Interpretarea viselor

#apa murdara #apa curata #interpretare vis apa #apa in vis #interpretare vise #vis #apa #vise

Ai visat apa? Iata ce semnificatie are visul tau

Apa este un element ce apare frecvent in visele oamenilor, sub diferite forme. Fie ca visam un rau, un lac sau un ocean, ori o apa curata sau murdara, aceasta este nelipsita din visele noastre. Iata insa se semnificatie are acest vis, in functie de modul in care acest element apare in visul tau.

Apa limpede – apa limpede (indiferent ca este vorba despre o apa curgatoare, un pahar cu apa sau un ocean) seminifica noi prietenii cu oameni mai tineri, dar si putere de munca ori ganduri bune.

Ocean/mare – daca visezi ca te aflii la mare sau la ocean, indiferent de cum apar aceste ape in visul tau, semifica o stare spirituala de liniste si reinnoire. De asemenea, acestea sugereaza o gandire pozitiva si faptul ca te simti o persoana libera si independenta.

Lacul – daca visezi un lac acesta semnifica o stare emotionala de restrictie si faptul ca nu iti poti explima liber sentimentele si trairile. Totodata, un lac linistit semnifica o securitate interioara, o liniste.

Apa murdara – daca apa pe care o visezi este murdara inseamna ca te confrunti cu stari de incertitudine, negative. Stari carora trebuie sa le acorzi o mare atentie, deoarece au tendinta de a se acutiza.

Apa curgatoare – apa curgatoare care apare in vis sub forma unui rau semnifica succes in plan social, in schimb apa care apare sub forma unui parau sugereaza bogatie, onoare si noroc.

Apa adanca – daca apa ce apare in visul tau este adanca, inseamna ca te asteapta o neintelegere si motive de disputa cu alte persoane. Mai poate simboliza si teama, neliniste, irascibilitate.

Apa agitata – daca apa ce iti apare in vis este agitata, atunci, aceasta semnifica emotii negative si faptul ca te asteapta momente de anxietate, teama sau ura. Mai poate semnifica si suferinta.

Apa de ploie – un vis in care apare apa de ploaie semnifica bunastare. In schimb, daca aceasta este murdara trebuie sa te astepti la necazuri in viitorul apropiat.

Apa calda – aparitia apei calde in vis este in general un semn rau ce prevesteste o perioada dificila sau chiar o boala.

Apa fierbinte – daca apa din visul tau este fierbinte, aceasta sugereaza o conexiune spirituala puternica cu sinele interior. Totodata, aceasta poate sugera tulburari emotionale.

Apa rece sau inghetata – daca visezi apa rece sau apa inghetata, visul tau sugereaza o stare de instabilitate, nesiguranta si teama. Mai poate semnifica si lipsa de afectivitate.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro