Interpretarea viselor

#vise erotice #interpretare vise #interpretare vise psihologice

Vise erotice: cum le interpretezi psihologic

Cele mai frecvente vise erotice au o interpretare psihologica distincta, deseori fara o legatura directa cu sexualitatea. Scenele intime cu persoane straine din timpul somnului tradeaza anumite frustrari si nelinisti din inconstient, de aceea visele erotice pot fi un bun instrument de autoevaluare in anumite momente ale vietii.

Imaginile care iti apar in vise, fie ele erotice sau nu, iti ofera posibilitatea sa le interpretezi psihologic si sa iti intelegi mai bine nevoile bine ascunse in sertarele mintii.


Visele erotice cu sefii directi


Visele erotice cu sefii directi nu reflecta o dorinta ascunsa de a ajunge in circumstante intime cu acestia, in viata reala. Ele reflecta nazuinta interioara de a da dovada de mai multa asertivitate si autoritate in viata cotidiana. De vina pot fi situatii recente de umilinta sau experimentare a sentimentului de inferioritate.


Visele erotice cu un fost partener


Odata ce apar, visele erotice cu un fost partener nu arata regretul despartirii de acesta, asa cum multe persoane intuiesc. Ele spun multe despre rutina actualei legaturi amoroase si indica o nevoie accentuata de reaprindere a pasiunii in cuplu.


Visele erotice cu straini


In mod bizar, strainii care apar in visele erotice sunt de fapt reflexia celui care doarme. Ele sunt stimulate de un sentiment recent de multumire si mandrie survenit in urma unui act curajos, eroic si admirabil. Sexul cu un strain exprima, de fapt, trairea pozitiva creata de o realizare sau de o implinire.


Visele erotice cu prieteni apropiati

 

In cazul in care ai un vis erotic cu un prieten apropiat, care se intampla sa fie casatorit cu o alta cunostinta din cercul de amici, nu inseamna ca nutresti sentimente ascunse pentru acesta. Cel mai probabil, persoana in cauza detine calitati si trasaturi pe care le admiri sau pe care ai vrea sa le regasesti si in partenerul tau de cuplu.


Visele erotice cu persoane de acelasi sex


Visele erotice cu persoane de acelasi sex nu arata o predispozitie iminenta catre reorientarea sexuala. Aceste vise sunt modul inconstientului de a interpreta trairile tale pozitive fata de propria putere de seductie. Poate ti-ai redescoperit farmecele si atuurile in intimitate, iar acest lucru are un impact puternic asupra psihicului tau.


Visele erotice cu o celebritate


Foarte frecvente sunt si visele erotice cu o celebritate, de cele mai multe ori de sex opus. Foarte multe persoane interpreteaza aceste simboluri ca pe o dorinta secreta de infidelitate sau de gasire a unui partener nou. In realitate, visele erotice cu persoane cunoscute exprima nevoia de a iesi in fata, de a atrage atentia, de a impresiona si de a fi observat de ceilalti.


Visele erotice cu simboluri falice


Visele erotice cu simboluri falice, precum castravetii, bananele sau diverse forme care amintesc de organul genital masculin, simbolizeaza dorinta aprinsa de afirmare in cariera, intr-un mediu dominat de figuri puternice si impunatoare. Fenomenul psihic poarta numele de Complexul Electra, numit si "Invidia penisului".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Cauta-ti perechea

Top