Interpretarea viselor

#viata sexuala #vise erotice #interpretarea viselor #semnificatia viselor #fantezii sexuale

Visele erotice ciudate si interpretarea lor

Visele erotice te pot provoca sa-ti pui intrebari cu privire la dorintele tale subconstiente, dar interpretarea lor este rareori simpla si directa.

Cele mai multe vise erotice nu semnifica in mod direct atractia catre persoana din vis, spun psihologii. Visele erotice ciudate reflecta insa unele dorinte sau pur si simplu evenimentele prin care treci. Afla cum sa interpretezi visele erotice ciudate:
 

Faci sex cu un partener de acelasi sex


Daca ai visat ca faci sex cu o alta femeie sau cu un alt barbat, nu trebuie sa-ti reevaluezi sexualitatea, spun psihologii.

Aceste vise erotice, atunci cand sunt placute, indica uniunea partilor tale si apar in general inainte de a deveni parinti, atat la femei in timpul sarcinii, cat si la barbati.

Daca sunt neplacute, pot indica probleme, insa nu neaparat de natura sexuala, ci cu privire la temerile proprii si lipsa de incredere in sine.
 

Faci sex cu seful


Nici cand visezi ca faci sex cu seful sau sefa, visul erotic nu trebuie interpretat direct. De cele mai multe ori, acest tip de vis indica dorinta de a avea mai multa autoritate in propria viata.

Visele erotice cu colegi de serviciu apar, de obicei, atunci cand admiri o calitate a persoanei respective, pe care ai vrea sa o posezi si tu.
 

Faci sex cu partenerul celui mai bun prieten


Atunci cand visezi ca faci sex cu persoana iubita a celui mai bun prieten sau a celei mai bune prietene , subconstientul tau iti atrage atentia asupra unui lucru care lipseste din viata ta, sustin psihologii.

Analizeaza cu atentie detaliile visului si descopera care sunt nevoile pe care partenerul nu ti le implineste complet. Foloseste visul erotic pentru a-ti imbunatati relatia.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top