Interpretarea viselor

#zapada in vis #vis zapada #zapada #interpretare vise #interpretarea viselor

Ai visat zapada? Iata ce semnificatie are visul tau

Ne aflam in plina iarna, iar visele in care apare zapada apar din ce in ce mai des. Zapada poate simboliza atat noi inceputuri cat si atentionari asupra anumitor persoane din viata ta sau asupra unor momente neplacute ce urmeaza sa aiba loc in viitorul apropiat. Iata ce semnificatie poate avea visul tau, in functie de contextul in care ai visat zapada.

 

Fulgii de zapada simbolizeaza renasterea, noi inceputuri aducatoare de sanse si speranta. In schimb, fulgii de zapada de dimensiuni mari prezic tristetea. Totodata, daca visezi ca ninge frumos inseamna ca vei primi o veste buna.

Daca ai visat ca te bateai cu bulgari de zapada inseamna ca trebuie sa te inconjori de oameni buni, simpatici si sa renunti la persoanele ce-ti transmit energii negative.

Daca ai visat un om de zapada, indiferent de context, acesta dezvaluie faptul ca esti o persoana rece, insensibila si frigida.

Zapada abundenta reprezinta o recolta bogata. In acelasi timp, o zapada care se topeste reprezinta perspective bune, de viitor.

Zapada alba reprezinta puritatea, in timp ce zapada murdara reprezinta o persoana discreta si grijulie.

Daca visezi nameti de zapada inseamna ca vei calatori in strainatate, in curand. Furtuna de zapada reprezinta un pericol ce te paste in viitorul apropiat. In schimb, zapada insotita de frig sau ger reprezinta singuratatea sau o perioada nemiloasa in viata ta.

O noua ninsoare de visezi, inseamna ca se va infiripa o noua poveste de dragoste.

Avalansa de zapada prezice o perioada de intristare sau primirea unei vesti proaste.

Ai visat ca ai cazut in zapada? Atunci inseamna ca vei intampina piedici in viata de zi cu zi sau in cea profesionala.

Surse foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului