Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop #zodii #horoscop martie #horoscop 2012 #predictii martie 2012

Horoscopul lunar: horoscopul lunii martie 2012

2012 anunta o perioada cu multe provocari pentru toti nativii celor 12 zodii . Prima luna din primavara aduce confruntari, probleme si dificultati, insa unele dintre ele sunt mai degraba perspective incomplete sau subiective care au nevoie sa fie corectate.

Iata in continuare predictiile lunii martie 2012:

Berbec

Berbecii au parte de o perioada mai putin usoara in luna martie, cu tot felul de probleme si obstacole. Pe masura ce trece timpul, jovialitatea si vitalitatea Berbecilor va fi inlocuita de o mina trista. Cu toate acestea, situatia nu este atat de grava, iar Berbecii ar trebui sa stie ca nu este cazul sa dramatizeze.

Taur

Taurii nu privesc viata cu ochi buni. In special propria lor viata. Desi au un serviciu bun, nu se confrunta cu probleme financiare sau de familie, nativii Taur nu gasesc nici macar un singur lucru pentru care sa fie recunoscatori. Este foarte posibil sa fie mult prea exigenti cu cei din jur si prea pretentiosi in general.

Gemeni

Gemenii sunt pusi in situatia de a-si supraveghea mai bine comportamentul si de a observa care le sunt calitatile si defectele. Nu este tocmai placut uneori, dar este necesar. Se poate ca unii Gemeni sa devina cam pretentiosi si nemultumiti sau pur si simplu sa-i invidieze pe ceilalti, incercand in acelasi timp sa mascheze acest lucru.

Rac

Pentru Raci se arata noi inceputuri, o noua etapa de viata, de aceea acestia trebuie sa fie foarte atenti la pasii pe care ii fac. Unii nativi se muta, altii isi schimba serviciul, altii ajung la un nivel social mai inalt. Vor fi binedispusi, extrem de darnici si de comunicativi. Ar fi cazul sa se fereasca de profitori.

Leu

Leii au ocazia sa faca o schimbare esentiala in viata lor, care le va imbunatati nivelul de trai. Pentru acest lucru, este nevoie ca Leii sa gandeasca obiectiv si sa profite de sansele care le apar in cale. Pentru a-ti mentine starea de sanatate este indicat sa faci cat mai mult sport si sa ai o alimentatie corecta.

Fecioara

Fecioarele sunt foarte ocupate in luna martie. Nativii zodiei au mai multe proiecte in derulare, poate prea multe comparativ cu timpul avut la dispozitie. Intuitia le ajuta pe Fecioare sa faca cele mai bune alegeri. Este bine sa se foloseasca de diplomatie in relatiile cu cei din jur, deoarece sinceritatea nu le este de ajutor acum.

Balanta

Balantele sunt nemultumite de situatia lor actuala, in plan personal sau profesional. Cu toate acestea, nu prea au motive serioase pentru a se plange. Dimpotriva. In activitatea profesionala, Balantele sunt dornice de dezvoltare, dar acest lucru le poate aduce reusite frumoase in luna martie. Este bine sa fie ceva mai optimiste.

Scorpion

Pentru Scorpioni , luna martie constituie o perioada dificila, in care acestia se vad nevoiti sa se supuna vointei celorlalti, lucru care este foarte greu de acceptat pentru ei. Nativii ajung sa inteleaga mai bine anumite lucruri si pot lua decizii care sa le foloseasca in viitor. Este important sa fie prudenti in aceasta perioada.

Sagetator

Sagetatorii sunt obositi, iar oboseala lor este mai ales de ordin psihic. Nervosi, nemultumiti si cicalitori, Sagetatorii despica firul in patru desi nu au nimic de castigat daca tin cont de absolut fiecare detaliu. Este bine sa iasa in lume, sa se distreze, sa schimbe mediu. In acest fel isi vor recapata voiosia.

Capricorn

Capricornii sunt decisi sa se bucure de viata cu orice pret. De aceea, isi fac ordine in viata sentimentala sau cea profesionala, isi organizeaza timpul intr-un mod eficient si profita de tot ceea ce li se ofera. Este o schimbare benefica, care ii ajuta sa aprecieze mult mai mult ceea ce au si sa se concentreze asupra fericirii lor.

Varsator

Unii au o stare de spirit destul de proasta. Daca ies in lume si fac acele lucruri care le ofera bucurie vor invata cum sa profite din nou de ceea ce le ofera viata. Pentru alti Varsatori se pune problema unei casatorii chiar in aceasta luna. Este bine ca nativii sa faca pace cu ei insisi si cu cei din jur.

Pesti

Pestii fac ordine in trecut si merg mai departe cu forte noi. Nativii se bucura de sprijinul familiei si prietenilor. In dragoste si in relatiile cu persoanele dragi totul merge struna. In plan profesional, insa, Pestii se confrunta cu unele dificultati si cu situatii provocate de ceva din trecut.

Foto: morningmistandscatteredclouds.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro