Horoscop zilnic

#predictii #ziua indragostitilor #dragobete #valentine's day #zodie

Predictii de Ziua Indragostitilor in functie de zodia ta

Ziua Indragostitilor se apropie si este vremea sa-ti faci planuri. Fie ca pleci intr-un weekend romantic de Valentine’s Day, fie ca planuiesti o surpriza frumoasa de Dragobete pentru jumatatea ta, aceasta sarbatoare poate sa se transforme intr-o amintire frumoasa pentru inceputul lui 2010.

Daca vrei sa afli ce-ti rezerva astrele de Ziua Indragostitilor, citeste predictiile mai jos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziua Indragostitilor pentru Berbec

De Valentine’s Day esti atat de dornic de experiente noi, incat te-ai putea arunca intr-o aventura din prea multa sete. Visezi taramuri de basm si trairi rascolitoare. Pentru unii nativi, ziua ar putea aduce unele intalniri absolut senzationale si cunoasterea unor noi

persoane deosebite. Pentru altii, ziua se incapataneaza sa ramana una banala, lipsita de orice urma de extreme. Daca ai deja un partener, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a-i cere luna de pe cer.

De Dragobete, profita de climatul astral pozitiv pentru a te apropia din nou de partener. Nativii Berbec cu o relatie stabila au ocazia sa o aprofundeze, dezvoltand-o in directia pe care si-o doresc. Cei singur, isi plang singuratatea in tacere. Insa toata energia negativa acumulata ar putea sa explodeze. In loc sa se concentreze asupra acestor ganduri negre, mai bine ar privi optimist inainte. Pana la finalul acestei zile ar putea sa-si intalneasca jumatatea.

Ziua Indragostitilor pentru Taur

De Valentine’s Day simti nevoia de stabilitate afectiva. Stii ce trebuie sa faci pentru a te apropia mai mult de partener. Comunici cu acesta intr-un mod eficient. Este o zi in care poti sa-i faci persoanei iubite surprize frumoase. Daca esti singur, nu te vei plictisi. Esti solicitat din mai multe parti si poti sa petreci momente frumoase in compania unor persoane agreabile.

De Dragobete, nativii Taur care nu au inca o relatie stabila pot merge la o intalnire romantica. Discutii interesante, placeri senzitive, perspective promitatoare, totul este in program. Daca ai deja pe cineva, astazi poti sa te ocupi de problemele de cuplu, descoperind solutii bune pentru amandoi. Apropie-te de partener si ofera-i clipe de tandrete si pasiune.

Ziua Indragostitilor pentru Gemeni

De Valentine’s Day nativii Gemeni care nu au inca o relatie stabila nu vor mai astepta sa le pice norocul din cer. Acestia preiau fraiele in viata amoroasa si fac demersuri pe termen lung, folosindu-se de imaginatie, de care nu duc lipsa niciodata. Gemenii care sunt deja implicati intr-o relatie se vor deschide mai mult in fata persoanei iubite si chiar ii vor impartasi din fanteziile lor. Initativele lor sunt incununate de succes.

De Dragobete, increderea in sine continua sa reprezinte un atuu al nativilor acestei zodii. Important este sa persevereze in demersurile lor. Daca si-au propus sa cucereasca pe cineva, farmecul lor va fi acum irezistibil. Gemenii in cuplu se bucura de prezenta partenerului de viata si petrec o zi frumoasa, in care fac lucruri impreuna, lucruri placute pentru amandoi. Nu ar strica, asadar, ca de Dragobete sa-si planifice o zi in doi, plina de romantism si de activitati frumoase.

Ziua Indragostitilor pentru Rac

De Valentine’s Day nativii Rac se bucura de o zi frumoasa, alaturi de partener. Acesta ofera nativului Rac momente de tandrete si intimitate. Pentru a profita cat mai mult de climatul acesta pozitiv, Racii ar trebui sa faca si ei mici eforturi. Nativii singuri sunt atrasi fizic de o noua aparitie in viata lor, insa comunicarea cea mai profunda are loc la nivel emotional sau intelectual.

De Dragobete, cei mai favorizati astral sunt Racii singuri, aflati in cautarea unui partener. Mai mult decat s-ar fi asteptat, multor nativi li se iveste ocazia sa inceapa o relatie serioasa , cu o persoana deosebita. Toate semnele arata ca este vorba despre ceva de lunga durata. Daca ai deja o relatie, se poate ca astazi sa-ti indepartezi partenerul, daca devii prea mofturos. Incearca sa pastrezi o atitudine echilibrata, altfel vei complica lucrurile inutil.

Ziua Indragostitilor pentru Leu

De Valentine’s Day nu ai parte de cea mai romantica zi pe care ti-ai fi putut-o imagina. Se poate sa te confrunti cu tot felul de complicatii de ordin amoros. Chiar daca acum situatia este  neplacuta, pe termen lung vei intelege ca totul se intampla pentru ca tu sa evoluezi, impreuna cu persoana iubita. De aceea, este recomandat sa tratezi totul cu seriozitate si calm. Daca esti singur, perspectivele sunt promitatoare. Raspunde afirmativ invitatiilor pe care le primesti si mareste-ti astfel sansele de a intalni o persoana absolut remarcabila.

De Dragobete ai posibilitatea sa reconstruiesti relatia de cuplu, pe o baza mai solida. Daca ai reusit sa treci de multele probleme cu care te-ai confruntat in ultimii ani, acum poti respira usurat. Daca insa esti singur, astrele nu-ti recomanda sa iei decizii, mai ales daca iti tot schimbi starea de spirit si nu stii foarte bine ce vrei. Nu te impune cu orice pret si in fata oricui, deoarece nu toata lumea este dornica sa-ti suporte toanele.

Ziua Indragostitilor pentru Fecioara

De Valentine’s Day nativilor Fecioara dornici sa inceapa o noua relatie astrele le recomanda sa faca acest pas. Va fi sub bune auspicii! Nativii zodiei pot primi o cerere in casatorie chiar de Valentine’S Day. Noua relatie este promitatoare, fericita si de lunga durata. Nativii care au o relatie subreda se indeparteaza si mai mult de partener. Ziua aduce discutii si certuri, pana la gesturi extreme, precum infidelitatile. Daca insa este vorba despre o relatie stabila, ziua trece fara aspecte negative.

De Dragobete ai ocazia sa-i faci o surpriza frumoasa persoanei iubite. Implica-te mai mult in viata de cuplu si in cea de familie, fa planuri pentru voi, fii un bun ascultator si vei vedea ca gesturile tale vor fi primite cu entuziasm. Daca esti singur, trebuie sa te decizi daca iti doresti o relatie serioasa sau doar aventuri. Nu poti ramane in centrul atentiei, asaltat de admiratori, atata timp cand incepi o relatie cu cineva.

Ziua Indragostitilor pentru Balanta

De Valentine’s Day iti faci o multime de planuri, mai ales daca nu exista inca nimeni special in viata ta. Treci de la o emotie la alta, insa trairile intense sunt de scurta durata. Cu toate acestea, nu sunt mai putin seducatoare. In cazul in care ai deja o relatie stabila, este bine sa adopti o conduita liniara, altfel partenerul tau nu va mai sti cum trebuie sa se poarte pentru a-ti fi pe plac.

Sarbatoarea de Dragobete aduce Balantelor momente pline de tandrete alaturi de persoana iubita. Daca ai cautat momentul potrivit pentru a te apropia si mai mult de partener, acum poti actiona cu incredere. Nativilor zodiei li se potrivesc relatiile stabile, mai degraba decat o viata amoroasa tumultoasa. De aceea, este nerecomandat sa se aventureze in placeri efemere, gustand numai clipa prezenta, pentru ca mai tarziu vor simti amarul gust al singuratatii.

Ziua Indragostitilor pentru Scorpion

Valentine’s Day este o zi mai putin placuta pentru Scorpionii care au o relatie de cuplu . Daca te apasa ganduri negative, daca tinzi sa vezi totul in negru si simti nevoia de schimbare, fa ceva in acest sens, dar gandeste-te si la partener. Evita certurile si nu lua decizii pripite. Pentru nativii singuri, este important ca acestia sa aiba o perspectiva obiectiva asupra situatiei lor actuale.

De Dragobete ai mari sanse sa-ti recuceresti partenerul de viata, daca pui la cale un plan. Si nimeni nu se pricepe mai bine decat tine la a zapaci persoana iubita, ducand-o pe culmile extazului. Daca nu ai inca o relatie stabila si iti faci planuri de Dragobete, s-ar putea sa nu fii singurul priceput in arta seductiei si, pana la finalul zilei, ai putea sa te trezesti chiar tu indragostit/a de persoana care ti-a starnit interesul.

Ziua Indragostitilor pentru Sagetator

Pentru tine, Valentine’s Day inseamna noi aventuri si acumulari de placeri senzoriale. Nici prin cap nu-ti trece sa incepi o relatie serioasa cu cineva, desi ar fi doritori. Pentru nativii care au deja o viata de cuplu, ziua aduce neintelegeri. Mare parte din vina chiar tu o porti, din cauza ca incerci sa conduci totul. Este recomandat sa te temperezi si sa-ti asculti mai mult partenerul.

Ziua de Dragobete inseamna pentru tine posibilitatea de a aduce un suflu nou in viata de cuplu. Daca te-ai saturat de monotonie, fii inventiv si surprinde-ti partenerul. Daca inca nu exista nimeni special in viata ta, sunt sanse mari sa te indragostesti. Este o zi cu emotii puternice si frumoase.

Ziua Indragostitilor pentru Capricorn

Valentine’s Day suna promitator. Chiar daca in general esti o persoana serioasa si, intrucatva rigida, astazi te arati mai deschisa spre exploatarea posibilitatilor care ti se deschid in fata. Cu cat esti mai relaxat, cu atat te vei apropia mai mult de partenerul de viata. Daca inca nu exista nimeni special in viata ta, priveste cu atentie in jurul tau. Se poate ca o persoana draga sa se apropie mai mult de tine si sa-ti trezeasca sentimente care te surprind.

De Dragobete se poate sa ai asteptari exagerat de mari din partea persoanelor de sex opus. Iar acest lucru nu poate decat sa-ti micsoreze sansele aparute acum. Indiferent ca ai pe cineva sau nu, singurul lucru care prezinta interes pentru tine este numai o relatie stabila, solida, cu perspective de lunga durata. Cel sau cea care va sti sa-ti ofere asa ceva va putea sa te cunoasca mai bine decat lasi tu sa se vada deocamdata.

Ziua Indragostitilor pentru Varsator

De Valentine’s Day gasesti cele mai bune metode pentru a comunica din nou intr-un mod eficient cu partenerul de viata. Pastreaza-ti increderea si actioneaza intr-un mod diplomat. Daca nu exista cineva in viata ta, poate sa apara chiar de Sfantul Valentin, intr-un loc oarecare, intr-un moment neasteptat, sub o forma surprinzatoare. Si iata cum o banala zi se transforma intr-o noapte incendiara!

De Dragobete se pare ca incepi o noua viata. Este vorba despre aspectul amoros, iar perspectivele sunt foarte promitatoare. Poti sa construiesti ceva nou sau sa reconstruiesti ceva mai vechi, dar pe o baza mai solida. Fa tot posibilul pentru a gasi solutii bune pentru problemele cu care te-ai confruntat pana acum. Chiar si cele mai dezamagitoare situatii pot fi transformate in favoarea ta, daca stii sa profiti de sanse si daca iti pastrezi increderea in tine.

Ziua Indragostitilor pentru Pesti

De Valentine’s Day petreci momente frumoase alaturi de persoana iubita, care iti raspunde cu aceeasi intensitate la sentimente. Se anunta clipe pline de pasiune! Daca inca esti singur, sunt sanse sa cunosti o persoana care nu te va lasa deloc indiferent/a. Trebuie doar sa fii atent si receptiv la semnalele din jur.

Aceasta atentie fata de persoanele aflate in apropierea ta este valabila si pentru sarbatoarea de Dragobete. Se poate ca persoana mult visata sa fie chiar langa tine, dar depinde si de tine daca vei face un pas. Pentru nativii care au deja o relatie, ziua se anunta promitatoare. Te bucuri de momente de intimitate alaturi de partener, care este tandru si afectuos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare