Horoscop zilnic

#horoscop de sarbatori #horoscop #revelion #horoscop 2012 #horoscop zodii

Petrecerea perfecta de Revelion, in functie de zodie

Sufletul petrecerii in noaptea de Revelion este un nativ Berbec, Sagetator sau Pesti. Daca Taurii si Leii prefera o petrecere eleganta de Anul Nou , Racii stau cu persoanele dragi, aproape de casa, iar Pestii isi fac de cap prin cluburi.

Berbecul de Revelion

Berbecul se distreaza cu prietenii prin cluburi, alegand cele mai trasnite si mai extravagante petreceri. Nativii zodiei nu se tem sa incerce lucruri noi, iar o petrecere cu cat este mai provocatoare cu atat devine mai atractiva. In mod cert, Berbecii sunt dintre cei care isi fac de cap de Anul Nou.

Taurul de Revelion

Taurul isi planifica din timp noaptea de Revelion deoarece este o persoana comoda si practica, care vrea sa stie ca se va bucura de tot confortul, fara surprize. In general, Taurii prefera o petrecere eleganta, cu muzica si mancare buna, unde se pot imbraca frumos si pot sa se converseze cu persoane interesante.

Gemenii de Revelion

Gemenii sunt energici si foarte putin mofturosi. De Revelion, nativii zodiei ar putea sa faca un tur pe la prieteni si familii. Astfel, Gemenii se distreaza la mai multe petreceri in aceeasi noapte. Nu vor fi insa niciodata singuri deoarece au foarte mare nevoie de cineva cu care sa vorbeasca.

Racul de Revelion

Racul isi petrece Revelionul acasa sau impreuna cu persoanele cele mai apropiate. Nativul alege cu grija locul in care merge, deoarece vrea sa se simta confortabil si in siguranta. Racul este fericit cand primeste traditionalul sarut la miezul noptii, de la persoana iubita.

Leul de Revelion

Leul opteaza pentru o petrecere eleganta unde are parte de tot confortul: mese curate, decorate cu stil, chelneri priceputi, mancaruri alese, o muzica si un anturaj pe gustul lui. Leii sunt cei mai buni clienti ai celor care organizeaza petreceri de Revelion la preturi mari. Exista, insa, si Lei care raman acasa pentru ca nu-si permit financiar sau sunt pur si simplu prea comozi.

Fecioara de Revelion

Fecioara nu este cea mai priceputa cand vine vorba despre petreceri deoarece este o persoana mai degraba serioasa. Se poate sa se lase pe mana partenerului de viata sau a prietenilor pentru noaptea de Revelion . Daca are invitati, insa, Fecioara este o gazda buna si responsabila. In general, nativii zodiei prefera o noapte de Anul Nou cat mai linistita.

Balanta de Revelion

Balanta nu se da in vant nici dupa petrecerile formale, nici dupa cele dezinvolte din cluburi. Ceva intre cele doua i-ar fi pe plac, ceva ce pastreaza echilibrul intre cele doua extreme. Doar este Balanta, nu? Nativii zodiei isi petrec Revelionul cu prietenii cei mai buni deoarece stiu ca alaturi de acestia se vor distra pe cinste!

Scorpionul de Revelion

Scorpionul ar accepta cea mai extravaganta petrecere de Anul Nou, mai ales daca implica o activitate pe care nu a incercat-o inca, cum ar fi un sport extrem. Seducator si pus pe fapte, Scorpionul va incepe noul an probabil in dormitor sau chiar in alt loc, chiar si unul public.

Sagetatorul de Revelion

Sagetatorul in mod sigur nu pierde noaptea de Revelion dormind. Chiar daca nu se manifesta zgomotos, stie sa faca glume si sa distreze pe toata lumea. De Anul Nou, Sagetatorul se amuza alaturi de prieteni si chiar isi face noi cunostinte, deoarece este o fire care se face placuta rapid.

Capricornul de Revelion

Capricornul este un traditionalist, care prefera sa-si petreaca noaptea de Anul Nou in locurile in care stie sigur ca se va simti confortabil si in siguranta. Poate fi la el acasa, la niste prieteni buni, la parinti, in clubul lui favorit sau intr-o pensiune primitoare. Nu exista, insa, prea multe sanse sa-l apuce rasaritul trez, deoarece este un om care simte nevoia de odihna.

Varsatorul de Revelion

Varsatorul se plictiseste repede, asa ca are nevoie de ceva nou, care sa-l stimuleze. O petrecere de tip bal mascat, o intrecere a celor mai frumoase artificii sau participarea la un eveniment deosebit, un bal, o petrecere pe un vas de croaziera , toate ar putea sa-l scoata din rutina zilnica. In cazul in care nu gaseste nimic interesant de facut, Varsatorul poate sa se culce odata cu gainile!

Pestii de Revelion

Pestii sunt mari petrecareti. Vor incepe distractia la inceput de seara si vor termina numai dupa ce si-au epuizat ultimele resurse de energie. Veseli, optimisti, vorbaresti, Pestii isi fac de cap toata noaptea, alaturi de numerosii lor prieteni. Este bine, insa, sa nu exagereze, mai ales in ceea ce priveste consumul de alcool.

Foto: kidsolo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului