Horoscop zilnic

#fecioara #horoscop #horoscop 2010

Horoscop 2010 zodia Fecioara

Predictii horoscop european 2010. Horoscop General 2010 Fecioara. Anul 2010 aduce Fecioarelor o realitate care nu este mereu placuta. Nativii zodiei isi dau seama ca obiectivele pe care si le-au propus sunt prea inalte, comparativ cu posibilitatile si circumstantele actuale.

Fecioarele trebuie sa aiba incredere in ele si sa-si concentreze energia asupra lucrurilor cu adevarat importante.

Apar multe sanse de dezvoltare profesionala , insa exista totodata si esecuri, care nu tin neaparat de actiunile lor, fiind provocate de factori externi. De aceea, nativii zodiei nu trebuie sa-si piarda increderea si optimismul.

O parte dintre problemele pe care si le fac sunt pure inventii, fara nicio legatura cu realitatea. Daca Fecioarele vor invata sa se bucure de ceea ce au si sa fie recunoscatoare, atunci viata nu li se va mai parea atat de nedreapta.

In plan amoros nativii zodiei fac progrese considerabile, dar acest lucru se intampla tot datorita lor, pentru ca sunt mai increzatori in partener si se deschid mai mult. Fecioarele intalnesc multe persoane deosebit de interesante in 2010, care le stimuleaza la nivel intelectual.
 


Horoscop 2010 Fecioara - Dragoste si sex Fecioara 2010

 

Pe de o parte, sunt macinati de temeri, deoarece nu le place sa renunte la ratiune si sa-l lase pe altul sa preia fraiele, nestiind incotro se indreapta. Pe de alta parte, noua postura le ofera o libertate incredibila, posibilitatea de a visa si de a-si trai fanteziile.

In plus, toate zidurile de aparare cad si partenerul poate sa le iubeasca pentru ceea ce sunt cu adevarat. Pentru cei care vor concluziona ca directia in care se indreapta astfel nu este cea dorita, va fi tot o experienta utila, pentru ca-si vor da seama ca partenerul lui nu li se potriveste.

Isi vor oferi astfel sansa de a gasi pe altcineva, refacandu-si viata pe o baza mai buna. Cei singuri sunt favorizati astral, cu sanse de intalniri absolut deosebite, din care au ce sa invete.

Dupa a doua jumatate a lui 2010, Fecioarele fac tot posibilul pentru a aduce un suflu de prospetime in relatie, lucru care le si reuseste. Impreuna cu partenerul de viata, pot sa puna la cale proiecte indraznete, pe care sa le duca la bun sfarsit. In iulie-septembrie, Fecioarele singure se pot indragosti iremediabil de cineva care le aduce placere si bucurie si care le bulverseaza intreaga existenta.

In ultimele trei luni ale anului, Fecioarele se bucura de incredere si respect in relatia de cuplu. Se pricep de minune sa alunge tensiunile si sa creeze acea atmosfera relaxanta si complice care leaga doi parteneri. Si pentru cei singuri astrele sunt promitatoare, prin multiplele intalniri la care merg.

 

Horoscop 2010 Fecioara - Cariera si bani Fecioara 2010



2010 este un an provocator pentru Fecioare, sub aspect profesional si financiar. In ianuarie-martie, nativii zodiei se lovesc de tot felul de probleme la locul de munca, indiferent de eforturile depuse. Se poate ca aceasta situatie sa-i dezamageasca mult si chiar sa-i faca putin cam pesimisti. Secretul sta in capacitatea de a-si pastra optimismul si increderea in sine, chiar daca nu se pune problema vreunui ajutor din afara.

Orice nemultumiri ar exista, Fecioarelor nu li se recomanda sa ia vreo decizie la suparare si sa-si depuna demisia. Prin aprilie-iunie, nativii zodiei se bucura de mai multa stabilitate si au sansa de a-si consolida pozitia actuala. Tot in primele 6 luni Fecioarele se concentreaza asupra posibilitatilor de a castiga mai multi bani.

Situatia lor financiara este stabila, dar nu se multumesc doar cu atat. Initiativele lor sunt bune, atata timp cat nu-si asuma riscuri mari. O parte dintre propunerile care li se fac nu sunt de incredere.

In a doua jumatate a lui 2010, Fecioarele se bucura de stabilitate financiara . Exista, totusi, o inclinatie spre sectorul de lux, care ar putea sa-i ruineze pe nativi sau sa le aduca multe prejudicii. Se impune realizarea unui plan financiar pe termen lung. Iulie-septembrie reprezinta una dintre cele mai bune perioade in activitatea profesionala.

Fecioarele au un post solid si pot sa realizeze acum lucruri marete. In ultimele trei luni ale anului exista posibilitatea unei schimbari mari in planul carierei. Unele Fecioare se muta cu serviciul in alta parte. In noiembrie sau decembrie, reprezentantii zodiei pot primi o marire de salariu.
 


Horoscop 2010 Fecioara - Sanatate si stare de spirit Fecioara 2010
 


In planul sanatatii, Fecioarele au parte de un an acceptabil, insa nu lipsit cu totul de griji. Primele trei luni se poate sa aduca unele mici probleme legate de reumatism. Alimentatia este, de asemenea, foarte importanta in aceasta perioada.

Fecioarelor li se recomanda sa evite alimentele grele si sa faca sport de cate ori au timp. In privinta vietii sexuale, este bine ca reprezentantii zodiei sa fie prevazatori, luandu-si toate masurile de precautie. Unii dintre ei au dificultati cu digestia sau sufera de migrene.

Din a doua parte a anului, Fecioarele trebuie sa-si solicite mai putin corpul, pentru ca nu dispun de rezistenta necesara unor eforturi mari fizice. Orele de odihna sunt importante, mai ales daca muncesc mult si stau peste program.

Orice activitati relaxante pe care le au este bine sa nu fie solicitante din punct de vedere fizic. Din alimentatie trebuie scoase alimentele bogate in grasimi sau in carne rosie. Sunt preferabile verdeturile, legumele si eventual carnea de peste. Cu un program bine pus la punct si o alimentatie sanatoasa, Fecioarele isi vor asigura rezervele de energie de care au nevoie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top