Horoscop zilnic

#zodii #horoscop septembrie #horoscop dragoste # horoscop sex

Horoscopul sexului in septembrie 2011

Luna septembrie 2011 se afla sub imperiul unui nou inceput fie ca vorbim despre viata profesionala, sociala sau personala. Pe langa multele proiecte care nu mai suporta amanare si in afara de pregatirea intensa pentru sezonul rece, horoscopul sexului ne ofera cateva indicii asupra influentelor astrale care isi vor pune amprenta pe viata noastra amoroasa.

 

Berbec


Conjunctura Soare-Mercur-Venus in casa relatiilor pentru nativii din berbec transforma aceasta perioada in una propice schimbarilor pe plan personal. Ziua de 27 septembrie este perfecta pentru a discuta despre casatorie si copii cu persoana iubita, ori pentru a impartasi cele mai intime fantezii sexuale cu aceasta.

 

Taur


Nativii din zodia taurului sunt mai predispusi ca niciodata flirtului luna aceasta, reusind sa fie sarmanti in toate circumstantele vietii cotidiene. Desi taurii, semne de pamant, au o puternica viziune traditionalista asupra vietii, au mari sanse ca in aceasta perioada sa-si dezlantuie instinctele primare si sa uite de morala, angajandu-se in experiente sexuale noi si incitante.

 

Gemeni


Gemenii au parte la inceput de toamna de multa sare si piper in relatia cu partenerul, pentru ca au tendinta de a fi mai capriciosi si mai nemultumiti ca de obicei de lucrurile pe care le primesc.O atitudine asertiva este chiar binevenita in aceasta perioada, asa ca a sosit momentul ca gemenii sa-si ceara drepturile fara sa se simta judecati, mai ales in pat.

 

Rac


Grijulii si altruisti, racii au tendinta sa uite de ei insisi atunci cand incearca sa ii faca pe plac partenerului. Luna aceasta astrele ii indeamna sa-si spuna parerea fara retineri, sa-si exploreze propria identitate si sa inceapa o terapie de orice fel. In asternuturi, racii pot deveni mai egoisti si mai indrazneti, mult mai concentrati pe satisfacerea propriilor dorinte.

 

Leu


Planeta Mercur traverseaza zodia leului, ceea ce inseamna o stimulare sporita a capacitatii de comunicare. Pe plan sexual, leii vor fi mult mai expresivi din toate punctele de vedere, devenind brusc firi extravertite. Inclinatiile intelectuale isi ating si ele apogeul, ceea ce ii determina pe acesti nativi sa isi doreasca sa discute despre sentimente si trairi cu partenerul.

 

Fecioara


Fecioarele trec printr-o perioada de exaltare si nu duc lipsa de nimic: sarm, sex-appeal, dezinvoltura si incredere de sine, adica toate acele lucruri pe care conservatorii nativi nu le experimenteaza in fiecare zi. Luna aceasta, fecioarele sunt predispuse aventurilor de o noapte, flirturilor obraznice de tot soiul si altor extravagante sexuale pe care inainte nici nu le luau in calcul.

 

Balanta


Desi la inceputul lunii, balantele au simtit nevoia de liniste si stabilitate, nativii acestui semn zodiacal sunt acum in cea mai buna forma. Persoanele singure au curaj sa intre in vorba cu straini in baruri iar cei care se afla intr-o relatie serioasa au chef de partide nebune de amor la miezul noptii, in parc sau undeva la marginea orasului.

 

Scorpion


Astrele aduc scorpionilor multe oportunitati de a cunoaste persoane noi si de a-si condimenta viata amoroasa.Persoanele care se afla intr-o relatie sentimentala vor incerca sa dezvolte latura amicitiei in cuplu si vor lasa pe plan secund sexul.

 

Sagetator


Sagetatorii vor cuceri cu usurinta persoane mai mature si mai conservatoare decat reuseau sa o faca pana in prezent, cel mai probabil capricorni sau lei. Planeta Venus prezenta in casa carierei favorizeaza aventurile sexuale la locul de munca ori cu indivizi din sfera profesionala.

 

Capricorn


Planeta Marte tranziteaza in a doua jumatate a lunii zodia capricornului chiar in sectorul intimitatii, transformandu-i pe nativii acestei zodii in amanti dezinhibati si foarte receptivi la nou pe plan erotic.

 

Varsator


Varsatorii vor deveni mult mai pasionali din punct de vedere emotional, dorindu-si mai mult decat oricand o legatura sentimentala reala si nu doar placeri sexuale pasagere. Planeta Venus ii va ajuta pe nativii acestui semn sa-si deschida sufletul si sa-si cunoasca mai bine necesitatile emotionale.

 

Pesti


Cel mai spiritual semn zodiacal uita in septembrie de misticism si vrea satisfactii concrete, din pricina magnetismului animalic pe care astrele il exercita asupra pestilor.Celibatarii isi vor face de cap fara sa-si asume angajamente, mai ales cu nativi din zodia fecioara sau Balanta. Cei care si-au gasit jumatatea vor fi mai jucausi si mai interesati de placerile carnale decat de obicei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului