Horoscop zilnic

#pesti #horoscop 2010

Horoscop 2010 zodia Pesti

Predictii 2010 . Horoscop General 2010 Pesti. In 2010 Pestii au posibilitatea sa termine acele lucruri pe care le-au inceput in anul precedent si care nu au putut fi finalizate.

In cazul in care nativii aveau dubii cu privire la ceea ce trebuie sa faca in viitor, odata cu inceputul noului an privirea lor este mult mai clara. Apar diverse oportunitati in plan personal, profesional si relational. In primul rand, conteaza relatiile pe care si le fac si care ii vor ajuta mai tarziu.

Nativii singuri au mari sanse sa-si gaseasca jumatatea. Cei care sunt deja implicati intr-o relatie se apropie mai mult de partener, mai ales prin cateva proiecte pe care le desfasoara cu ajutorul persoanei iubite. Pestii invata sa faca compromisuri pentru a se bucura de liniste si armonie in viata afectiva.

 

Horoscop 2010 Pesti - Dragoste si sex Pesti 2010



Pestii incep bine anul din punct de vedere amoros. Cei care au deja o relatie se bucura de armonie in viata de cuplu si se simt foarte legati de partener si de familie. Cei singuri au posibilitatea sa-si intalneasca jumatatea din ianuarie pana la sfarsitul lui martie.

Este in general un an bun pentru toti nativii care spera sa se casatoreasca si sa-si gaseasca perechea. Din aprilie, Pestii isi dau seama ca pentru reusita unei relatii este nevoie de multa munca permanenta. Nativii sunt mai atenti cu partenerii de viata si mai dornici sa faca compromisuri, pentru a vedea fericita persoana iubita. Eforturile lor sunt recompensate.

Nativii singuri nu trebuie sa-si piarda speranta. Au mult farmec si cuceresc usor, iar prin iunie ar putea cunoaste o persoana deosebita.

Din iulie, Pestii au parte de o perioada foarte frumoasa in plan amoros. Stiu cum sa-si revigoreze relatia, cum sa aduca un suflu de noutate si prospetime. Acum este momentul oportun pentru planuri impreuna cu partenerul de viata, care sa implice realizari importante, precum aducerea pe lume a unui copil.

Nativii singuri sunt in continuare ajutati de si pot cunoaste pe cineva. In ultimele luni le anului, viata sentimentala este destul de bulversanta, iar acest lucru se intampla in special din cauza actiunilor imprevizibile ale Pestilor. Acestia doresc cu ardoare sa aiba parte de experiente noi, isi socheaza partenerul, fac surprize, surprind. Unele gesturi pot provoca certuri si dispute.

Altele, dimpotriva, devin acel condiment de care era nevoie in relatie. Daca se indragostesc, cei singuri sunt capabili de orice pentru noul obiect al dragostei lor.


Horoscop 2010 Pesti - Cariera si bani Pesti 2010

 


In 2010 te concentrezi asupra dezvoltarii profesionale si a castigurilor financiare. La fel de important pentru tine este sa-ti placa ceea ce faci, altfel se poate ca rezultatele muncii tale sa nu fie asa cum ti-ai dori.

In primele luni ale anului se poate sa calatoresti in interes de afaceri. Vei putea sa termini proiectele incepute si sa asimilezi noi cunostinte. In aceasta perioada ai de bani asa cum nu ai mai facut-o de multa vreme. In urmatorul semestru al anului ai sansa de a-ti face relatii constructive, care sa te ajute mai tarziu. Evita pe cat posibil confictele la locul de munca.

Cheltuielile se inmultesc si s-ar putea sa cumperi tot ce poftesti, fara sa te mai gandesti la consecinte. Din fericire, cheful acesta de a cheltui nu te tine foarte mult si pana in finalul perioadei iti schimbi parerea despre modul in care cheltuiesti banii.

Dupa a doua jumatate a lui 2010 incepi sa ai unele dificultati in plan profesional. Insa nu trebuie sa te lasi prada disperarii, chiar daca se poate sa esuezi pe alocuri. Situatia financiara se imbunatateste si ai posibilitatea sa faci unele investitii importante sau sa faci planuri pe termen lung si foarte lung. Poti, de exemplu, sa te gandesti la un plan pentru pensie.

Incepand cu octombrie 2010, activitatea profesionala aduce destule complicatii si nemultumiri. Exista posibilitatea de a urma o noua . Chiar daca situatia este complicata, pana in ultimele zile din 2010 vei sti clar ce iti doresti si ce trebuie sa faci. Cu banii stai destul de bine si poti sa-ti urmezi planurile pe care le-ai facut cu ceva timp in urma.
 

 

Horoscop 2010 Pesti - Sanatate si stare de spirit Pesti 2010

 

In general, Pestii incep anul in forta. Chiar daca au mai avut ceva probleme de sanatate sau un moral scazut in trecut, primele luni din 2010, pana la finalul lui martie, nativii simt ca lucrurile o iau pe o directie buna.

Pestii trebuie sa evite pe cat posibil alimentele bogate in grasimi. Dupa aprilie, nativii nu intampina probleme legate de sanatate. Daca insa au avut in trecut probleme legate de sistemul osos sau circulator, acum este o perioada buna pentru a urma un tratament. Chiar daca acesta poate sa dureze mai mult, rezultatele vor fi cele dorite.

Odata cu luna iulie, organismul Pestilor este mai slabit. Din fericire, isi pastreaza un moral ridicat si fac fata cu bine perioadei. Din a doua jumatate a anului, problemele legate de sanatate incep sa apara, in special cele legate de digestie. Alimentatia devine cu atat mai importanta in ultimele 6 luni ale lui 2010.

In ultimele luini din an se poate sa se confrunte cu probleme legate de spate si stomac sau sa aiba dureri de cap si sa raceasca usor. De aceea, in ultimele 3 luni din 2010 este bine ca nativii sa aiba mai multa grija de ei decat de obicei si sa nu neglijeze semnalele transmise de organism.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare