Horoscop zilnic

#martisor #horoscop primavara # martisor zodie #zodii martisor #pietre norocoase zodii # predictii martisor #horoscop de martisor

Martisorul perfect in functie de zodie

Cum prima zi a primaverii inseamna daruirea unui simbolic persoanelor dragi, care sa le poarte noroc in noul an, alegerea acestui accesoriu specific lunii martie poate fi dificila. Un punct de reper important pot fi chiar astrele, care dicteaza cateodata preferintele unei persoane, cifra ei norocoasa si piatra care functioneaza ca un veritabil talisman protector. Iata care este martisorul perfect in functie de .

Berbec

Curajosi, activi si cu spirit de initiativa, berbecii vor fi reprezentati cu succes de un scump, cu pietre pretioase, dintr-un metal scump sau alte caracteristici de acest gen. Nuanta norocoasa a zodiei, rosul, trebuie sa se regaseasca negresit in paleta cromatica a martisorului.

Taur

Firi practice, stabile, comode si calme, taurii vor aprecia un martisor care sa prezinte in acelasi timp si o latura practica: o cutie de bijuterii, o statuie sugestiva, un bol etc. Materialul caracteristic zodiei, cuprul, va aduce noroc si prosperitate acestor nativi, iar piatra pretioasa (safirul) ii va proteja pretutindeni.

Gemeni

Curiosii si comunicativii gemeni vor aprecia un martisor inedit, amuzant, unic, dedicat lor personal sau confectionat manual. Nuanta de galben si pietrele norocoase ale zodiei, agatul si smaraldul, sunt elemente care ar insoti cu succes acest mic talisman al inceputului de primavara.

Rac

Nativii din zodia racului sunt persoane sensibile, inclinate catre viata de familie. De aceea, orice martisor care sa ii atinga profund din punct de vedere sentimental va fi binevenit: flori, bijuterii din argint, o felicitare cu o poezie emotionanta sau chiar o cutie muzicala cu melodia preferata.

Leu

Leii sunt atrasi de lux si opulenta, astfel ca martisorul perfect pentru ei va produce cu siguranta daune in buget. Metalul caracteristic zodiei este aurul, iar pietrele norocoase sunt chihlimbarul, onixul si jadul. Un obiect de lux, cu eticheta faimoasa, poate inlocui cu succes orice alta varianta de martisor disponibila pe piata.

Fecioara

Fecioarele sunt firi conservatoare si profunde, observa intotdeauna semnificatia din spatele obiectului si valoarea sentimentala din spatele gestului. Un martisor traditional, confectionat manual (pictat, impletit, tricotat etc) sau care sa exprime simbolurile originare ale sarbatorii (potcoava, trifoiul, cosarul) ar fi optiunea ideal. Pietrele maro, bej, verzi si carneolul sunt specifice acestui semn zodiacal de pamant.

Balanta

Balantele sunt firi echilibrate, corecte si relaxate, care apreciaza arta in toate formele sale. De aceea, martisorul pentru ele poate sa fie neconventional, jucaus, hazliu sau cu un stil mai putin comun (vintage, de pilda). Cuprul, culoarea verde si opal sunt 3 elemente care insotesc cu brio martisorul acestei zodii.

Scorpion

Pasionati de ocultism, pasionali si misteriosi, scorpionii vor dori cu siguranta un martisor unic, rar, pe care nimeni altcineva nu l-a mai primit in afara de ei. Rosul inchis, fierul/otelul sau piatra norocoasa a zodiei, acvamarinul, nu trebuie sa lipseasca din componenta martisorului perfect pentru scorpioni.

Sagetator

Amuzanti, jucausi si dornici de aventura, sagetatorii vor pune mare pret pe un martisor cu incarcatura spirituala, fie ca face referire la viata personala sau la simboluri culturale care ii reprezinta intr-un fel sau altul. O optiune inspirata pentru aceasta zodie sunt martisoarele confectionate din cositor (metalul caracteristic) sau bijuterii incastrate cu topaz si perle.

Capricorn

Traditionalisti si maturi, capricornii vor accepta cu bucurie un martisor clasic, confectionat cu simbolurile de rezonanta legendara evocate de-a lungul timpului. De aceea, un simplu snur alb-rosu poate sa multumeasca un destinatar din aceasta zodie. Rubinul si pietrele negre pot insoti cu succes un martisor pentru capricorni.

Varsator

Varsatorii sunt pasionati de nou si inventii, astfel ca martisorul destinat lor trebuie sa fie ingenios, deosebit si total iesit din comun. Nuantele diverse de albastru si piatra norocoasa a zodiei, granatul, sunt recomandate in cazul acestor nativi.

Pesti

Pestii, fiinte superstitioase si intuitive, se vor regasi in unui martisor care reprezinta corpurile ceresti, simboluri religioase, amulete norocoase si alte imagini mistice. Ametistul functioneaza ca un talisman norocos pentru pesti, iar culoarea lor norocoasa este albastrul deschis.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro