Interpretarea viselor

#vise #interpretarea viselor

De ce sunt atat de interesati romanii de interpretarea viselor? Descopera care sunt cele mai populare 5 vise si explicatiile lor!

Romanii sunt credinciosi si nu foarte superstitiosi – desi urmaresc in numar majoritar horoscopul. Acest lucru ne este confirmat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), care a realizat un studiu multi-stratificat pentru a identifica crezurile romanilor cu privire la superstitii, Dumnezeu, fantome si minuni, printre altele.

95% dintre romani cred in Dumnezeu, in timp ce numai 17% se considera superstitiosi, insa nu mai putin de 61% urmaresc horoscopul. 44% dintre cetateni spun ca au avut cel putin o data in viata vise premonitorii si 76% cred in minuni. 65% dintre respondenti cred in deochi, 55% cred in blesteme si 46% cred in existenta duhurilor rele.

Cifrele vorbesc de la sine. Acest profil generalist releva clar faptul ca visele reprezinta un aspect intim, dar totusi extrem de important pentru individ. Iata care sunt cele mai populare scenarii de vise intampinate de romani:

Vis in care apare un barbat – Aparitia unui barbat tanar indica lipsa de maturitate a celui care viseaza. in antiteza, daca barbatul din vis este matur, acesta reprezinta un semn pozitiv. insa daca barbatul are chip feminin, inseamna ca respectivul traverseaza o perioada de vulnerabilitate si ca nu se poate descurca in anumite situatii cu care se confrunta.

Vis in care apare un nou nascut sau o nastere – in cazul in care tu esti cel care se naste, vei avea parte de un necaz. Daca ai un nou nascut in brate insa, vei avea parte de multa sanatate. Atentie insa! Daca tu dai nastere unui prunc inseamna ca trebuie sa schimbi ceva la tine si la felul in care te comporti cu ceilalti – trebuie sa devii mai perceptiv si sa-ti stabilesti o strategie de termen mediu si lung.

Daca in vis iti moare un bebelus in brate nu trebuie sa te ingrijorezi – semnificatia este pozitiva si face referire la viata lunga pe care o vei avea tu (sau copilul tau – in cazul in care ai unul).

Vis in care apar gandaci – Atunci cand in vis apar multi gandaci si acestia se urca pe tine, inseamna ca te astepta o perioada neagra in viata (poate fi vorba despre o drama cauzata de lipsa de bani). in schimb, daca visezi ca omori toti gandacii care apar, acesta poate fi considerat un semn de prosperitate, conform DreamGeek.ro.

Visele in care pur si simplu apar gandaci sau viermi multi, fara ca acestia sa se urce pe tine, indica de regula faptul ca urmeaza sa intri in posesia unei sume mari de bani sau sa primesti o marire de salariu.

Visele in care apare incaltaminte – Daca visezi ca te incalti sau pur si simplu realizezi ca poti incaltaminte inseamna ca vrei sa te protejezi sau ca te pregatesti pentru ceva de lunga durata. in cazul in care visezi ca iti achizitionezi incaltaminte, este posibil ca un membru al familiei sa-ti moara.

Incaltamintea albastra releva aparitia multor probleme de sanatate, iar lipsa incaltamintei indica faptul ca nu faci ceea ce iti place (nu iti place jobul actual, nu iti indeplinesti pasiunile etc.)

Visele in care apar sobolani – in general, sobolanii simbolizeaza cancerul. Atunci cand visezi un sobolan te poti gandi ca in viitorul apropiat iti vei face dusmani. Totusi, aparitia soarecilor albi se poate traduce prin anihilarea sau indepartarea dusmanilor din viata ta. Daca prinzi un sobolan in vis, poti sa te consideri fericit, pentru ca vei avea parte de noroc si sanatate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului