Horoscop zilnic

#horoscop 2010 #taur

Horoscop 2010 zodia Taur

Predictii horoscop european 2010. Horoscop General 2010 Taur. Nativii Taur au parte in 2010 de un an bun in ceea ce priveste finalizarea planurilor care nu s-au concretizat anul precedent. Este bine sa-si stabileasca scopuri precise, pe care sa le urmeze fara sa se abata din drumul lor.

Taurii isi folosesc instinctul dar si luciditatea pentru a realiza ceea ce si-au propus. Aceste doua atuuri ii ajuta sa treaca cu bine peste indoielile care ii macina in unele perioade. Vor descoperi lucruri despre ei, vor intelege mai clar ca pana acum ce-si doresc cu adevarat si cine sunt ei.

Una dintre metodele prin care isi pot duce la indeplinire planurile intr-un mod eficient este sa colaboreze cu cei din jur. De fapt, acum Taurii vor reusi sa creeze legaturi cu persoanele din jurul lor cu multa usurinta si chiar pot lega prietenii frumoase. partenerul de viata al unui nativ Taur va primi mai multa afectiune din partea acestuia.


Horoscop 2010 Taur - Dragoste si sex Taur 2010


Prima parte din 2010 este caracterizata de oscilatii intre entuziasm si indoiala, in ceea ce priveste domeniul sentimental.

Initial, Taurii nu stiu unde se situeaza si isi schimba des starea de spirit. Insa intrebarile pe care si le pun duc la raspunsuri constructive si la consolidarea unei baze mai bune pentru viitor, atat pentru nativii singuri, cat si pentru cei implicati deja intr-o relatie. Primele luni din 2010 inseamna pentru multe cupluri probleme si discutii.

Chiar daca au multe pe cap, nativii se ocupa cu dedicatie de relatia de cuplu si de familie. Nativii singuri au si ei ulte semne de intrebare asupra vietii lor amoroase, astfel incat in aceasta perioada nu prea le intra nimeni in gratie. In afara, poate, de cateva aventuri, care oricum nu-i impacteaza la nivel mental si spiritual. Odata cu luna iulie, cea de-a doua jumatate a lui 2010 aduce o perioada mai buna pentru Tauri.

Partenerul de viata este multumit sa vada ca il sustii si intelegi. Daca pana acum aveai unele nemultumiri in privinta acestuia, acum cauti un teren de intelegere, pentru a restabili armonia in cuplu si chiar reusesti sa o faci.

Doar Taurii singuri suporta mai greu perioada de vara, pentru au nevoie sa se simta iubiti si sa ofere afectiune. Pana in octombrie 2010, acestia au posibilitatea de a intalni o persoana potrivita. Ultimele luni din 2010 aduc mai multa liniste in viata sentimentala.

Daca la inceputul anului naivii Taur nu mai vedeau luminita de la capatul tunelului, acum lucrurile se clarifica si se stabilizeaza. Mai mult decat atat, pana in ultima zi din decembrie Taurii pot construi ceva impreuna cu partenerul de viata, astfel incat proiectele personale, de cuplu si familie, sunt bine aspectate.


Horoscop 2010 Taur - Cariera si bani Taur 2010


Viata profesionala aduce Taurilor posibilitatea de a duce la bun sfarsit proiectele incepute in 2009 si care nu au putut fi terminate. Apoi, tot in 2010 Taurii pot sa-si consolideze pozitia profesionala si sa puna bazele unor noi proiecte, care vor incepe in 2011.

Cu toate acestea, nu li se recomanda sa se implice chiar in orice proiect, unele propuneri care vin fiind insotite de prea multe riscuri. Anul 2010 este favorabil pentru Taurii care lucreaza in industria entertaining-ului, medicina, moda, cinematografie, arta. Nativii trebuie sa invete sa actioneze in cadrul unei echipe si sa mentina relatii cat mai bune cu colegii, superiorii si colaboratorii.

Situatia financiara pare buna la incep de an, dar in realitate se intampla multe si lucrurile devin cam instabile. De aceea, nu sunt indicate cheltuielile care presupun sume foarte mari. In aprilie-iunie, Taurii pot avea parte de castiguri banesti substantiale, ca urmare a unor investitii profitabile.

Dupa a doua jumatate a anului, nativii Taur au parte de o perioada cu suisuri si coborasuri. Se poate sa fie usor demoralizati de unele evenimente din viata profesionala si sa nu mai vada foarte clar unde se situeaza.

Pe de alta parte, apar oportunitati de dezvoltare profesionala , se poate sa fie promovati si sa aiba initiative pline de succes. Prin iulie, situatia financiara se complica. S-ar putea ca Taurii sa astepte o suma de bani care nu mai vine sau cel putin care intarzie sa apara. Intre timp, au ocazia sa faca ceva economii si sa caute modalitati de a castiga mai multi bani, lucru la care nativii acestei zodii sunt asi.

Sansa le surade si in ultimele trei luni ale anului, cand pot face investitii profitabile sau cand incheie o afacere avantajoasa. Acest lucru insa nu inseamna ca trebuie sa aruce pe fereastra sumele obtinute, pentru a-si indeplini un moft. Este bine sa ramana prudenti, pana la finalul lui 2010.


Horoscop 2010 Taur - Sanatate si stare de spirit Taur 2010


Taurii se resimt dupa un an de munca si intra in 2010 un pic mai obositi si mai lipsiti de energie. Se poate ca aceste stari de oboseala sa fie cauzate de un regim de viata inadecvat. Este bine sa aiba mai multa grija de orele de somn si de alimentatie, pentru ca acestea, daca sunt stabilite cum se cuvine, ii ajuta sa se mentina intr-o forma fizica buna.

Pana prin aprilie, Taurii sunt mai vulnerabili la factorii externi. Pana in iulie, va fi nevoie sa se menajeze un pic, mai ales ca multi dintre ei au un somn agitat sau fac nopti albe pe la petreceri.

Doua a doua jumatate a anului, Taurii devin mai energici si mai optimisti. Nu este vorba despre o schimbare dramatica, dar oricum, vor incepe sa se simta mai bine. Odata cu ultimele trei luni din octombrie, Taurii sunt mai odihniti si mai energici.

Si cum acestor nativi le place sa-si ingrijeasca trupul si sa se inconjoare cu lucruri frumoase, le-ar face foarte bine un tratament de intretinere corporala si o terapie prin arta: spectacole, muzee, poate chiar vor crea ei insisi ceva. Unii dintre nativi pot avea probleme cu stomacul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top