Horoscop zilnic

#horoscop 2010 #scorpion

Horoscop 2010 zodia Scorpion

Predictii 2010. Horoscop General 2010 Scorpion . Anul 2010 reprezinta o perioada deosebita pentru Scorpioni , deoarece pe parcursul celor 12 luni nativii vor incepe o noua etapa a vietii lor.

Se poate sa traga unele concluzii in legatura cu experientele de care au avut parte pana acum. Nu le va fi usor sa faca schimbarile pe care si le doresc.

In primul rand, este nevoie de eforturi permanente. In al doilea rand, au parte de sanse, dar acestea sunt numeroase si trebuie sa fie pe faza pentru a nu pierde ocaziile aparute. Cele mai bine aspectate sunt planurile care se fac acum pe termen lung si care incep sa se concretizeze in ultima parte din 2010.

Scorpionii pot face progrese considerabile atat in activitatea profesionala, cat si in viata personala si in domeniul familial. Norocul lor este ca entuziasmul ii insoteste in toata aceasta perioada si este foarte important oricum sa aiba un moral ridicat.

Anul 2010 reprezinta pentru Scorpioni anul in care ori se castiga totul, ori nu se castiga nimic. Nu vor fi dispusi sa faca compromisuri, nici sa se multumeasca cu locul 2 sau 3. Viata amoroasa este destul de complicata, cu suisuri si coborasuri.

 

Scorpion - Dragoste si sex Scorpion 2010



Anul 2010 incepe bine din punct de vedere sentimental, in special pentru nativii Scorpion care au sau isi doresc o relatie stabila. Acesti nativi au posibilitatea sa se apropie mai mult de persoana iubita si sa comunice intr-un mod eficient din punct de vedere intelectual.

De asemenea, traiesc momente de comuniune la nivel erotic. Cei singuri au mari sanse sa-si gaseasca jumatatea. In perioada aprilie – iunie, lucrurile se complica pe plan amoros, astfel incat nativii trebuie sa fie foarte atenti la ceea ce fac, mai ales daca sunt tentati de anumite aventuri.

Odata cu mijlocul verii, problemele din viata de cuplu pot duce la situatii neplacute si chiar la o decizie de separare. Scorpionii trebuie sa se gandeasca foarte bine inainte de a lua o astfel de hotarare.

Nativii care nu au inca pe nimeni resimt intens singuratatea, dar vor fi nevoiti sa mai astepte o perioada. Pot insa sa-si umple timpul intr-un mod constructiv, in loc sa-si canalizeze intreaga atentie pe aceasta lipsa resimtita acut.

Ultimele trei luni din 2010 vin cu noutati interesante sub aspect amoros. Multi nativi pot incepe o noua relatie, altii decid sa se casatoreasca, iar cei care au deja pe cineva se gandesc serios la intemeierea unei familii sau aducerea pe lume a unui copil.


Horoscop 2010 Scorpion - Cariera si bani Scorpion 2010



In primele luni din 2010, Scorpionii sunt tentati sa faca imprudente in plan profesional. Dornici de schimbare, refuza orice compromisuri si incearca sa se impuna cu orice pret. Nu este o strategie recomandata pentru aceasta perioada.

Chiar daca obtin rezultate bune la initiativele luate, lucrurile nu se intampla decat partial asa cum si-au dorit. Este foarte importanta si relatia cu colegii si colaboratorii, care trebuie sa fie una cat se poate de buna.

In privinta banilor, situatia este buna atata timp cat nu se fac cheltuieli exagerate. Trebuie, de asemenea, ca toate facturile si datoriile sa fie platite, pentru a nu avea probleme mai tarziu. Chiar daca nu le face deloc placere sa se lipseasca de micile placeri zilnice, este bine ca Scorpionii sa fie mai economi.

A doua jumatate a lui 2010 este mai buna, in planul carierei si al banilor. Scorpionii reusesc sa se impuna si sa-si duca la indeplinire proiectele. Sunt perseverenti si isi consolideaza pozitia in cadrul activitatii profesionale.

Toate eforturile pe care le-au facut pana atunci sunt in sfarsit recunoscute si recompensate. Reusesc sa faca cele mai bune alegeri datorita gandirii lor pragmatice. Din iulie, si contul bancar incepe sa se mareasca.

Chiar daca situatia financiara este infloritoare, nu inseamna ca trebuie sa faca cadouri costisitoare tuturor din jur. Se poate ca lucrurile sa se complice din octombrie 2010 si sa fie nevoie de discutii cu banca. Din fericire, Scorpionii stiu sa iasa cu bine din astfel de situatii.

 


Horoscop 2010 Scorpion - Sanatate si stare de spirit Scorpion 2010



Scorpionii incep anul bine, sub aspectul sanatatatii. Fie ca stiu sa aiba grija de ei, fie ca pur si simplu nu sufera de vreo afectiune, traiesc bine, optimisti si lipsiti de griji fizice. Dar tocmai pentru ca nu au niciun fel de dureri sau griji, vor face sau chiar sexuale, gandindu-se ca organismul lor este oricum rezistent.

Nu ar trebui sa gandeasca asa. Incepand cu aprilie 2010, nativii continua sa-si faca de cap, traind viata din plin. Cei care insa au avut in trecut probleme cu ficatul ar putea sa se resimta in aceasta perioada, pana spre mijlocul verii. Este bine sa fie mai coumpatati si sa-si supravegheze alimentatia.

Odata cu luna iulie, oboseala din prima jumatate a anului se resimte si nativii pierd din energia de pana atunci. Au nevoie de relaxare si, mai ales, au nevoie sa incetineasca ritmul. O vacanta in aceasta perioada este binevenita, pentru a-si relaxa trupul si a-si umple sufletul cu lucruri frumoase.

In ultimele trei luni din 2010, Scorpionii au probleme cu digestia si se poate sa fie nevoie de consultul unui specialist. Nu este vorba despre un an cu mari probleme de sanatate, dar se poate spune ca este un an al exceselor, in care grija pentru bunastarea fizica apare undeva in coada listei. Scorpionii sunt sfatuiti sa aiba mai multa grija de ei, daca doresc sa aiba putere de munca si o minte limpede si odihnita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare