Interpretarea viselor

#vis paianjen #interpretare vis paianjen #interpretare vise #interpretarea viselor #paianjen

Ai visat un paianjen? Iata ce semnificatie are visul tau

Aparitia unui paianjen in vis sugereaza teama. In general este vorba despre sentimente de teama din trecut, peste care nu poti trece. Mai poate semnifica insa si noroc, sansa de a cladi ceva sau mici bucurii ce urmeaza sa vina. Iata ce semnificatie poate avea visul tau, in functie de contextul in care paianjenul apare in acesta.

Aparitia in vis a unui paianjen mai poate insemna ca te simti strain in anumite situatii. Acesta mai poate semnifica o forta puternica ce te protejeaza impotriva comportamentului autodestructiv.

Daca visezi un paianjen care te musca, inseamna ca vei avea parte de un conflict cu o femeie dominanta din viata ta. Poate fi mama, sotia sau sora, ori o prietena sau colega, dupa caz. Asadar, trebuie sa fii mereu pregatit.

Ai visat ca omori un paianjen? Atunci trebuie sa fii atent, deoarece se prevesteste un ghinion. In schimb, in cazul in care doar vezi un paianjen mort, atunci inseamna ca vei putea depasi o situatie dificila in care te afli.

Un paianjen care se urca pe perete semnifica indeplinirea unor vise, dorinte, la care sperai de multa vreme. In shcimb, daca visezi un paianjen care coboara de pe tavan, inseamna ca esti incapabil sa iesi dintr-o relatie ce nu-ti face bine.

Daca visezi un paianjen mare, inseamna ca te vei imbogati. In schimb, daca visezi un paianjen mare si unul mic, ce vine spre tine, inseamna ca vei avea o perioada prospera, plina de succese.

Aparitia unui paianjen alb in vise semnifica vindecarea de o boala sau faptul ca nu ti-ai pierdut sperantele si vei continua sa lupti pentru ceea ce-ti doresti. In schimb, un paianjen negru prevesteste neplaceri mari, o boala grea sau lipsa de onestitate, ori teroare si dezamagire.

Daca visezi un paianjen care isi tese panza, vei primi bani sau vei fi recompensat pentru munca depusa. In schimb, daca visezi un paianjen care sta linistit in panza lui, iti vei implini ambitiile printr-o munca destoinica.

In schimb, daca visezi o panza de paianjen care se lipeste de tine si incerci sa o dai jos cu mana, inseamna ca vei obtine o victorie.

Sursa foto: maxpixel.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare