Horoscop zilnic

#horoscopul dragostei #dragoste #horoscop lunar #horoscop #zodii #predictii # predictii aprilie #dragoste aprilie #aplilie 2013 #astroloie

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2013

Tranzitul planetelor din luna aprilie 2013 aduce schimbari diverse pe planul dragostei, pentru toti nativii din zodiac. In timp ce Berbecii si Sagetatorii debordeaza de dorinta si magnetism sexual, Racii sau Taurii pot intampina frustari in cuplu, provocate chiar de ei. Vezi ce spune horoscopul despre viata ta sentimentala in luna aprilie si ia de pe acum masurile necesare sa o menajezi!


Berbec

Planetele s-au incapatanat sa iti insufle un erotism aparte in aprilie: Venus te face extrem de afectuos, Marte iti creste libidoul, Uranus aduce noul si spontaneitatea in dormitorul tau, iar Soarele pune in valoare lucrurile pozitive care ti se intampla in dragoste. Cuceresti si te lasi cucerit si iubesti la maxima intensitate.


Taur

Pentru tine, luna aprilie poate sa inceapa cu dezamagiri si lipsuri in dragoste. Te poti simti neapreciat, ignorat si neatragator pentru sexul opus. Daca ti se face curte, ai tendinta sa cedezi, chiar daca asta ar insemna sa calci stramb. De pe data de 15, Venus intra in zodia ta si incepi sa vezi dragostea cu alti ochi.


Gemeni

In aprilie, Venus nu poposeste in casa dragostei, insa face o oprire indelungata in cea a relatiilor. Se poate sa traiesti emotii intense, insa in cercuri sociale sau cu cineva din trecut, cu care te revezi brusc. Din fericire, Jupiter te alimenteaza cu veselie, incredere si pofta de "joaca".


Rac

Dragostea nu iti surade prea larg in aprilie, pentru ca nesuferitele Saturn si Pluto in casele afectiv-relationale ale zodiei tale iti insufla rigiditate, inhibitii si lipsa de toleranta in relatiile intime. Nimic nu pare sa te multumeasca, ai o sensibilitate exagerata in fata stimulilor si nimeni nu reuseste sa iti intre in gratii. Aspectele se tempereaza abia spre finalul lunii!


Leu

Pregateste-te sa simti fluturasi in stomac, pentru ca Soarele, guvernatorul zodiei tale, face conjunctie cu Venus si Marte. Acest lucru inseamna tandrete, putere de seductie, magnetism sexual si multe ocazii sa cuceresti sexul opus. Cu alte cuvinte, viata de cuplu se va resuscita, iar flirturile se vor concretiza in directia pe care ti-o doresti.


Fecioara

Spiritul tau romantic continua sa fie la fel de viu ca in luna martie, cand Venus te-a influentat major pe plan intim. In acelasi timp, ti se trezeste la viata curiozitatea de a explora si de a deslusi mistere, in special fata de cineva pe care abia il cunosti. Analizezi, deduci si despici firul in patru.


Balanta

Uranus, Venus si Soarele isi dau intalnire in aprilie in casa dragostei zodiei tale. Asteapta-te la surprize, schimbari, provocari noi, aventuri si gustul fructului interzis. Pentru ca ai o dispozitie aparte, vei primi aceasta avalansa de adrenalina cu bucurie, deschidere si apetit sexual maxim. Dupa data de 15, Mercur iti da o pofta nebuna de discutii.


Scorpion

In aprilie, casa dragostei si cea a carierei se contopesc cumva. Astfel, poti incepe un demers profesional alaturi de partener, cu care sa imparti responsabilitati si sa pui tara la cale. In a doua parte a lunii, te viziteaza Venus si iti insufla pofta de iubit, tandrete si armonie in relatiile intime. In mare, ai o disponibilitate sentimentala deosebita.


Sagetator

Aprilie este o luna extrem de pasionala pentru tine. Venus, Marte, Soarele si Uranus iti zguduie din temelii casa dragostei. Te implici sentimental mai mult decat niciodata, vrei aventura, emotii, conjuncturi romantice si pasionale. Debordezi de entuziasm si ai toate sansele sa traiesti experiente exceptionale, mai ales pe plan sexual.


Capricorn

In aprilie, cel mai mult simti nevoia de intimitate. Pana la jumatatea lunii, pui la cale un plan prin care sa iti creezi un viitor stabil, cert, alaturi de partener. Dupa data de 15, senzualitatea se mai accentueaza putin, semn ca bucuriile erotice incep sa conteze mai mult pentru tine.


Varsator

Pentru tine, aprilie este luna comunicarii in dragoste, dar si a noilor oportunitati aduse de Jupiter in zodia ta. Ai o putere uriasa de convingere, pe care o poti folosi cu incredere in relatia de cuplu. Poti calatori in scop sentimental, poti redescoperi placerea de a trimite scrisori de dragoste si impetuozitatea sexuala te caracterizeaza din plin.


Pesti

Tranzitul lui Mercur in zodia ta te apropie de partenerul tau, mai ales din punct de vedere spiritual. Incepi sa simti nevoia impartasirii gandurilor ascunse si a activitatilor care sa va bucure pe amandoi. Iubesti mai mult practic, decat sentimental, punand intrebari despre lucrurile concrete care urmeaza sa se intample in viitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top