Horoscop zilnic

#horoscop #horoscop 2009 #rac

Horoscop 2009 zodia Rac

In 2009 iti faci planuri pe termen lung, atat in ceea ce priveste familia, cat si in ceea ce tine de profesie, draga nativule Rac . Astfel, deciziile luate acum vor avea impact asupra anilor care vor urma.
 

Rac (22 iunie-22 iulie) Predictii horoscop european 2009
 

Horoscop General 2009 Rac



In 2009 iti faci planuri pe termen lung, atat in ceea ce priveste familia, cat si in ceea ce tine de profesie. Astfel, deciziile luate acum vor avea impact asupra anilor care vor urma. Daca ti se ivesc ocazii de a face ceva pentru viitorul indepartat, nu sta pe ganduri, acum este momentul sa actionezi. Ai libertatea de a actiona, de a stabili contacte cu strainatatea sau de a calatori. Pentru a-ti duce insa la bun sfarsit proiectele, va fi nevoie de eforturi considerabile, pentru ca doar sustinerea astrala nu este suficienta.

Ai tendinta de a face foarte multe intr-un timp extrem de scurt. Vei ajunge insa intr-un grad de oboseala atat de mare, incat eficienta ta va fi una destul de scazuta. Trebuie sa te temperezi.

Viata sentimentala este bine aspectata, pe tot parcursul anului. Fii deschis la ceea ce ti se ofera, pentru ca evenimentele iti sunt benefice. Evita tendinta de a fi gelos, deoarece criticile nejustificate pot strica tot ceea ce este frumos intre tine si persoana iubita.
 


Dragoste si sex Rac


Anul incepe promitator. Astrele prevad intalniri interesante si posibilitatea de a te indragosti rapid de cineva nou aparut in viata ta. Persoana in cauza va juca un rol atat de important, incat se intrevad perspective de casatorie. Cei care au deja o relatie se bucura de stabilitate si de multa afectiune. Devii mai putin incapatanat atunci cand iubesti si descoperi noi bucuri alaturi de persoana in cauza, capabila sa-ti ofere siguranta.

Incepand cu al doilea trimestru, cuceririle pe care le faci devin tinta invidiilor celor din jur. Vei decide, asadar, sa savurezi victoria in spatele usilor inchise. Chiar daca iti iubesti foarte mult partenerul de viata, nu-ti manifesta sentimentele pentru acesta bombardandu-l cu atentii si cadouri costisitoare. Va sti sa aprecieze dragostea ta primind dovezi de iubire care iti afecteaza mai putin bugetul. Iti vei schimba modul de a fi pentru a obtine rezultatele dorite.

A doua parte a anului este aducatoare de satisfactii mari, atat pe plan sentimental, cat si erotic. Relatia ta este atat de intensa, incat te scoate din cotidian, oferindu-ti clipe de pasiune intensa. Te mandresti cu partenerul tau, ale carui calitati te fac fericit. Nu incerca sa preiei intreaga autoritate in cuplu. Reactiile impulsive sunt neindicate.

Ultimele luni din an sunt cele mai benefice, pe plan amoros. Astrele influenteaza pozitiv relatia de cuplu si iti aduc mult romantism si fericire. Este o perioada frumoasa, in care ti se pare ca zboara timpul pe nesimtite. Daca inca nu ai pe nimeni, se anunta o intalnire deosebita.

 

Cariera si bani Rac


Cariera se anunta promitatoare la inceput de an. Ai posibilitatea de a-ti atinge obiectivele. Esti suficient de motivat, iar ambitia ta te ajuta sa culegi roadele efortului depus. In prima perioada a anului, te vei confrunta cu schimbari la locul de munca. Va fi nevoie de o adaptare rapida, pentru a face fata situatiei. Daca lucrurile nu se intampla asa cum prevedeai, nu trebuie sa-ti faci griji. Fie ca apar intarzieri, fie ca situatia se precipita, pastreaza-ti calmul si adapteaza-te acestor noi circumstante. Vei vedea ca in final totul va fi in favoarea ta. Banii nu vin decat ca urmare a muncii tale. Prin urmare, nu te bucuri de protectie astrala din acest punct de vedere. Ai grija pe ce dai banii si lucreaza in mod sistematic, pentru a-ti atinge scopurile.

Din al doilea trimestru, tinzi sa privesti situatia intr-un mod subiectiv. Nu interpreta si incearca sa comunici cu colegii de lucru, pentru a evita neintelegerile. Se poate sa ratezi o sansa la locul de munca, dar ramai increzator in principiile tale. Cheltuielile in exces si riscurile financiare sunt nerecomandate.

Dupa a doua jumatate a lui 2009, eforturile tale profesionale sunt incununate de succes. Pana la finalul anului, traversezi o perioada bogata in evenimente, legate de job. Daca lucrezi pe cont propriu, te poti dezvolta in acest sens. Daca vrei sa-ti completezi cunostintele, este un moment bun pentru a urma un stadiu. Ti se fac propuneri extrem de interesante, de catre este bine sa tii cont. Unele dintre ele implica calatorii in strainatate. Se poate chiar sa-ti schimbi locul de munca, daca primesti o oferta de nerefuzat.

Situatia financiara se schimba in bine. Apar oportunitati de a castiga bani, iar circumstantele iti sunt favorabile. Profita de acest moment, pentru ca ultima parte din an va fi mai modesta, in ceea ce priveste banii.

In ultimele luni din an ti se deschide un nou drum in cariera, care este promitator dar care poate ascunde si pericole. Fii prevazator, fara a deveni ostil. Schimbarile sunt pozitive. Poti invata lucruri pretioase de la o persoana mai experimentata. Ai grija de bani.
 

Sanatate si stare de spirit Rac


Starea de sanatate este satisfacatoare, cu exceptia unor nativi care au fost in ultima perioada descurajati sau foarte obositi. Este important sa ai grija ce alimentatie alegi si sa iei vitamine, daca ai nevoie.

Incepand cu al doilea trimestru al anului, situatia se imbunatateste. Te simti atragator, iar senzualitatea ta si conditia fizica buna sunt atuuri importante in cucerirea persoanei care ti-a starnit interesul. Extrem de activ, te ocupi de mai multe lucruri deodata si nimic nu pare sa te oboseasca.

Din a doua parte a anului redevii sensibil la mediul extern si nivelul energiei nu mai este atat de ridicat. Trebuie sa te odihnesti suficient si sa mananci sanatos. Un program regulat si cateva exercitii fizice te pun pe picioare.

In ultima parte a anului devii tot mai obosit si va trebui sa incetinesti ritmul. Fereste-te de temperaturile scazute, in masura posibilului. Alege o alimentatie sanatoasa si produse proaspete, care stii sigur ca nu iti dauneaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare