Horoscop zilnic

#familie #zodie #casatorie #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Horoscopul familiei in functie de zodie

Un nativ Taur, un Capricorn sau o Balanta viseaza la casatorie toata viata, pana in clipa in care isi intalneste perechea. Ce se intampla insa cu aventurierii Sagetatori si Pesti, cand se trezesc constransi de responsabilitatile familiale?

Daca vrei sa afli mai multe despre atitudinea nativilor fata de familie, alege zodia dorita si descopera cum privesc ei acest aspect existential.

 

Familia pentru Berbec

O familie care traverseaza o perioada de restriste are mari sanse sa ajunga la liman cu un Berbec in frunte. Se stie despre acesti nativi cat sunt de luptatori si competitivi. Berbecul isi asuma in mod natural rolul de cap al familiei si o invata pe aceasta cum sa supravietuiasca, chiar si in cele mai grele conditii. Este un lider in familie, cu pretentii mari fata de cei dragi, dar capabil, in acelasi timp, sa le ofere totul. Nefericit este cel care incearca sa atenteze la linistea unei familii din care face parte un Berbec! Pentru a-si apara partenerul si copiii, nativul se foloseste de orice mijloace si devine un adversar de temut.

Cand isi gaseste jumatatea, Berbecul pune bazele noii familii, indiferent de diferentele care pot exista intre el si partener. Nu se teme sa se casatoreasca cu cineva care apartine altui popor, altei culturi sau religii. Berbecul viseaza la un partener de viata care sa-i ofere romantism, sex de calitate si devotament total. Este bine ca acest partener sa aiba talent in administrarea bunurilor materiale, in special a banilor, deoarece Berbecul este adesea un risipitor care trebuie tinut in frau.

Familia pentru Taur

Pentru nativul Taur, familia chiar este stalpul societatii. Nici nu concepe sa nu se casatoreasca sau sa nu-si intemeieze vreodata o familie! Nu inseamna insa ca face acest lucru in pripa. Dimpotriva. Analizeaza foarte bine potentialii candidati, cere sfatul parintilor si rudelor, de la care asteapta aprobarea, inainte de a face pasul cel mare. Va ramane pentru toata viata legat de prima lui familie, insa va oferi tot ce are atat acesteia, cat si caminului pe care si-l intemeiaza prin casatorie.

Taurul isi doreste sa ofere familei sale o casa frumoasa si un trai indestulator, iar pentru aceasta, munceste enorm si reuseste sa faca avere. Isi va invata si copiii sa respecte valoarea banului si ii va indrepta pe aceleasi cai pe care le-a strabatut si el candva. Este un om priceput in casa, un foarte bun gospodar, un bucatar de exceptie si un gradinar pasionat. Locuinta lui este propriul sau paradis. Are nevoie de un partener la fel de rational, capabil sa-i ofere stabilitate si siguranta afectiva si financiara. Nu prea reuseste sa-i inteleaga pe cei care aleg sa traiasca singuratici sau in concubinaj si tinde sa adopte o atitudine dezaprobatoare la adresa lor.

Familia pentru Gemeni

Gemenii nu se dau in vant dupa ideea unei familii proprii, insa privesc absolut fascinati alte familii care functioneaza in deplina armonie. Ca multe lucruri de pe lumea aceasta, ii atrage ideea de familie, orice informatie care poate fi conceptualizata. Nativii au ca principal atribut, intelectul. Insa momentul casatoriei il amana pe cat posibil, pentru a mai putea “copilari”, pentru a avea parte de acea libertate care este ca aerul pentru ei.

Chiar si dupa casatorie nativul isi rezerva o anumita independenta, un timp folosit numai pentru preocuparile lui personale. Femeile sunt foarte grijulii cu cei mici, urmand sa-i lase sa-si ia zborul la maturitate, iar tatii sunt de obicei intelegatori, pana la acordarea unei libertati totale. Care nu duce mereu la cele mai bune rezultate. In schimb, Gemenii sunt parinti cu o vasta cultura, iar copiii lor absorb aceste informatii si dobandesc cunostinte temeinice. In plus, alaturi de un Geaman, cei mici se distreaza si au parte de cele mai inedite activitati, deoarece Gemenilor le plac lucrurile noi, sunt atrasi de aventura si stiu sa deschida o poarta magica spre lumea povestilor.

Familia pentru Rac

Pentru a-si intemeia o familie, nativul Rac are nevoie de un partener care sa-i ofere un camin linistit si armonios, multa iubire si afectiune, un partener capabil sa-i ramana alaturi pentru tot restul vietii. Racul il alege cu multa grija, dupa ce se convinge ca persoana in cauza merita increderea sa totala. Nativul este dispus sa faca orice sacrificiul pentru familie, dedicandu-si intreaga viata fericirii celor dragi. Ofera o mare siguranta familiei sale, insa poate fi uneori dominator, fata de partener.

Racul are o legatura puternica cu mama lui si cu familia din care provine, respectandu-si parintii si stramosii. Este primul din familie care intelege necesitatea de a pastra traditiile, primul care respecta trecutul familiei si bunurile sale. Are multa grija de lucrurile mostenite, care in ochii lui au o valoare mai mult spirituala decat materiala. Copiii unui nativ Rac gasesc in el un parinte iubitor, care stie sa le insufle respectul pentru adevaratele valori, iar partenerul sau va beneficia intotdeauna de o relatie stabila, plina de afectiune, alaturi de Rac.

Familia pentru Leu

Daca Leul are un ideal personal, nelegat de cei dragi, este capabil sa sacrifice totul, inclusiv familia, in numele acelui ideal. Cand insa isi gaseste perechea si este pregatit sa se casatoreasca, face totul ca la carte. Leul este un invingator si isi planifica viata in asa fel incat sa aiba un statut social foarte bun si un cont in banca pe masura. Este atras de partenerii care au aceleasi valori si nu pot accepta langa ei o persoana care nu are aspiratii si realizari la fel de importante. Leul isi incurajeaza copiii sa fie cei mai buni in domeniul lor de activitate si sa-si construiasca un viitor stralucit.

Nativul nu este un parinte rabdator, astfel incat copiii lui nu vor fi niciodata rasfatati. Ajunge sa-i inteleaga si sa comunice mai bine cu acestia dupa copilarie, incepand cu perioada adolescentei. Fetele gasesc in mama un exemplu de feminitate, o imagine a unei doamne respectabile, inteligente si atractive. Baietii gasesc in tatal Leu un invingator, un lider care reuseste orice isi propune. Leul isi asuma intotdeauna rolul de cap al familiei si ii ofera acesteia tot ce are el mai bun. Generozitatea lui nu cunoaste margini, insa este la fel de exigent.

Familia pentru Fecioara

Responsabila si rationala Fecioara cauta un partener de viata care sa aiba acelasi tel, care sa fie de acord sa munceasca impreuna cu ea, pentru indeplinirea obiectivelor comune. Totodata, Fecioara se simte atrasa de un persoanele care sunt suficient de independente si de descurcarete incat sa nu aiba nevoie de sprijinul ei. Un astfel de partener inseamna pentru ea putere si siguranta. Nativul Fecioara pune mare pret pe etica si morala si are principii puternice, pe care le insufla mai tarziu si copiilor.

Acestia primesc de la Fecioara o educatie ireprosabila. Sunt acei copii dati ca exemplu de alti parinti, de profesori, cunostinte, rude, prieteni etc. Partenerul de viata al nativului Fecioara gaseste in acesta o fiinta sincera si devotata lui si familiei. Probleme pot interveni cand Fecioara nu-si infraneaza spiritul critic, pe care-l manifesta in relatiile cu toti din jurul sau, inclusiv cu familia. Daca nu face insa excese de acest fel, Fecioara va fi apreciata intotdeauna pentru caracterul sau deosebit, pentru perseverenta cu care munceste si seriozitatea cu care-si asuma rolul in familie, in relatia sa cu partenerul si in relatia cu copiii.

Familia pentru Balanta

Balanta este croita pentru casatorie, fiind unul dintre semnele zodiacale care-si indreapta cel mai mult atentia asupra acestui aspect existential. Cu toate acestea, nu inseamna ca un nativ Balanta se va grabi sa-si puna pirostriile in primii ani ai tineretii. Balanta cauta un partener alaturi de care sa poata avea o familie echilibrata si armonioasa. Daca trebuie sa astepte mai mult, face acest lucru si ajunge sa aiba copii mai tarziu, cand considera ca a sosit momentul potrivit.

Acestia vor primi o educatie foarte buna de la Balanta. Nativul zodiei este o fiinta eleganta si bine crescuta, pentru care conteaza foarte mult politetea, bunele maniere, intreaga impresie pe care o fac celor din jur, indiferent de situatie. Iar copiii lor se vor bucura de toate aceste atribute. Daca insa poate primi ajutor in cresterea celor mici, Balanta este recunoscatoare. Ii place sa aiba macar putin timp pentru sine, pentru propriile ei preocupari. Este generoasa si iubitoare cu partenerul de viata si un parinte bland, generos si plin de afectiune.

Familia pentru Scorpion

Nativul Scorpion nu este un membru al familiei usor de suportat. Nu pentru ca ar fi plin de defecte, insa pentru ca are de obicei un caracter foarte puternic si o autonomie pe care si-o castiga de mic. Cand este copil, parintii nu pot sa-l determine sa faca orice vor ei. La maturitate, isi doreste sa-si intemeieze o familie, insa o va conduce cu mana de fier. Proprii lui copii nu indraznesc sa-i iasa din cuvant.

Pe de alta parte, Scorpionul stie sa le inoculeze cele mai importante valori ale vietii si ii invata sa-i respecte pe cei din jur. Traditiile familiei si legaturile stabilite intre membrii acesteia sunt deosebit de importante pentru nativ. Obisnuieste sa se implice in toate treburile familiei sale si ale rudelor, ajuta, isi spune parerea si la nevoie, preia carma. Scorpionul este un partener de viata puternic, pe care cei dragi se pot baza oricand, dar de bunavointa caruia nimeni nu poate profita. Pentru a se bucura de generozitatea sa, cei dragi trebuie sa-i castige respectul si bunavointa.

Familia pentru Sagetator

Pozitia asumata de un nativ Sagetator in ceea ce priveste familia este oarecum extremista. Exista cazul Sagetatorului aventurier, care nu este deloc pregatit sa-si intemeieze o familei si care va pleca din casa parintilor de timpuriu, pentru a-si trai viata si pentru a acumula cat mai multa experienta. Daca face pasul casatoriei prea curand, ajunge sa sufere mult din cauza constrangerilor familiale si nu este tocmai genul de persoana responabila. Poate sa-si faca bagajul si sa plece prin lume, intorcandu-se pentru scurte perioade. 

Cand este pregatit pentru a-si intemeia propriul camin, Sagetatorul devine unul dintre cei mai buni parteneri de viata si unul dintre cei mai fascinanti parinti. Nativul stie cum sa aduca mereu un suflu de prospetime in viata de familia, isi surprinde partenerul cu mii de gesturi minunate, care-i aduc acestuia zambetul pe buze si isi cucereste copiii prin imaginatia sa, prin inteligenta si volumul mare de cunostinte pe care-l impartaseste celor mici. Langa el, nimeni nu se poate plictisi si fiecare zi poate fi o mica sarbatoare, o sarbatoare ai vietii traite din plin.

Familia pentru Capricorn

Capricornu este facut sa aiba familie. In primul rand, relatia cu proprii parinti si propria familie joaca un rol decisiv asupra caracterului sau si asupra viziunii sale de viata. Cand vine vremea sa puna bazele propriului sau camin, nativul alege cu foarte mare atentie un partener. Daca trebuie sa astepte multa vreme, o face, numai sa fie sigur ca a gasit persoana potrivita. Aceasta trebuie sa fie la fel de lucida, rationala si responsabila ca el, sa fie manierata, inteligenta si cu o situatie materiala satisfacatoare.

Daca ii ofera siguranta si stabilitatea de care are nevoie, Capricornul face pasul cel mare. Isi creste copiii invatandu-i care sunt adevaratele valori. Nu este un parinte care sa-si manifeste afectiunea in mod excesiv, dimpotriva. Prefera stilul sever, pentru ca vrea ca cei mici sa invete ca viata adevarata este foarte diferita de basmele copilariei. Se poate ca uneori sa para cam dur, dar in final, copiii ii vor multumi pentru lectiile de viata oferite. Capricornul munceste si face toate eforturile necesare pentru a oferi familie sale un trai cat mai bun.

Familia pentru Varsator

Varsatorul nu-si face un plan din casatorie. O accepta, cand vine vremea si cand considera ca a gasit persoana potrivita. Insa, intr-o prima faza, prefera sa traiasca o pasionanta poveste de dragoste, in care este el singur, cu persoana iubita, in intreg universul. Daca iubeste cu adevarat, ajunge sa-si idealizeze partenerul, iar acest lucru este riscant, pentru ca are asteptari exagerate. In clipa in care se casatoreste, se vede nevoit sa se adapteze la noua sa viata, insa face tot posibilul pentru a-si pastra un dram de independenta.

Nu va accepta niciodata sa-si intemeieze o familie alaturi de un om posesiv. Cand vin pe lume copiii, Varsatorul are nevoie de sprijin moral si financiar, pentru ca nu este genul care sa se lupte de unul singur. Isi educa copiii inoculandu-le cele mai scumpe valori si principii pe care le are si ii invata sa iubeasca lumea intelectului: arta, literatura, muzica, stiintele etc. Trebuie sa invete sa fie mai stabil financiar si sa priveasca lucrurile intr-un mod rational.

Familia pentru Pesti

Nativul Pesti este in copilarie o fiinta sensibila, foarte receptiva la relatia lui cu parintii si familia. Poate suferi deosebit de mult daca sunt probleme in familie. Are nevoie de un mediu protector. La maturitate, este fie foarte preocupat de intemeierea unei familii, fie simte nevoia de libertate si nu se preocupa prea mult de responsabilitatile pe care le implica intemeierea unui camin. In primul caz, principala problema o constituie banii, daca nu are un job cu un salariu suficient de bun pentru a asigura un trai confortabil celor dragi.

In al doilea caz, nativul Pesti este un partener de viata si un parinte extrem de responsabil. Face tot posibilul sa asigure familiei tot ce are nevoie. Pune mare accent pe valorile materiale, pentru ca nu vede posibila intemeierea unui camin fara a avea o situatie financiara buna. Copiii se bucura de multa grija si afectiune din partea parintelui Pesti. Partenerul sau de viata trebuie sa fie un om echilibrat si suficient de puternic pentru a-i oferi nativului siguranta si stabilitatea de care are nevoie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top