, nativi care se trezesc peste noapte cu o mare suma de bani, la a carei primire nu au contribuit cu nimic. Este vorba despre cei care castiga la jocuri de noroc, cei care primesc o mostenire, sau un cadou. bani foc

horoscopul banilor in 2008 pentru zodiile de foc Zodiile de foc

(Berbecii, Leii si Sagetatorii). Zodiile de foc nu intampina greutati materiale importante, dimpotriva. Banii oric curg incet, dar sigur, ori vin multi si pe nepregatite. Berbecii risca sa faca unele cheltuieli majore la inceputul si sfarsitul anului. In rest nativii au parte de echilibru.

Si leii se bucura de liniste din acest punct de vedere. Totusi, banii vor veni incet, asa ca putina prudenta nu strica.

Sagetatorii stau bine cu banii in 2008, fie pentru ca reusesc sa-si gaseasca un job foarte bine platit, fie pentru ca le intra in cont o suma total neasteptata, fie pur si simplu pentru ca isi incearca norocul la vreun joc sau un pariu si castiga. dollar-water

Horoscopul banilor in 2008 pentru zodiile de apa Zodiile de apa

(Rac, Scorpion, Pesti). Semnele de apa cunosc diverse fluctuatii banesti, care pot duce usor catre adevarate gauri in buget.

Conform horoscopului 2008, totul se rezolva insa daca privesc realist lucrurile si nu-si fac chiar toate poftele. Racii trebuie sa stranga punga pentru a avea parte de stabilitate financiara . Se va dovedi insa ca prudenta lor este un pas inspirat.

Scorpionii sunt protejati de Pluto, care face sa le creasca veniturile, astfel incat mari probleme finainciare nu vor intampina in acest an. Uranus ii destabilizeaza pe Pesti cand vine vorba de cheltuieli. Pentru a evita situatiile neplacute, este indicat sa-si calculeze fiecare banut, impreuna cu partenerul de viata. bani pamant

Horoscopul banilor in 2008 pentru zodiile de pamant Zodiile de pamant

(Taur, Fecioara, Capricorn). Zodiile de pamant, datorita faptului ca sunt semne fixe, au un avantaj deloc de neglijat in ceea ce priveste situatia financiara. In Horoscopul 2008, taurii au unele tentative de a cheltui mult in martie si octombrie, insa sunt salvati de o marire de salariu sau o crestere financiara in ultima luna din an.

Fecioarele sunt calculate, ca de obicei, asa ca nu risca evenimente neplacute legate de bani. Au in continuare simtul detaliului si stiu sa-si gestioneze corect veniturile.

Capricornii se bucura de mult noroc in acest an. Latura financiara este strans legata de viata profesionala, care va cunoaste un avant deloc de negrijat. Astfel, si finantele sunt la inaltime.

Horoscopul banilor in 2008 pentru zodiile de aer

moneyAirZodiile de aer (Gemeni, Balanta, Varsator). Zodiile de aer intampina numeroase probleme banesti in acest an si sunt mai putin lipsite de noroc, fata de alti nativi, mai bine aspectati in Horoscopul 2008.

Gemenii trebuie sa se fereasca in primele luni ale anului sa faca niste cheltuieli prea mari. Consecintele se vor face simtite pe tot parcursul lui 2008, pana in decembrie, inclusiv.

Balantele este bine sa evite amanarea unor facturi, daca nu vor sa se trezeasca la un moment dat ca sunt datoare cu o suma destul de mare. Atata timp cat se ocupa constant de finante, lucrurile merg bine. Nici Varsatorii nu stau stralucit la acest capitol, in ciuda succeselor profesionale. Singura metoda de a se feri de probleme este sa-si gestioneze cat mai realist bugetul.

Daca vrei sa stii mai multe despre ce-ti rezerva astrele in 2008, citeste horoscopul detaliat aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare