Zodia ta si cariera

#horoscop cariera #horoscop

Horoscop cariera 2021. Astrele ne dau motive de optimism

 HOROSCOP 2021 ne ofera motive de optimism in privinta carierelor, dupa un 2020 tulbure pentru multi dintre noi din cauza pandemiei. Indiferent de zodie, toti a trait cu emotii pentru ziua de maine, dat fiind declinul economic generat de criza COVID-19. Multi si-au pierdut afacerile, multi au ramas fara serviciu, altii si-au vazut carierele profund afectate.

HOROSCOP cariera 2021 pentru toate zodiile

La inceputul anului Saturn si Jupiter sunt in conjunctie in Capricorn, zodie pe care o va tranzita si soarele pana la jumatatea lui ianuarie. Nodul Nord va fiin Taur, Nodul Sud - in Scorpion, iar Marte ramane in Berbec. Miscarea altor planete va avea si ea un cuvant de spus in privinta felului in care vor evolua zodiile in cariera in 2021.

Horoscop cariera 2021 Berbec

Pentru voi este un moment in care culegeti roadele muncii din ultimii ani. Este aglomeratie de planete pe casa a 10-a, a carierei si profesiei, la inceput de an, ceea ce va ajuta sa va atingeti scopurile. Veti fi proactivi si veti avea rezultate excelente in plan profesional si tot anul veti avea numeroase oportunitati - in special in ianuarie, aprilie si septembrie - pentru a va consolida cariera.

Saturn in Capricorn pe tot parcursul anului va ajuta sa ramaneti concentrati, responsabili si organizati, ceea ce va va pune intr-o lumina buna in fata sefilor.

Cei care au propria afacere s-ar putea sa aiba o perioada mai putin placuta pana in martie, insa apoi lucrurile se vor aseza nesperat de bine pana prin noiembrie, cand profiturile ar putea inregistra o scadere.

Horoscop cariera 2021 Taur

Gratie lui Saturn in Capricorn, pe casa norocului si a averii, toate eforturile va vor fi rasplatite in 2021. Va veti bucura de apreciere si recunoasterea meritelor in plan profesional, poate chiar si de o promovare sau de un transfer avantajos. Intre 23 mai si 11 octombrie Saturn retrograd va obliga sa verificati de doua ori fiecare pas pe care il faceti, pentru ca exista riscul unor greseli si neintelegeri.

Afaceristii nascuti sub semnul Taurului vor avea un an cu multe suisuri si coborasuri; intervalul 17 martie - 22 iunie va fi unul favorabil pentru proiecte noi, iar in restul timpului ar fi mai bine sa va concentrati pe consolidarea afacerii si a profiturilor.

Horoscop cariera 2021 Gemeni

2021 va fi un an agitat, cu multe rasturnari de situatie si surprize in cariera. Perioada ianuarie - martie, cu o oaglomerare de planete in casa a 8-a, a transformarilor si schimbarilor, va fi una plina de provocari si obstacole; multi dintre nativii Gemeni ar putea chiar sa isi schimbe serviciul in acest interval, in urma unor situatii neplacute. Apoi, pana in septembrie se arata multe oportunitati de a creste profesional; norocul va va zambi si veti avea parte de apreciere din partea superiorilor, poate chiar de o promovare. Intre 14 septembrie si 21 noiembrie evitati deciziile radicale in plan profesional.

Gemenii care au propria afacere vor avea un an foarte bun, cu mici obstacole in iunie, septembrie si octombrie.

Horoscop cariera 2021 Rac

Lucrurile arata excelent pentru voi in plan profesional; energia pozitiva pe care v-o da Marte in Berbec este suficienta pentru tot anul. Reusiti sa finalizati proiecte sichiar sa incepeti unele noi, se arata o promovare pe o functie de decizie, care va da autoritate.

2021 este momentul in care multi dintre voi, Racilor, ar putea pune bazele propriei afaceri.

Tranzitul lui Jupiter intre casa a 6-a si casa a 8-a, in perioada 6 aprilie - 14 septembrie va poate implica in controverse la locul de munca, in discutii in contradictoriu care vor crea osituatie tensionata. Chiar daca nimic nu pare sa mearga cum trebuie, nu luati decizii pripite, sub imperiul emotiilor. Din toamna apele se vor linisti si lucrurile vor intra din nou pe un fagas pozitiv.

Horoscop cariera 2021 Leu

Saturn, planeta disciplinei, in casa a 6-a si Nodul Nord in casa a 10-a va vor ajuta sa aveti realizari majore in plan profesional. Lucrurile vor arata grozav pentru voi pe tot parcursul anului; vei fi productiv si eficient, iar diplomatia si tactul te vor ajuta sa faci faca si celor mai complicate situatii de la serviciu.

Profiti la maximum de abilitatile tale de lider si de administrator, ceea ce te va pune intr-o lumina extrem de favorabila. Jupiter in casa a sasea ii va face pe adversarii tai sa incerce sa iti puna bete in roate, mai ales din ianuarie pana in aprilie si pe final de an, in noiembrie - decembrie.

In iulie-august ai putea avea probleme de sanatate ce iti pun in pericol munca.

Afaceristii nascuti in zodia Leului vor avea rezultate mediocre; nu este deloc momentul potrivit pentru investitii.

Horoscop cariera 2021 Fecioara

Anul incepe intr-o nota promitatoare pentru voi, insa Saturn va joaca feste cand vine vorba de concentrare. Este posibil sa incepeti sa va ganditi tot mai serios la o schimbare in cariera, insa nu va pripiti cu decizia finala, mai ales in prima partea a anului. Daca vreti sa va schimbati jobul, cel mai bine ar fi sa o faceti in perioada aprilie-septembrie.

Horoscop cariera 2021 Balanta

Anul incepe greu pentru voi la serviciu. Nu aveti spor, nu aveti determinare, refuzati sa iesiti din zona de confort si acest lucru va fi remarcat si de superiori. Prin aprilie deveniti mai proactivi si vi se ivesc o serie de oportunitati, iar ideile voastre vor fi apreciate de sefi. Iunie ar putea veni cu o promovare.

Nativii cu afaceri proprii vor fi rasfatati de astre; se arata beneficii importante in 2021, cu conditia sa ramaneti ponderati cu investitiile.

Horoscop cariera 2021 Scorpion

Saturn, Jupiter si Soarele in Capricorn va cam pun piedici la inceput de an. Aveti tendinta sa amanati indeplinirea sarcinilor de serviciu si sunteti lipsiti de determinare. Daca vi se fac reprosuri, puteti deveni chiar agresivi si puteti lua decizii radicale la nervi, pe care le veti regreta apoi. Pana pe 15 iulie lucruirle nu arata prea bine pentru voi, asa ca evitati actiuni care v-ar putea pune in pericol jobul. Daca aveti de gand sa faceti o schimbare in cariera, ar fi mai bine sa o amanati dupa 15 iulie, cand planetele par sa se aseze mai favorabil pentru voi.

Din august parca iese soarele si pe strada voastra. Va recapatati increderea in sine si va achitati mult mai usor de sarcinile din fisa postului.

Horoscop cariera 2021 Sagetator

2021 va fi un an plin de realizari profesionale. Totusi, in primele patru luni asteptati-va sa fie nevoie sa munciti din greu pentru orice task pe care il aveti de indeplinit. Daca va aflati intr-o functie de conducere, comunicarea cu subordonatii ar putea fi deficitara, ceea ce va avea un impact negativ asupra activitatii. Odata cu mutarea lui Jupiter in Pesti, in aprilie 2021, deveniti mai proactivi si mai determinati. Mai, iunie, august si septembrie vor fi luni extraordinare pentru cariera voastra; eficienta este la cote maxime, iar acest lucru se traduce si in bonusuri substantiale.

Horoscop cariera 2021 Capricorn

Seriozitatea voastra proverbiala la serviciu este la cote maxime; nimeni nu este mai organizat si mai responsabil decat voi, iar recompensele si recunoasterea nu vor intarzia sa apara. Nicio sarcina nu este prea grea pentru voi in 2021. Incepeti anul bine si il continuati extraordinar; aveti, totusi, parte de ceva obstacole in perioada iunie - octombrie, cand Saturn si Jupiter vor fi retrograde.

Horoscop cariera 2021 Varsator

Pentru voi va fi un an cu suisuri si coborasuri. Inceputul de an cu Marte in casa a treia le scoate in cale obstacole pe care reusesc sa le depaseasca. Cei care se afla in cautarea unui loc de munca ar putea gasi in sfarsit ceea ce cauta pana in februarie sau, cel tarziu, in aprilie.

Din iunie pana la jumatatea lui septembrie Jupiter va aduce noroc si sanse de a prospera. Marte in leu in lunile iunie si iulie va aduce oarece probleme din partea colegilor care nu te au la suflet. Pe sfarsit de ani, in noiembrie-decembrie, ai putea primi promovarea mult dorita.

Horoscop cariera 2021 Pesti

Inceputul de an va aduce castiguri substantiale, data fiind aglomeratia de planete puternice aflate in tranzit pe casa a 11-a, in Capricorn. Orice sarcina pe care o primiti va aduce profit si chiar daca veti fi mai ocupati decat de obicei, veti reusi sa scoateti lucrurile la capat. Atentie sa nu va supraincarcati, pentru ca tendinta este sa acceptati tot ce "pica", ceea ce va afecta consistenta muncii.

Daca lucrezi la abilitatile de a comunica, lucrurile vor sta din ce in ce mai bine pentru tine.

Cei aflati in cautarea unor noi oportunitati in cariera ar trebui sa fie atenti la ce le scot in cale lunile mai si august; iunie si august sunt momentele prielnice pentru cei care doresc sa isi schimbe locul de munca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului