Horoscop zilnic

#horoscopul dragostei #conflicte #relatie #diplomatie #provocari #tensiuni #cuceriri

Horoscop 2013: Conflicte in cuplu, in primele luni din an

Horoscopul dragostei 2013 anunta o perioada aglomerata, cu trairi intense, cu multe provocari si conflicte in prima parte a anului.

Horoscopul iubirii 2013 pentru Berbec

Berbecii incep anul dornici sa-i faca pe plac persoanei iubite si sa-si consolideze relatia. Unii nativi au o relatie cu o persoana nepotrivita si, pana la sfasitul anului, aceasta legatura se va rupe. Alti Berbeci trebuie sa invete arta diplomatiei in dragoste si sa evite certurile inutile.

Horoscopul iubirii 2013 pentru Taur

Taurii prea iau in serios unele situatii, iar acest lucru duce la tensiuni in relatie. Cand au o problema, Taurii incearca sa o ascunda de partener. Din vara, Taurii traverseaza o perioada frumoasa. Unii Tauri vor spune ca abia acum au inteles ce inseamna sa iubesti.

Horoscopul iubirii 2013 pentru Gemeni

Gemenii se indragostesc adesea in 2013, chiar si cei care au deja o relatie stabila. Pentru unii dintre ei, acest lucru va duce la ruperea relatiei oficiale. Alti Gemeni fac tot posibilul sa cucereasca pe cineva, insa vor intampina tot felul de obstacole.

Horoscopul iubirii 2013 pentru Rac

Racii investesc mult timp si energie in consolidarea relatiei de cuplu in acest an. Este bine ca Racii sa invete care sunt beneficiile gandirii pozitive si sa-si alunge din cap indoielile. Se poate sa existe momente de criza in 2013, insa Racii le vor depasi daca sunt increzatori in fortele proprii.

Horoscopul iubirii 2013 pentru Leu

Leii au parte de un an satisfacator in plan amoros. Desi au o personalitate puternica, Leii sunt dispusi sa schimbe ceva la ei insisi pentru binele relatiei. Leii sunt generosi, afectuosi si comunicativi. Nativii singuri au sansa sa cunoasca pe cineva dupa a doua jumatate a anului.

Horoscopul iubirii 2013 pentru Fecioara

Inceputul de an le gaseste pe Fecioare nemultumite si foarte critice la adresa partenerului de viata. Din vara, situatia se amelioreaza. S-ar putea ca in 2013 Fecioarele sa ia o decizie importanta in ceea ce priveste viata lor sentimentala, cu efecte pe termen lung.

Horoscopul iubirii 2013 pentru Balanta

In 2013, Balantele traiesc un conflict interior: mintea le spune ceva, inima le spune altceva. Dupa a doua jumatate a anului si multe eforturi, Balantele isi vor redobandi linistea si vor avea parte de clipe minunate in compania persoanei iubite. Calmul si ratiunea sunt cele mai puternice arme.

Horoscopul iubirii 2013 pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, 2013 este un an dificil in plan amoros. Cei care au o relatie s-ar putea sa treaca printr-o despartire, chiar daca nu-si doresc acest lucru. Scorpionii care incearca acum sa aiba o noua relatie amoroasa trebuie sa uite de armele lor obisnuite de seductie si sa se arate seriosi si responsabili.

Horoscopul iubirii 2013 pentru Sagetator

Sagetatorii trec printr-o perioada complicata in plan sentimental in primele luni din 2013. Nativii sunt obligati sa se confrunte cu probleme. Exista, in sanul cuplului, o situatie oarecum confuza, care ii pune pe ganduri. Pana la sfarsitul lui 2013, Sagetatorii vor lua o decizie in privinta relatiei lor.

Horoscopul iubirii 2013 pentru Capricorn

In prima parte a lui 2013, Capricornii nu acorda aproape loc atentie vietii lor amoroase. Dupa a doua jumatate a anului au loc evenimente majore, unele dintre ele pozitive, altele neplacute. Capricornii vor fi obligati sa-si faca timp si sa se implice serios in relatia de cuplu.

Horoscopul iubirii 2013 pentru Varsator

Pentru Varsatori, 2013 anunta una dintre cele mai frumoase perioade din viata lor in plan sentimental. Partenerul de viata sau cineva nou aparut ii face pe Varsatori sa se simta extrem de norocosi si binecuvantati. Vor exista insa obstacole care trebuie depasite.

Horoscopul iubirii 2013 pentru Pesti

Pestii trebuie sa adopte o atitudine pozitiva, calma, diplomata pentru ca viata lor sentimentala sa ramana netulburata. Unii nativi isi duc perechea sa le cunoasca parintii si isi fac planuri serioase cu acea persoana. Comunicarea este cel mai bun mijloc pentru a evita neintelegerile.


Sursa foto: truelovematch.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare