Interpretarea viselor

#sange in vis #interpretare vis sange #interpretare vise #vis #sange #vise

Ce inseamna cand visezi sange

De multe ori visele scot la iveala trairi ascunse, fie ca sunt temeri, lipsuri, nevoi sau dorinte. Exista insa vise care ne inspaimanta. Printre acestea se numara si cele in care apare sangele.

Aparitia sangelui in vis este semn de dezamagiri. Acesta este asociat cu o pierdere, un esec sau o nereusita. Mai mult, visul poate prevesti chiar si doliu. Depinde doar de contextul in care apare. Iata asadar, ce semnificatie are visul tau, in functie de modul in care s-a petrecut actiunea.

Daca visezi ca sangerezi inseamna ca vei pierde din energia vitala si va urma o perioada dificila in viata ta. Mai mult, acest vis prevesteste o paguba. Totodata, mai poate fi semnul unei nefericiri in dragoste sau chiar trecerea in nefiinta a unei persoane apropiate. Iar cand visezi ca iti curge sange dintr-o rana, visul prevesteste pierderi in afaceri.

In schimb, daca visezi ca iti curge sange din nas se spune ca "adulmeci" noi oportunitati.

Ai visat alte persoane sangerand? Aceste vise semnifica un strigat emotional dupa ajutor.

Daca ai visat ca esti manjit cu sangele altei persoane, insemana ca vei fi implicat intr-un proces.

Petele de sange pe haine prevestesc primirea unei sume de bani, in mod ilegal, ori comiterea unui pacat. Totodata, visul poate insemna ca ai inamici sau ca cineva apropiat are intentii ascunse si va minte pentru a-si vedea propriul interes.

Visul in care ai pete de sange pe corp, prevesteste o perioada buna, in care vei avea parte de bogatii. Pe cat de mari sunt petele, pe atat vei avea parte de mai multe bogatii.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro