Horoscop zilnic

#horoscop 2010 #sagetator

Horoscop 2010 zodia Sagetator

Predictii horoscop european 2010. Horoscop General 2010 Sagetator . In 2010 este un an in care Sagetatorii fac acele schimbari care nu mai suportau amanare.

In toate ariile existentiale in care existau nemultumiri sau situatii deranjante au loc acum evenimente care schimba mersul lucrurilor. Nativii vor fi combativi, insa ei trebuie sa invete si arta diplomatiei pentru a castiga unele batalii.

Pe langa provocarile de care au parte in plan profesional, exista, de asemenea, unele praguri pe care trebuie sa le treaca si in viata personala, in special in domeniul sentimental. Este nevoie de mai multa flexibilitate si de intelegere acordata persoanelor dragi si partenerului de viata. Cei singuri au sansa sa intalneasca o persoana deosebita, insa acest lucru se va intampla incepand cu vara 2010.

Sagetatorii traverseaza perioade de amaraciune in 2010, alternate cu alte perioade, pline de entuziasm. Nu-i va ajuta niciuna dintre acele atitudini, daca sunt duse la extrem. Cand moralul scade, nativii trebuie sa priveasca obiectiv in jur si sa inteleaga acele lucruril pentru care trebuie sa fie recunoscatori. Iar cand devin prea exaltati, trebuie sa plece urechea la vocea ratiunii.
 


Horoscop 2010 Sagetator - Dragoste si sex Sagetator 2010
 

Sagetatorii au unele dubii la inceput de an, in privinta vietii amoroase. Daca au inceput o noua relatie, se poate sa se simta nesiguri. Pe de o parte isi doresc independenta, pe de alta parte, au nevoie de stabilitate afectiva. Daca vor sa rezolve dezacordurile care apar in viata de cuplu, va fi nevoie de multa munca.

Odata cu luna aprilie, cel de-al doilea trimestru al anului ii pune pe Sagetatori sa priveasca in ei insisi pentru a-si dea seama cine sunt cu adevarat. Este un lucru bun, pentru ca astfel nativii realizeaza ceea ce au nevoie sa primeasca de la o relatie amoroasa. Este bine sa fie mai rabdatori si sa incerce, pe cat posibil, sa priveasca lucrurile intr-un mod obiectiv.

De prin iulie, viata amoroasa cunoaste o perioada de trei luni cu suisuri si coborasuri. Sagetatorii sunt cand intelegatori si comunicativi, cand intransigenti si nerabdatori. De aceea, nu se poate spune ca mijlocul verii le aduce impliniri importante in plan amoros. Pentru nativii singuri, insa, situatia este mai buna, deoarece in aceasta perioada pot sa cunoasca pe cineva cu totul deosebit.

Ultimele trei luni al anului navitii decid sa traiasca clipa, fara sa mai despice firul in patru. Si foarte bine fac, pentru ca acum pot sa se bucure cu adevarat de ceea ce li se ofera si sa fie recunoscatori pentru experientele de care au parte.

O noua persoana aparuta in viata nativilor care nu au inca o relatie poate sa schimbe lucrurile intr-un mod cat se poate de serios. Poate chiar viziunea despre viata sau sistemul de valori al Sagetatorilor sa fie dat peste cap.


Horoscop 2010 Sagetator- Cariera si bani Sagetator 2010


Sagetatorii incep anul in forta, din punct de vedere al activitatii profesionale. Au loc numeroase evenimente care aduc schimbari benefice in privinta jobului actual. Se poate ca nativilor sa li se ofere un post mai bun, lucru care ii face sa fie mai increzatori in fortele proprii. Sagetatorii sunt optimisti si pregatiti sa schimbe acele lucruri care nu le placeau.

Este important ca nativii sa inteleaga faptul ca se pot impune in fata celorlalti fara sa faca presiuni si fara sa nemultumeasca pe cei cu care lucreaza. Este nevoie, de asemenea, de un echilibru intre veniturile banesti si cheltuieli. Incepand cu aprilie 2010, contul bancar se mareste, lucru care ii entuziasmeaza pe nativi. Nu ar trebui, pentru ca actiunile negandite pot duce la consecinte negative.

Ceea ce reusesc Sagetatorii sa construiasca in primele 6 luni ale anului trebuie mentinut la acelasi nivel in cea de-a doua jumatate a lui 2010. Este important ca nativii sa fie flexibili, in anturajul profesional, sa se adapteze la noile schimbari, chiar daca acest lucru inseamna sa accepte noi metode de lucru.

In ultima parte a anului, Sagetatorii au ocazia sa vorbeasca deschis despre acele lucruri cu care nu sunt de acord si, totodata, culeg roadele muncii lor de pana atunci. In continuare, nativii trebuie sa-si controlege bugetul, chiar daca se bucura de o situatie materiala buna. In utimele luni ale anului, Sagetatorii au sansa sa se imbogateasca. Este bine sa se gandeasca la o investitie sigura pentru suma mare care le intra acum in cont.

Horoscop 2010 Sagetator - Sanatate si stare de spirit Sagetator 2010

Nativii incep anul plini de energie. Cu toate acestea, surplusul de energie poate duce la un entuziasm din care lipseste ratiunea. De aceea, este bine sa se controleze. Chiar daca se poatesa aiba unele mici probleme de sanatate, Sagetatorii nu le acorda multa atentie pentru ca au alte lucruri mult mai importante de facut.

Astfel, organismul poate sa se resimta si, in curand, vor fi nevoiti sa functioneze la viteza redusa. Daca au probleme dermatologice, este indicat sa consulte un specialist. Partea buna este faptul ca nu asteapta totusi sa se agraveze situatia si cumva din fuga se ocupa si de aceste aspecte. Sportul le face foarte bine si in general orice activitate fizica , mai ales daca este in aer liber.

Dupa a doua jumatate a anului, nativii se bucura de o sanatate foarte buna. Organismul rezista cu bine factorilor externi si Sagetatorii au, totodata, un moral puternic. Se poate ca in ultimele luni ale anului, nativii sa aiba totusi unele mici afectiuni, care sa necesite o atentie particulara.

Nu sunt insa dispusi sa piarda vremea pe la doctor si aceasta decizie le-ar putea dauna. Chiar daca se simt destul de bine in general, este indicat sa-si faca timp si sa aiba suficienta rabdare pentru a se ocupa de ei asa cum se cuvine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului