Interpretarea viselor

#interpretare vise #vis #nastere #test de sarcina #sarcina #gravida #vise

Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata ori visezi o femeie gravida

Ai visat o femeie insarcinata, sau ca esti chiar tu insarcinata? Trebuie sa stii ca sarcina reprezinta, de regula, noi inceputuri, insa semnificatia visului poate avea diverse conotatii, in functie de contextul in care sarcina apare in visul fiecarei persoane.

Daca o femeie viseaza ca este insarcinata, acest lucru inseamna ca un anumit aspect din viata ei este in crestere sau in curs de dezvoltare. Totodata, daca aceasta viseaza ca incearca sa ramana insarcinata in vis, inseamna ca li se implineste o dorinta.

De asemenea, daca o femeie viseaza ca este insarcinata si copilul moare in interiorul ei, atunci un proiect la care a lucrat de mult timp este pe cale sa se destrame.

Cand un barbat viseaza ca iubita acestuia este gravida, cel mai probabil, au un nou proiect pe care vor sa-l dezvolte, sau o idee ce le va aduce beneficii.

O persoana care viseaza o femeie gravida va avea multe idei noi, responsabilitati, inspiratie si imaginatie. Totodata, daca persoana insarcinata este o persoana cunoscuta, inseamna ca acestea au o mare legatura semntimentala.

Daca visezi ca nasti, inseamna ca ai capacitatea de a crea ceva nou si iti pui tot sufletul in noul proiect. Mai poate insemna noi inceputuri.

In schimb, daca o persoana viseaza ca asista la o nastere, inseamna ca este plin(a) de speranta si privesc cu optimism planurile de viitor pe care le au.

Testul de sarcina poate reprezenta o teama, o neliniste de a avea un copil in viitorul apropiat. Mai poate insemna si faptul ca persoana respectiva va incepe o noua etapa in viata, fie ca este vorba despre un nou loc de munca sau de noi prieteni, ori poate chiar o noua relatie.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare