Un vis comun, pe care multi oameni il au, insa nu stiu sa-l interpreteze este pierderea dintilor. Visele in care iti cad dintii sunt legate de trairile si luptele zadarnice din viata de zi cu zi.

Daca visezi ca iti cad dintii atunci subconstientul incearca sa-ti transmita nelinistile tale legate de modul in care te percep altii. Aceste vise pot fi cauzate de teama de respindere (de catre o persoana de sex opus, sau chiar de cercul de prieteni) sau de frica de a imbatrani.

Un alt motiv al caderii dintilor in vis o reprezinta teama de a fi jenat sau de a te face de ras in diverse situatii. Este vorba despre o supra-exagerare de griji si nelinisti. Fie te simti nepregatit pentru o sarcina ce ti-a fost data fie ai sentimente de inferioritate si lipsa de incredere in tine.

Daca visezi ca iti cad dintii cariati insemana ca ai pierdut ceva important sau ca treci printr-o schimbare majora.

In schimb, daca visezi ca un medic stomatolog iti scoate dintii cariati inseamna ca ai nevoie de ajutor pentru a merge mai departe intr-o problema cu care te confrunti in viata de zi cu zi.

Daca visezi ca nu mai ai niciun dinte, visul reprezinta inabilitatea de a-ti atinge scopurile si de a avansa atat in plan profesional cat si in plan personal.

Sursa foto: weo1.com

  •   2017-09-05
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion:  Identificarea cainilor cu stapan implica riscuri pentru animale?

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii